Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-01-07, 08:53
lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
Taki, który znika w tłumie, a ja jednak go widzę.
lukasz4 napisał/a:
orginalny czy bardziej idący za modą
Byle nie przesadzał, trzeba znać umiar, musi mieć motyw wiejski Przytulny sweterek i błysk rolnika w oku ;D
lukasz4 napisał/a:
co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?
Nie tyle wkurza, ile rozbawia ;]
Gdy mówisz im, że żel ścieka im z szyi a oni się uśmiechają i mówią "wiem" xD
Do tej pory tylko jeden się taki urodził, co może pobudzić moje komórki nerwowe ;>
Reszta mnie nie denerwuje, bo po cholere mam nadwerężać swoje zdrowie z powodu człowieka, który nie ma wpływu na moje życie, niech mają swoje charakterki, uważają się za lepszych bogów, ich sprawa, ich ból.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
a jakze, mowi to osoba o nicku Swietoszka, nie widze sprzecznosci, a jak ty zaklimatyzujesz to zauwazysz,ze takowych nie ma.Jednakze mysl co chcesz.
don LOV napisał/a:
Dziękuję, dziękuję... Jest mi naprawdę miło, iż mnie doceniłaś.
alez nie ma za co
simarik napisał/a:
Byle nie przesadzał, trzeba znać umiar, musi mieć motyw wiejski Przytulny sweterek i błysk rolnika w oku ;
plus niebieska koszula w krate
simarik napisał/a:
Reszta mnie nie denerwuje, bo po cholere mam nadwerężać swoje zdrowie z powodu człowieka, który nie ma wpływu na moje życie, niech mają swoje charakterki, uważają się za lepszych bogów, ich sprawa, ich ból.
Kwestia wychowania chlopcow i dziewczynek w naszym spoleczenstwie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Mnie przyciąga normalny i zadbany facet (tylko bez przesady z tą dbałością).
A najbardziej mnie wkurza w facetach szpanerstwo i średniowieczne myslenie typu "baba do garów i do niańczenia dzieci".
Odstraszają mnie również niegolący się faceci nie tylko na twarzy zwłaszcza latem. Większośc panów niestety nadal nie potrafi zrozumieć, że dla nas dziewczyn włosy np. pod pachami są tak samo mało przyjemne jak dla nich w przypadku dziewczyn.
Ostatnio zmieniony przez _Kasieńka_ 2007-01-07, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
ja lubie chlopakow "na luzie" z ktorymi sie posmiac poszalec... ale moj facet musi mnie potrafic przyhamowac, bo czasem moje szalenstwa sa az do przesady... lubie chlopakow modnie ubranych... zel - moze byc, ale nie musi... ja nie lubie metalowcow.. ogolnie jako kolega - mam kilku metalowcow, ale jako moj facet... nie...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Ale żeby miał coś ciekawego do powiedzenia , ale gdy trzeba-milczał
Umyty, pachnący (przede wszystkim) , ubrany w ciuchy niepamiętające czasów PRL-u. (Jak ja widzę gościa w wytartej jak ścierka do podłogi szaro-burej, rozciągniętej koszulce to mnie słabizna ogarnia) ... Z włosami, które pamiętają swój naturalny kolor i naturalną giętkość (codziennie tona żelu na włosach to poraaaażka)
Idealny mężczyzna musi umieć mnie zrozumieć, szanować mnie i moje zdanie, od czasy do czasu zaskoczyć mnie szalonym pomysłem (w miarę rozsądku) i przede wszystkim : UŚMIECHNIĘTY (oprócz wybranych sytuacji ) - to mi się w mężczyznach podoba
A co mnie wkurza?
Nadludzka głupota
Nadmierne zainteresowanie kobietami w spódniczkach nie zakrywających tyłka
Upodobanie do głupich wiecznych "wyścigów życiowych" we wszystkim
Upodobanie do upijania się, zdobywania kolejnych "lasek" (i chwalenie się tym)
Plucie (niesmaczne)
Nieumięjętność poszanowania kobiet
Skłonność do kłamstw (sorry, że uogólniam ale niestety w większości przypadków się sprawdza)
Sprowadzanie wszystkich rozmów na tło seksualne
Udowadnianie kobietom swojej wyższości
To 'tylko' tyle... zresztą...do czasu aż sobie przypomnę resztę
nienawidze jak chlopak ma wlosy na zel i ubiera sie zgodnie z moda najczesciuej jest chudy i co gorsz moze ma kolczyk ....-chodzac z takim chlopakiem czulabym sie lesbijka .Najbardziej lubie chlopcow ubierajacych sie normalnie i przypakowanych ale beez przesady...:)
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
Nie mam problemu bo wlasnie zarzucam ignora na wszystkie twoje posty...
Ciekawa jestem jakbysmy pogadali na zywo kto okazalby sie intelektualna kupa. Nara!!!
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.