Forum Dyskusyjne :: Pytanko do naszych pięknych dam

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Pytanko do naszych pięknych dam

Pytanko do naszych pięknych dam
Autor Wiadomość

*Apple 

Wysłany: 2007-04-30, 21:31   

lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

Ja tam właściwie to nie wiem, prawdziwie odpowiem na to pytanie kiedy się zakocham. Ale tak mi się zdaje,że na pewno lepsi są z tym żelem na łepetynie niż metalowcy z sługimi kłakami.
A co mnie wkurza u facetów? To,ze nie zachowują sie jak faceci. Czyli nie potrafią się obronić tzn bić, wymiękają przy pierwszym podejsciu, chowią sie za plecami innych, w ogóle ich nie widać... Dużo by tego było.

*faris 

Wysłany: 2007-04-30, 21:34   

Idia napisał/a:
Wysoki, zbudowany <szczupły>, oczka niebieskie, śliczny uśmieszek
dorzucę: blondynek, albo w ogóle jakieś jasne włosięta...
nie musi być ubrany w ciuchy najmodniejsze, ale jak fleja też nie może wyglądać,

żadnych macho, skejtów itp....
Mumiiiiinki!

pierniczek 
ja i tylko ja

Wysłany: 2007-04-30, 21:36   

musi lubic pojesc. nie chudy, najlepiej zeby mial troche cialka, i pakowal na silowni:*:*

im'free 

Wysłany: 2007-05-02, 13:11   

nie znoszę facetów którzy -przeklinają :dobani: ,uważają,że kobiety to głupie istotki nadające sie tylko do jednego :dobani: ,i takich którzy non stop szpanerują ,że mają ogrom kasy....a najgorsze jest to jak ma pofarbowane włosy i postawione na żel i jeszcze korzysta z solarki!!!!!!!!!katastrofa!!!!!!!!!!!!!! :super:

Dzikaaa 

Wysłany: 2007-05-04, 09:17   

No dokłądnie, metro, drechy, żele i technozjeby odpadają na starcie.
Lubię jak facte ma duże dłonie i fajnie pachnie, oraz, oczywiście, ma dłuższe włochy i kilkudniowy zarost^^
Co do charakteru...musi byc otwarty i nie zarozumiały, nienawidze osób uważających się w jakiejkolwiek kwestii za lepsze od innych.
A tak ogoólnie...to interesujący musi byc i tyle. Jesli o wygląd i charakter chodzi.
Tego się nei da opisac...podoba sie i już;P
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."

Keira 

Wysłany: 2007-05-04, 10:45   

Lubie jak chlopak jest troche wyzszy ode mnie, nie jest gruby ale umiesniony.
Jesli chodzi o charakter to musi byc otwarty, szczery, przyjazny i romantyczny :)

asiek.stefa 

Wysłany: 2007-05-04, 11:41   

Ja lubię, jak dba o siebie, ale bez przesady... nie zeby miał więcej kosmetyków niz ja. Za moda gonić nie musi, może sie oryginalnie ubierać, ale nie na zasadzie psu z gardła wyjęte, luźne, bezkształtne worki. Żelik na włosach-okropność. Co do charakteru wkurza mnie chamstwo, brak poczucia humoru. Co do ech, jakie powinien mieć- przede wszystkim inteligencja, poczucie humoru, choć trochę wrażliwości, niech czyta choć trochę i żeby nie byl tym, co określam z koleżanką :nizina rozwoju emocjonalnego. Niestety niewielu jest takich (nie chcę obrażać mężczyzn, ale naprawdę rzadko takich spotykam)

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-05-04, 11:56   

Lubie typ macho bo takich najfajniej się poskramia. I cała zabawa w tym żeby zaczął jeść Ci z ręki. Do tego wysoki i z małą pupą. A jak się juz na takiego napatrzę to chce żeby był inteligentny bo z roślinkami to moża co najwyżej na miescie się pokazać.
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Light 

