kotek_:)
Wysłany: 2007-08-20, 15:05
musi mieć to 'coś' w oczach, musi myśleć mózgiem, a nie tym co ma między nogami, musi być w miarę normalny i jedno z najważniejszych- muszę mieć z nim o czym gadać... w miarę zadbany a genialnie by było gdyby lubił sport i nie może palić...
reszta to szczegóły xD (nielicząc wzrostu--- WYSOKI! i ładnej twarzy xD)
a nie lubię u chłopaków zbyt wielkiego mniemania o sobie, używania jako przecinka wyrazu kur*a, plucia xD, włosów z wielką ilością żelu... fe!
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
Na pewno zwracam bardziej uwagę na facetów, którzy są ładnie zbudowani , zadbani , ubiór ..powinien być czysty jak i buty !
Oczy i sposób w jaki spogląda ,wyraz twarzy.
Miły w rozmowie, uprzejmy, ale nie uległy,
gentelman ,który przepuści mnie pierwszą w drzwiach,odważny .
Bardzo duże wrażenie robi na mnie chłopak,który potrafi ładnie tańczyć nie tylko przy dyskotekowych hitach ,ale i w parze ..uwielbiam to, możliwe że po przez zamiłowanie do tańca towarzyskiego.
Nie lubię z kolei ,kiedy jest niezdecydowany , agresywny, używa zbyt wiele wulgaryzmów, uważa się za ponad istotę i jest za bardzo pewny siebie.
*Barbie*
Wysłany: 2007-11-06, 21:29
odpowiem na czesc pytania: wkurzaja mnie faceci, ktorzy maja wybujale EGO. mysla ze sa bogami, w urodzie madrosci i kit wie w czym jeszcze.
Wysłany: 2007-11-07, 23:35 Re: Pytanko do naszych pięknych dam
lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?
Bardzo proszę bądzie szczere do bólu
oryginalny i idacy za moda Najbardziej wkurza mnie w facetach ze uwazaja siebie za nie wiem kogo i ze kazda fajna laska zwroci na nich uwage mimo iz tak wcale nie jest , wkurza mnie tez u facetow to ze ogladaja inne gole obce kobiety(chodzi mi o facetow w zwiazkach) !
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Wysłany: 2007-11-11, 18:30 Re: Pytanko do naszych pięknych dam
Jaki typ? Jestem materialistką więc dla dziewczyny takiej jak mi można zaimponować ubraniem. Lecz bez przesady jak widzę jakiegoś kolesia w bluzce od d&g to nieraz śmiać mi się chce. Włosy na żel owszem ubrania nie ważne z jakiej firmy i czy modne musi mieć co najmniej 3 bluzy i 5 podkoszulek, i kilka spodni bo ciągle w jednych?
Co najbardziej mnie wkurza?
Zachowanie, i wyobrażanie sobie, że jest sie pępkiem świata. Głupie zachowanie, które ma na celu zaimponowanie dziewczynie.
Wysłany: 2007-11-13, 02:08
diva napisał/a:
musi mieć co najmniej 3 bluzy i 5 podkoszulek, i kilka spodni bo ciągle w jednych?
yyy podlatujesz i pytasz czy dyskretnie obserwujesz i zapisujesz?
a jak ma dwie bluzy i piec podkoszulków to odpada?
a jak w zimie podkoszulki zliczasz
och jakiez to fascynujące
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
hmmm musi miec to cos w oczach ze az nogi sie uginaja
wlosy nie musza byc na zel i nie musza byc oryginaly
poprostu zeby wygladal jak czlowiek najwazniejsze zeby bylo czyste..
i zeby on byl czysty...
powiem tak: nic mu po stroju jak jest nafochany i naburmuszony.Facet powinien byc zadbany i wyglądać jak facet...Nie no bo ostatnio w tramwaju widziałam kolesia do przesady zadbanego.pazur pomalowany bezbarwnym.Chyba lekkie przegiecie? Jesli chodzi o ubiór to najlepiej jak się ubiera tak jak sie czuje i tak jak pasuje do jego osobowości...Lubie jak koleś jest uśmiechnięty i na luzie a kręci mnie jak jest nieuległy stanowczy i ma jakies zasady .Niecierpię jak chłoptaś gra cwaniaka i wszystkich mierzy wzrokiem i nie lubie marionetek w rękach systemu...
