Forum Dyskusyjne :: Pytanko do naszych pięknych dam

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Pytanko do naszych pięknych dam

Pytanko do naszych pięknych dam
Autor Wiadomość

kotek_:) 

Wysłany: 2007-08-20, 15:05   

musi mieć to 'coś' w oczach, musi myśleć mózgiem, a nie tym co ma między nogami, musi być w miarę normalny i jedno z najważniejszych- muszę mieć z nim o czym gadać... w miarę zadbany a genialnie by było gdyby lubił sport ;) i nie może palić...
reszta to szczegóły xD (nielicząc wzrostu--- WYSOKI! i ładnej twarzy xD)
a nie lubię u chłopaków zbyt wielkiego mniemania o sobie, używania jako przecinka wyrazu kur*a, plucia xD, włosów z wielką ilością żelu... fe!

paulaaa89 

Wysłany: 2007-10-15, 13:03   

Na pewno zwracam bardziej uwagę na facetów, którzy są ładnie zbudowani , zadbani , ubiór ..powinien być czysty jak i buty !
Oczy i sposób w jaki spogląda ,wyraz twarzy.
Miły w rozmowie, uprzejmy, ale nie uległy,
gentelman ,który przepuści mnie pierwszą w drzwiach,odważny .
Bardzo duże wrażenie robi na mnie chłopak,który potrafi ładnie tańczyć nie tylko przy dyskotekowych hitach ,ale i w parze ..uwielbiam to, możliwe że po przez zamiłowanie do tańca towarzyskiego.
Nie lubię z kolei ,kiedy jest niezdecydowany , agresywny, używa zbyt wiele wulgaryzmów, uważa się za ponad istotę i jest za bardzo pewny siebie.

*Barbie* 

Wysłany: 2007-11-06, 21:29   

odpowiem na czesc pytania: wkurzaja mnie faceci, ktorzy maja wybujale EGO. mysla ze sa bogami, w urodzie madrosci i kit wie w czym jeszcze. :wsciekly:

***KOSMITKA*** 

Wysłany: 2007-11-07, 23:35   Re: Pytanko do naszych pięknych dam

lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

Bardzo proszę bądzie szczere do bólu

oryginalny i idacy za moda :ok: Najbardziej wkurza mnie w facetach ze uwazaja siebie za nie wiem kogo i ze kazda fajna laska zwroci na nich uwage mimo iz tak wcale nie jest , wkurza mnie tez u facetow to ze ogladaja inne gole obce kobiety(chodzi mi o facetow w zwiazkach) !

diva 

Wysłany: 2007-11-11, 18:30   Re: Pytanko do naszych pięknych dam

Jaki typ? Jestem materialistką więc dla dziewczyny takiej jak mi można zaimponować ubraniem. Lecz bez przesady jak widzę jakiegoś kolesia w bluzce od d&g to nieraz śmiać mi się chce. Włosy na żel owszem ubrania nie ważne z jakiej firmy i czy modne musi mieć co najmniej 3 bluzy i 5 podkoszulek, i kilka spodni bo ciągle w jednych?
Co najbardziej mnie wkurza?
Zachowanie, i wyobrażanie sobie, że jest sie pępkiem świata. Głupie zachowanie, które ma na celu zaimponowanie dziewczynie.

#deela 

Wysłany: 2007-11-13, 02:08   

diva napisał/a:
musi mieć co najmniej 3 bluzy i 5 podkoszulek, i kilka spodni bo ciągle w jednych?

yyy podlatujesz i pytasz czy dyskretnie obserwujesz i zapisujesz?
a jak ma dwie bluzy i piec podkoszulków to odpada?
a jak w zimie podkoszulki zliczasz
och jakiez to fascynujące

fifka 

Wysłany: 2007-11-13, 09:13   

hmmm musi miec to cos w oczach ze az nogi sie uginaja :)
wlosy nie musza byc na zel i nie musza byc oryginaly
poprostu zeby wygladal jak czlowiek najwazniejsze zeby bylo czyste..
i zeby on byl czysty...

hazard69 

Wysłany: 2007-11-13, 23:48   

diva i pewnie kilka opakowan durexów

missile 

Wysłany: 2007-12-22, 21:46   

powiem tak: nic mu po stroju jak jest nafochany i naburmuszony.Facet powinien byc zadbany i wyglądać jak facet...Nie no bo ostatnio w tramwaju widziałam kolesia do przesady zadbanego.pazur pomalowany bezbarwnym.Chyba lekkie przegiecie? Jesli chodzi o ubiór to najlepiej jak się ubiera tak jak sie czuje i tak jak pasuje do jego osobowości...Lubie jak koleś jest uśmiechnięty i na luzie a kręci mnie jak jest nieuległy stanowczy i ma jakies zasady .Niecierpię jak chłoptaś gra cwaniaka i wszystkich mierzy wzrokiem i nie lubie marionetek w rękach systemu...

