Moze to nie ten dział ale nie znalazłem lepszego według mnie.
Pisze w tym dziale bo właśnie głównie kobiety i ich zmysł poczucia piękna i częste chodzenie po sklepach moze mi pomóc.
Ostatnio miałem taki pewien sen że wchodziłęm do pokoju. Był to duży pokój ale ciemny na samym środku było cos w rodzaju stolika. A na nim na podstwce leżała szklana róża. Jedna z tych długich róż z pięknym czerwonym kwiatem. Była naprwdę piękna i dosyć szczegółowo zrobiona.
I moje pytanie czy spotkałyscie sie kiedyś z czymś takim w sklepie?? Jak tak to w jakiego rodzaju sklepach moge cos takiego znaleść i przybliżoną cenę ile taka róża mogła by kosztować.
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
własnie nie znalazłem w google takiej co by mi odpowiadała jakieś małe niedokąłdne znalazłem a mi chodzi o taka dużo jak są te z długimi łodygami
chciałbym zrobic prezent mojej przyszłej żonie:P nie na serio to mi się badzo spodobała a ze jestem sentymentalny to przywiazuję wagę do tego typu rzeczy a kiedyś oczywiscie w ramach prezenty chciałbym ja podarować bliskiej osobie żonie/córce
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
koszty to wiem ze beda duze ale zastanawiam sie czy istnieja jeszcze rzemieślnicy którzy sa w stanie wykonac cos takiego czy juz rece im sie za bardzo trzesa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.