_________________ Lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
Lubie facetow zadbanych,modnie ubranych zelik czemu nie
Ale naprawde juz tyle razy poznawalam fajnych z wygladu facetow i po 2min.mialam ochote uciec gdzie pieprz rosnie
No ale wiadomo roznie to bywa lubie chlopakow z poczuciem humoru szczerych i nie chamskich ;/
juz ktos wspominal o tym przy dziewczynie zakochany baranek romantyczny a z qmplami tak sie wyraza o swojej dziewczynie ze szok,ze ja przeleci musi znaleźć nowa itd
żal.
Na pewno przyciąga mnie oryginalność... coś co gdy stanę i popatrzę wyróżni go z tłumu. Nie mowie ze tak musi być ale to mnie bardzo przyciąga. Wole jak ubiera się w swoim stylu, zgodnie z własnymi upodobaniami. Jeśli to będzie to co akurat modne to ok. Jesli nie tez ok:D Przyciąga mnie zapach ładnych perfum i przyjazne spojrzenie. Cenię poczucie humoru i przede wszystkim to aby miał własne zdanie. Wkurza mnie niezdecydowanie i analogicznie to zalet to, że zgadza się z wszystkimi opiniami i zdaniem innych choćby były one zupełnie sprzeczne (po prostu brak własnego zdania). I nie lubie chamstwa. Zelu tez nie:D
Nie mam jednego typu i nigdy sie nie kieruje jakimiś hmm 'wytycznymi'. Po prostu albo mnie ktoś pociąga albo nie
Co mnie najbardziej w facetach wkurza? Nachalność i nie rozumienie słowa 'nie'. No i to, że trzeba do nich walić dużymi literami, żadne aluzje do nich nie docierają
Tak. Z tym się zgadzam w 100% i to jest bardzo wkurzające. Bo czasem po prostu nie ma jak powiedzieć wprost... a aluzja ładnie wszystko ukazuje w delikatnym świetle i jest odpowiednia... i co z tego? jak żaden ich nie kuma?
Wysłany: 2007-12-30, 11:37 Re: Pytanko do naszych pięknych dam
lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?
Bardzo proszę bądzie szczere do bólu
musi mieć to coś aaaaa oklepana odpowiedź, ale coś w tym jest
no, ale jakby tak sobie teraz pogadać to uważam, że facet powinien mieć własny styl, ale musi być schludny przy tym bo jak będzie brudasem to żaden ciuch mu nie pomoże
włosy czyste, paznokcie też
inteligentny i z zainteresowaniami...
Wysłany: 2008-01-04, 18:52 Re: Pytanko do naszych pięknych dam
musi mieć to coś aaaaa oklepana odpowiedź, ale coś w tym jest
Tak ja tez kiedys myslalam to cos?jakie to cos?
Dopoki nie poznalam pewnego chlopaka który byl moja wielka love
Pomimo ze ogolnie z wygladu byl dość zwyczajnie mial cos coś czego nie da sie opisac to tp spojrzenie....
Czysty, pachnacy. Ogolenie nie mam jakis specjalnych wymagan- odpadaja: glany, koszule flanelowe, długie lub nadmiernie krótkie włosy, dresy i za duzo solarium
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-01-18, 22:11
Kasienka_ napisał/a:
A może po prostu normalny:)....
no tak, to idealne sprecyzowanie swoich upodobań. Wiesz, dla niektórych normalny to taki, który pali, ćpa i goli się na łyso, dla innych - typowy metal. Więc jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to nie mów nic.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.