*Apple
Wysłany: 2007-04-30, 21:31
lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?
Ja tam właściwie to nie wiem, prawdziwie odpowiem na to pytanie kiedy się zakocham. Ale tak mi się zdaje,że na pewno lepsi są z tym żelem na łepetynie niż metalowcy z sługimi kłakami.
A co mnie wkurza u facetów? To,ze nie zachowują sie jak faceci. Czyli nie potrafią się obronić tzn bić, wymiękają przy pierwszym podejsciu, chowią sie za plecami innych, w ogóle ich nie widać... Dużo by tego było.
*faris
Wysłany: 2007-04-30, 21:34
Idia napisał/a:
Wysoki, zbudowany <szczupły>, oczka niebieskie, śliczny uśmieszek
dorzucę: blondynek, albo w ogóle jakieś jasne włosięta...
nie musi być ubrany w ciuchy najmodniejsze, ale jak fleja też nie może wyglądać,
żadnych macho, skejtów itp....
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
musi lubic pojesc. nie chudy, najlepiej zeby mial troche cialka, i pakowal na silowni:*:*
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
nie znoszę facetów którzy -przeklinają ,uważają,że kobiety to głupie istotki nadające sie tylko do jednego ,i takich którzy non stop szpanerują ,że mają ogrom kasy....a najgorsze jest to jak ma pofarbowane włosy i postawione na żel i jeszcze korzysta z solarki!!!!!!!!!katastrofa!!!!!!!!!!!!!!
Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-04, 09:17
No dokłądnie, metro, drechy, żele i technozjeby odpadają na starcie.
Lubię jak facte ma duże dłonie i fajnie pachnie, oraz, oczywiście, ma dłuższe włochy i kilkudniowy zarost^^
Co do charakteru...musi byc otwarty i nie zarozumiały, nienawidze osób uważających się w jakiejkolwiek kwestii za lepsze od innych.
A tak ogoólnie...to interesujący musi byc i tyle. Jesli o wygląd i charakter chodzi.
Tego się nei da opisac...podoba sie i już;P
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
Wysłany: 2007-05-04, 10:45
Lubie jak chlopak jest troche wyzszy ode mnie, nie jest gruby ale umiesniony.
Jesli chodzi o charakter to musi byc otwarty, szczery, przyjazny i romantyczny
Ja lubię, jak dba o siebie, ale bez przesady... nie zeby miał więcej kosmetyków niz ja. Za moda gonić nie musi, może sie oryginalnie ubierać, ale nie na zasadzie psu z gardła wyjęte, luźne, bezkształtne worki. Żelik na włosach-okropność. Co do charakteru wkurza mnie chamstwo, brak poczucia humoru. Co do ech, jakie powinien mieć- przede wszystkim inteligencja, poczucie humoru, choć trochę wrażliwości, niech czyta choć trochę i żeby nie byl tym, co określam z koleżanką :nizina rozwoju emocjonalnego. Niestety niewielu jest takich (nie chcę obrażać mężczyzn, ale naprawdę rzadko takich spotykam)
_________________ "Ze wszystkich smutnych słów słowa <a mogło być>, są najsmutniejsze"
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-04, 11:56
Lubie typ macho bo takich najfajniej się poskramia. I cała zabawa w tym żeby zaczął jeść Ci z ręki. Do tego wysoki i z małą pupą. A jak się juz na takiego napatrzę to chce żeby był inteligentny bo z roślinkami to moża co najwyżej na miescie się pokazać.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Po pierwsze primo.
Musi mieć silny charakter, żebym czuła, że mogę na nim polegać. Żeby to on opiekował się mną, a nie ja sama sobą pod jego niezbyt czujnym nadzorem. I musi umieć mnie tak podejść, że kiedy mówię nie, to przypominam sobie o tym dopiero po fakcie.
Po drugie primo.
Jeśli będzie gothem/metalem to się nie obrażę. W miarę możliwości zielonooki blondyn o wysokich kościach policzkowych i ładnych ustach. Niekoniecznie niepalący, z moich obserwacji wynika że palacze lepiej całują Nie wiem na czym to polega.
Po trzecie primo.
Niestety, musi być inteligentny. Nie tylko umieć logicznie myśleć, ale również posiadać dużą wiedzę, umieć ją wykorzystać w dyskusji i czymś mnie zaskoczyć. Facet który imponuje kobiecie swoją wiedzą ma już 8 punktów na 10.
Po czwarte primo.
Musi być otwarty i elastyczny. Kiedy facet jest cholernym idealistą sztywno trzymającym się raz określonych zasad, to oczekuje że świat będzie się również tych zasad trzymał. A świat nie jest od tego, żeby spełniać czyjeś cholerne oczekiwania. Nie każdy samiec jednak to rozumie. Powinien być wyrozumiały i nie zakładać, że on jest jeden święty na tej ziemi - przy takim facecie kobieta chodzi jak na palcach i boi się oddychać żeby tylko nie popełnić jakiegoś błędu. Związek powinien po prostu być, a nie przysłaniać pół życia - zazdrości i zaborczości mówimy stanowcze nie!
Waaaa... chyba zamieszkam samotnie w środku amazońskiej dźungli ;]
_________________ she's beautiful as usual with bruises on her ego and
her killer instinct tells her to be aware of evil men
Prędzej przykuje moją uwagę mężczyzna wyróżniający się z tłumu, indywidualista, oryginalny. Nie jakiś typ, który nosi żółtą bluzę z napisem Brasilia. Żenada.
_________________ Bullshit.
Mrs.Poe
Wysłany: 2007-05-21, 14:31
Lubię długowłosych z własnym stylem i szacunkiem do kobiet.