Malinka 

Wysłany: 2007-12-25, 16:15   

Lubie facetow zadbanych,modnie ubranych zelik czemu nie :ok:
Ale naprawde juz tyle razy poznawalam fajnych z wygladu facetow i po 2min.mialam ochote uciec gdzie pieprz rosnie :dobani:
No ale wiadomo roznie to bywa :) lubie chlopakow z poczuciem humoru szczerych i nie chamskich ;/
juz ktos wspominal o tym przy dziewczynie zakochany baranek romantyczny :serce: a z qmplami tak sie wyraza o swojej dziewczynie ze szok,ze ja przeleci musi znaleźć nowa itd :krzeslem:
żal.

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2007-12-28, 10:54   

Na pewno przyciąga mnie oryginalność... coś co gdy stanę i popatrzę wyróżni go z tłumu. Nie mowie ze tak musi być ale to mnie bardzo przyciąga. Wole jak ubiera się w swoim stylu, zgodnie z własnymi upodobaniami. Jeśli to będzie to co akurat modne to ok. Jesli nie tez ok:D Przyciąga mnie zapach ładnych perfum i przyjazne spojrzenie. Cenię poczucie humoru i przede wszystkim to aby miał własne zdanie. Wkurza mnie niezdecydowanie i analogicznie to zalet to, że zgadza się z wszystkimi opiniami i zdaniem innych choćby były one zupełnie sprzeczne (po prostu brak własnego zdania). I nie lubie chamstwa. Zelu tez nie:D

smerfetk_a 

Wysłany: 2007-12-29, 00:00   

Nie mam jednego typu i nigdy sie nie kieruje jakimiś hmm 'wytycznymi'. Po prostu albo mnie ktoś pociąga albo nie ;)
Co mnie najbardziej w facetach wkurza? Nachalność i nie rozumienie słowa 'nie'. No i to, że trzeba do nich walić dużymi literami, żadne aluzje do nich nie docierają ;)

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2007-12-29, 13:17   

smerfetk_a napisał/a:
żadne aluzje do nich nie docierają

Tak. Z tym się zgadzam w 100% i to jest bardzo wkurzające. Bo czasem po prostu nie ma jak powiedzieć wprost... a aluzja ładnie wszystko ukazuje w delikatnym świetle i jest odpowiednia... i co z tego? jak żaden ich nie kuma?

Mara 

Wysłany: 2007-12-29, 13:25   

nie lubie lalusiowatych facetwo ktorzy ida za moda, wole zeby chlopak byl soba, nosil to co jemu sie podoba i co sam toleruje;)

umbra 

Wysłany: 2007-12-30, 11:37   Re: Pytanko do naszych pięknych dam

lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

Bardzo proszę bądzie szczere do bólu

musi mieć to coś :D aaaaa oklepana odpowiedź, ale coś w tym jest ;)

no, ale jakby tak sobie teraz pogadać to uważam, że facet powinien mieć własny styl, ale musi być schludny przy tym bo jak będzie brudasem to żaden ciuch mu nie pomoże :P
włosy czyste, paznokcie też :P
inteligentny i z zainteresowaniami...

a co mnie wkurza ? pozerstwo...

Malinka 

Wysłany: 2008-01-04, 18:52   Re: Pytanko do naszych pięknych dam

musi mieć to coś :D aaaaa oklepana odpowiedź, ale coś w tym jest ;)

Tak ja tez kiedys myslalam to cos?jakie to cos?
Dopoki nie poznalam pewnego chlopaka który byl moja wielka love :serce:
Pomimo ze ogolnie z wygladu byl dość zwyczajnie mial cos coś czego nie da sie opisac to tp spojrzenie....

szaluna 

Wysłany: 2008-01-13, 19:23   

Czysty, pachnacy. Ogolenie nie mam jakis specjalnych wymagan- odpadaja: glany, koszule flanelowe, długie lub nadmiernie krótkie włosy, dresy i za duzo solarium :...:

Kasienka_ 

Wysłany: 2008-01-18, 22:08   

A może po prostu normalny:)....

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-01-18, 22:09   

Kasienka_ napisał/a:
normalny
a co to wg Ciebie oznacza?

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2008-01-18, 22:11   

Kasienka_ napisał/a:
A może po prostu normalny:)....

no tak, to idealne sprecyzowanie swoich upodobań. Wiesz, dla niektórych normalny to taki, który pali, ćpa i goli się na łyso, dla innych - typowy metal. Więc jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to nie mów nic.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

Odpowiedz do tematu