Wysłany: 2007-05-05, 10:13   

Po pierwsze primo.
Musi mieć silny charakter, żebym czuła, że mogę na nim polegać. Żeby to on opiekował się mną, a nie ja sama sobą pod jego niezbyt czujnym nadzorem. I musi umieć mnie tak podejść, że kiedy mówię nie, to przypominam sobie o tym dopiero po fakcie.
Po drugie primo.
Jeśli będzie gothem/metalem to się nie obrażę. W miarę możliwości zielonooki blondyn o wysokich kościach policzkowych i ładnych ustach. Niekoniecznie niepalący, z moich obserwacji wynika że palacze lepiej całują ;) Nie wiem na czym to polega.
Po trzecie primo.
Niestety, musi być inteligentny. Nie tylko umieć logicznie myśleć, ale również posiadać dużą wiedzę, umieć ją wykorzystać w dyskusji i czymś mnie zaskoczyć. Facet który imponuje kobiecie swoją wiedzą ma już 8 punktów na 10.
Po czwarte primo.
Musi być otwarty i elastyczny. Kiedy facet jest cholernym idealistą sztywno trzymającym się raz określonych zasad, to oczekuje że świat będzie się również tych zasad trzymał. A świat nie jest od tego, żeby spełniać czyjeś cholerne oczekiwania. Nie każdy samiec jednak to rozumie. Powinien być wyrozumiały i nie zakładać, że on jest jeden święty na tej ziemi - przy takim facecie kobieta chodzi jak na palcach i boi się oddychać żeby tylko nie popełnić jakiegoś błędu. Związek powinien po prostu być, a nie przysłaniać pół życia - zazdrości i zaborczości mówimy stanowcze nie!

Waaaa... chyba zamieszkam samotnie w środku amazońskiej dźungli ;]

Positive.

M. 

Wysłany: 2007-05-09, 10:36   

Prędzej przykuje moją uwagę mężczyzna wyróżniający się z tłumu, indywidualista, oryginalny. Nie jakiś typ, który nosi żółtą bluzę z napisem Brasilia. Żenada.

Mrs.Poe 

Wysłany: 2007-05-21, 14:31   

Lubię długowłosych z własnym stylem i szacunkiem do kobiet.
Zresztą zwracam uwagę na kazdego mężczyzne, który jest odmienny od reszty.
Oczywiście charakter. Ogromną rolę ma jego charakter.

Penelopa 

Wysłany: 2007-05-22, 16:07   

Mrs.Poe napisał/a:
Z własnym stylem i szacunkiem do kobiet.
Zresztą zwracam uwagę na kazdego mężczyzne, który jest odmienny od reszty.
Oczywiście charakter. Ogromną rolę ma jego charakter.

Kolor włosów - byleby nie blondyn.
Kolor oczu - obojętny.

nemesis 

Wysłany: 2007-06-29, 11:58   

miałam chłopaka,którego zazdrościły mi wszystkie kumpele... wysoki,szczupły,przystojny,modnie ubrany....szkoda tylko że nie potrafiłam sie z nim dogadać....po 3 miesiącach nie wytrzymałam...
facet powinien mieć przede wszystkim coś do powiedzenia, szacunek do ludzi ( a szczególnie do rodziców), mieć swój własny styl...to są takie podstawowe rzeczy....

jeśli chodzi o wygląd.....nie mam takiego ideału,ale na ogół podobają mi się chłopacy o ciemnych włosach....i wysocy:)

amellkaa_xD 

Wysłany: 2007-07-03, 14:40   

Mi zalezy na tym zeby sie ubieral tak, jak mu pasuje i jak mu do twarzy :D
Nie lubie jak chłopak sie chwali przy kolegach i udaje nie wiadomo kogo.
Aa i zapomnialam dodac ze uwielbiam jak chlopak ma wlosy na żel :D :P

normalna 

Wysłany: 2007-07-26, 16:32   

Jak już ktoś napisał "musi mieć własny styl", no ale tak bez przesady, niech mi sie nie wyróżnia z tłumu :D ja już znalazłam takiego uroczego ... :D
Zawsze zwrócę uwagę na chłopaka, który: ma męska postawę, nie jest niski ( do niskich nic nie mam ale tak jakoś wolę wyższych) , ma piękny szczery, uśmiech, jest nieprzesadnie śmiały...już wole nieśmiałego, bo fakt jest że nie cierpię chłopaków śmiałych, którzy udają mądrali a w rzeczywistości nimi nie są, i nie cierpię jak popisują sie przy kolegach, a już najbardziej mnie boli to jak wy szybko zapominacie :(