Zresztą zwracam uwagę na kazdego mężczyzne, który jest odmienny od reszty.
Oczywiście charakter. Ogromną rolę ma jego charakter.
_________________ Meet the 17, offer her a drive
You wanna rape her with sadistic smile...
Z własnym stylem i szacunkiem do kobiet.
Zresztą zwracam uwagę na kazdego mężczyzne, który jest odmienny od reszty.
Oczywiście charakter. Ogromną rolę ma jego charakter.
Kolor włosów - byleby nie blondyn.
Kolor oczu - obojętny.
miałam chłopaka,którego zazdrościły mi wszystkie kumpele... wysoki,szczupły,przystojny,modnie ubrany....szkoda tylko że nie potrafiłam sie z nim dogadać....po 3 miesiącach nie wytrzymałam...
facet powinien mieć przede wszystkim coś do powiedzenia, szacunek do ludzi ( a szczególnie do rodziców), mieć swój własny styl...to są takie podstawowe rzeczy....
jeśli chodzi o wygląd.....nie mam takiego ideału,ale na ogół podobają mi się chłopacy o ciemnych włosach....i wysocy:)
Mi zalezy na tym zeby sie ubieral tak, jak mu pasuje i jak mu do twarzy
Nie lubie jak chłopak sie chwali przy kolegach i udaje nie wiadomo kogo.
Aa i zapomnialam dodac ze uwielbiam jak chlopak ma wlosy na żel
Jak już ktoś napisał "musi mieć własny styl", no ale tak bez przesady, niech mi sie nie wyróżnia z tłumu ja już znalazłam takiego uroczego ...
Zawsze zwrócę uwagę na chłopaka, który: ma męska postawę, nie jest niski ( do niskich nic nie mam ale tak jakoś wolę wyższych) , ma piękny szczery, uśmiech, jest nieprzesadnie śmiały...już wole nieśmiałego, bo fakt jest że nie cierpię chłopaków śmiałych, którzy udają mądrali a w rzeczywistości nimi nie są, i nie cierpię jak popisują sie przy kolegach, a już najbardziej mnie boli to jak wy szybko zapominacie
A tak najbardziej to mi sie podoba jak chłopak sie zaczerwieni i jest zmieszany, zawstydzony, jak mu słów brakuje i jak udaje niewiniątko słodkie
Wysłany: 2007-08-18, 23:41 Re: Pytanko do naszych pięknych dam
lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?
Bardzo proszę bądzie szczere do bólu
chlopak nie musi isc za moda szczerze jeszcze nigdy nie myslalam nad tym czy moj jakis byly ubiera sie modnie czy nie ale wlosy na zel, gume itd wrecz kocham.. mmmmmm.. ogolnie lubie gdy widac ze chlopak jest zadbany obciete paznokcje umyte wlosy itp. a tak na marginesie chlopaki myjcie uszy u was to bardziej widac niz u nas ale to dla mnie jest ochydne jak to widac
a w chlopakch denerwuje mnie jak mysla ze sa elo elo i co to nie oni
zdecydowanie orginalny. Nie lubie chlopcow z wloskami na zel, solarium i te sprawy [bleh].
wazne zeby byl uprzejmy, kulturalny i pewny siebie. Zaradny i odpowiedzialny z szacunkiem do kobiet. Szczery. Nie taki co to udaje Macho. Najlepiej blondyn [zawsze Ci chlopcy bardziej mnie przyciagali]. Wloski troszke dluzsze. Wyzszy zdecydowanie ode mnie, na tyle bym mogla ubrac buty na obcasie i nie bedziemy rownego wzrostu xD
Zadbany, nie musi uzywac niewiadomo jakich perfum, wystarczy ze bedzie mial zawsze czyste ubranie pachnace 'praniem, czystoscia'. Lubie kiedy nosi czarne koszule I zebym jednak potrafila sie z nim dogadac.
Fajnie jakby umial grac na gitarze xD
Nie lubie: Kiedy 'popisuje' sie przed kolegami, kłamie, jest chamski, nie szanuje drugiej osoby. Pali papierosy.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ja lubię chłopców rozrywkowych, ubrany - fajnie choc niekoniecznie podazajacy za moda (te róowe koszule fuuuu), włoski krotko sciete - moze byc zel. Żeby przyjemnie pachniał (AXE) Najlepiej czarne włosy xD i ciemna cera...mhm.. lubie jak facet ma przenikliwe spojrzenie, no i musi byc wyzszy ode mnie.. tak z 10 cm minimum xD
a co mnie denerwuje??
Jak chłopak jest przymulony, nigdzie z nim wyjść - ani potańczyć ani na piwo. Nie lubie tez takich uznajacych "Każda może być moja" - bo jest w błedzie. I nienawidze facetów ktorzy dzien w dzien musza komus wpieprzyc (a sa i tacy) bo taki to jest w stanie i dziewczyne uderzyc a to juz swiadczy o czyms.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-08-19, 10:28
Co u nich lubię... Poczucie humoru, inteligencję, szacunek do innych ludzi. Jakoś niespecjalnie mi przeszkadza, jeśli przeklina, sama to czasem praktykuję ;p Pewność siebie to też podstawa i oczywiście żeby był moją przyjazną duszą. Musi mieć to coś, co sprawia że chcę z nim ciągle przebywać. Musi przyciągać ;p
Odnoście wyglądu nie jestem jakaś wybredna, naprawdę to nie jest aż tak ważne. Oczywiście nie może śmierdzieć potem i czosnkiem, chodzić w poplamionych ciuchach i pierdzieć co kilka sekund, chociaż też bez przesady w drugą stronę. Uwielbiam styl rockowy u chłopaków, jakiś łańcuch, czarne spodnie. Ach... xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.