Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-05, 17:40
bLu napisał/a:
chodzicie?
nie
bLu napisał/a:
uzywacie specjalnych balsamow?
nie
jak dla mnie widać na pierwszy rzut oka, że ktoś chodzi na solarium. Jest różnica pomiędzy słoneczną opalenizną a tą z solarium.
miss irony napisał/a:
po to, że np. zimą nie ma słońca
właśnie. Zimą nie ma słońca. Jak dla mnie nie ma nic bardziej sztucznego od walącej zimą po oczach opalenizny.
[ Dodano: 2008-06-05, 18:43 ]
zresztą, nigdy mi nie zależalo na tym, by być opaloną a jeśli chodzi o wystawianie się na słońce to nie mam z tym problemów, zawsze od razu robię się brązowa więc o czerwieni nie ma mowy.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*Apple
Wysłany: 2008-06-05, 19:00
Jeszcze nigdy nie byłam na solarium,ale mam ochotę raz spróbować. Ale tylko raz. Właściwie jutro mam wesele, niestety nie moje, i szkoda że wcześniej nie wpadłam na ten pomysł. No ale trudno, blada na szczęście nie jestem.
Tylko w swój pierwszy raz nie idź na łóźko z bryzą - jak ja bo możesz ostro się przestraszyć heh.
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
*faris
Wysłany: 2008-06-05, 19:16
Apple napisał/a:
niestety nie moje,
Tak Ci spieszno ?
bLu napisał/a:
uzywacie specjalnych balsamow?
O, kiedyś raz miałam chyba jakiś krem brązujący czy coś takiego, efektu po nim nie było, a i był to ostatni raz.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
*Apple
Wysłany: 2008-06-05, 20:23
faris napisał/a:
Tak Ci spieszno ?
No wiesz, byłaby to niezła alternatywa, bo nie chce mi się uczyć. No ale jak nie ma , to trza iść na studia^^
faris napisał/a:
O, kiedyś raz miałam chyba jakiś krem brązujący czy coś takiego, efektu po nim nie było
hmmm, siostra była trochę ciemniejsza, musiałaś mieć jakiś szajski, ale ogólnie słyszałam tez że są do bani. Ja w każdym razie jeszcze tego nie używałam. Zresztą wielu rzeczy nie używałam...
lol. slub jako alternatywa i wymowka od studiowania <szok> no niezle ;d mi tam jakos to w niczym nie przeszkadzalo, ale co kto lubi ;d
co do solarium hmm.. ja tam lubie dla mnie to boski relaks a do tego opalone cialko
nie ma to jak sie poobracac przez 15min i zobaczyc nowe piegi na buzi
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-10, 19:23
zaczęłam moją przygodę z solarium. chodzę na 5 minut. na razie jestem zaróżowiona jak świnka ;-) robię odstępy 3 dniowe, no i używam kremu do opalania, I stopień, żeby nie przesadzić ;-) może do końca czerwca się ładnie zarumienię ;-)
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-15, 17:37
15 minut? nigdy w życiu.
mnie wystarcza 5. po tym czasie mam kompletnie dość.
może to kwestia tego, że ręce mi cierpną od trzymania do góry i nudzi mi się ;-)
a kto ci kaze je trzymac do gory ;d? sadzac po tym co napisalas pewnie na tube chodzisz wiec nie polecam dla mnie to ma byc relaks wiec tylko i wylacznie lozko
Ja chodzę... na 10 min nie wiecej . co tydzien, co dwa.... na zmianę. ale to zalezy czy mam akurat pieniadze;PP i nie chce chodzic tak za czesto ale nie lubię byc blaada heh...:| a pieprzyki sobie zaklejam plasterkiem P ale teraz w wakacje nie będę juz w ogole chodzila, slonce mnie szybko bierze, a jest o 100% zdrowsze od solarium i dluzej trzyma opalenizna.
_________________ a witam witam Cię Ruget i pozdrawiam też swistu:P
byłam 3 razy, z ciekawosci. Ale już nie chodzę. Efekt nie był zadowalający. Poza tym poznalam moja kuzynkę. Ma 30 lat, wyglada na jakieś 40, ciągle siedzi na solarce, na jej skóre po prostu patrzec sie nie da. Fuj! Jesli mam wygladać tak jak ona, to dzięki bardzo. Wole być blada. Teraz jest lato, wystarczająca jest naturalna opalenizna.
Wogóle solarium kojarzy mi sie tylko z laleczkami barbie xD Rozumiem- złapać kolorku np przed jakimś balem, gdy trzeba troszeczke ciałka pokazać. Ale tak na co dzień? no po co? xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.