A tak najbardziej to mi sie podoba jak chłopak sie zaczerwieni i jest zmieszany, zawstydzony, jak mu słów brakuje i jak udaje niewiniątko słodkie :super:

kozunia 

Wysłany: 2007-08-18, 23:41   Re: Pytanko do naszych pięknych dam

lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

Bardzo proszę bądzie szczere do bólu

chlopak nie musi isc za moda szczerze jeszcze nigdy nie myslalam nad tym czy moj jakis byly ubiera sie modnie czy nie :P ale wlosy na zel, gume itd wrecz kocham.. mmmmmm.. ogolnie lubie gdy widac ze chlopak jest zadbany obciete paznokcje umyte wlosy itp. a tak na marginesie chlopaki myjcie uszy u was to bardziej widac niz u nas ale to dla mnie jest ochydne jak to widac :P

a w chlopakch denerwuje mnie jak mysla ze sa elo elo i co to nie oni :)

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2007-08-19, 00:37   

zdecydowanie orginalny. Nie lubie chlopcow z wloskami na zel, solarium i te sprawy [bleh].
wazne zeby byl uprzejmy, kulturalny i pewny siebie. Zaradny i odpowiedzialny z szacunkiem do kobiet. Szczery. Nie taki co to udaje Macho. Najlepiej blondyn :] [zawsze Ci chlopcy bardziej mnie przyciagali]. Wloski troszke dluzsze. Wyzszy zdecydowanie ode mnie, na tyle bym mogla ubrac buty na obcasie i nie bedziemy rownego wzrostu xD
Zadbany, nie musi uzywac niewiadomo jakich perfum, wystarczy ze bedzie mial zawsze czyste ubranie pachnace 'praniem, czystoscia'. Lubie kiedy nosi czarne koszule :rotfl: I zebym jednak potrafila sie z nim dogadac.
Fajnie jakby umial grac na gitarze xD

Nie lubie: Kiedy 'popisuje' sie przed kolegami, kłamie, jest chamski, nie szanuje drugiej osoby. Pali papierosy.

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-19, 07:26   

Ja lubię chłopców rozrywkowych, ubrany - fajnie choc niekoniecznie podazajacy za moda (te róowe koszule fuuuu), włoski krotko sciete - moze byc zel. Żeby przyjemnie pachniał :rotfl: (AXE) Najlepiej czarne włosy xD i ciemna cera...mhm.. lubie jak facet ma przenikliwe spojrzenie, no i musi byc wyzszy ode mnie.. tak z 10 cm minimum xD

a co mnie denerwuje??
Jak chłopak jest przymulony, nigdzie z nim wyjść - ani potańczyć ani na piwo. Nie lubie tez takich uznajacych "Każda może być moja" - bo jest w błedzie. I nienawidze facetów ktorzy dzien w dzien musza komus wpieprzyc (a sa i tacy) bo taki to jest w stanie i dziewczyne uderzyc a to juz swiadczy o czyms.

Ophelia 

Wysłany: 2007-08-19, 10:28   

Co u nich lubię... Poczucie humoru, inteligencję, szacunek do innych ludzi. Jakoś niespecjalnie mi przeszkadza, jeśli przeklina, sama to czasem praktykuję ;p Pewność siebie to też podstawa i oczywiście żeby był moją przyjazną duszą. Musi mieć to coś, co sprawia że chcę z nim ciągle przebywać. Musi przyciągać ;p
Odnoście wyglądu nie jestem jakaś wybredna, naprawdę to nie jest aż tak ważne. Oczywiście nie może śmierdzieć potem i czosnkiem, chodzić w poplamionych ciuchach i pierdzieć co kilka sekund, chociaż też bez przesady w drugą stronę. Uwielbiam styl rockowy u chłopaków, jakiś łańcuch, czarne spodnie. Ach... xd

asiątko31 

Wysłany: 2007-08-19, 15:38   

Poczucie humoru, szacunek do innych ludzi aby był po prostu sobą no i żeby był dobrym człowiekiem

Odpowiedz do tematu