Forum Dyskusyjne :: Pytanko do naszych pięknych dam

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Pytanko do naszych pięknych dam

Pytanko do naszych pięknych dam
Autor Wiadomość

Mielonka

Wysłany: 2006-10-26, 15:54   

denerwuja mnie buraki typu macho, w obcislych koszulkach i jeansach, ktorzy sluchaja chamskiego techno w stylu umc umc umc umc jazdaaaa!! i wszyscy kiwamy lebkami i machamy lapkami
Zel na wlosach absolutnie odpada, tylko w niektorych przypadkach (bardzo nielicznych) to wyglada dobrze. Ciuchy stylowe (firma nie ma zadnego znaczenia) nie obcisle, bazarkowe <przerazona> polyestrowe koszulki <ucieka z krzykiem>

Mam slabosc do chlopakow oryginalnych, nie obchodzi mnie czy ma wlosy do ramion , na zapalke czy irokeza wazne zeby byl w tym autentyczny i zeby byl soba. (oczywiscie dotyczy wszystkich macho)
Musi ladnie pachniec, to moja slabosc, jjak chlopak ladnie pachnie to miekna mi kolana.
Ciagnie mnie do chlopakow pewnych siebie, przywodczych, charyzmatycznych.

Inteligencja jest wazna, chcialabym miec chlopaka inteligentniejszego od siebie,z przykroscia stwierdzam ze jeszcze mi sie to nie zdazylo.

OlCiA 

Wysłany: 2006-10-26, 16:48   

dla mnie chłopak musi być delikatny :)
i nie napakowany i nie żaden lalus bo takich nie znossze....

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2006-10-26, 18:52   

Mielonka napisał/a:
sluchaja chamskiego techno w stylu umc umc umc umc jazdaaaa!! i wszyscy kiwamy lebkami i machamy lapkami
Doskonale napisane!! <nigdy w życiu> :ok:
Mielonka napisał/a:
Musi ladnie pachniec, to moja slabosc, jjak chlopak ladnie pachnie to miekna mi kolana.
och racja !!

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Ostatnio zmieniony przez Idia 2006-10-26, 18:53, w całości zmieniany 1 raz  

Domi_93 

Wysłany: 2006-10-30, 11:35   

dla mnie sie liczy wnetrze, choc nie ukrywam ze wyglad tez sie w jakims stopniu liczy. przedewszystkim bladyni... mmm... niewiem dlaczego ale jak bylam w 3 klasie podstwowki podobal mi sie taki wystoki blondym dwa lata starszy. teraz go znow spotkalam w gimnazjum ale teraz juz na mnie zwerocil uwage, poza tym jest przewodniczacym szkoly i bardzo wysoki jest... boski po prostu... to znaczy teraz juz go inaczej traktuje, juz nie tak jak w podstawowce bo wtedy to siedzialam i sie mu przygladalam, a teraz jestr inaczej bo on mnie zaczepia i gadamy normalnie...
a wracajac do tematu to lubie z leksza brutali, ale zarowno musi byc delikatny, uczyciowy i slodziutki, namietny, a zarazem spokojny. Ale to zadna regola, ja jestem otwarta na wiele typow mezczyzn. Regola jest jedynie to ze musi byc starszy, ja mam duze wymagania. Moj ostatni chlopak mial 17 lat i bylam z nim 8miechow, teraz najprawdopodobniej bede z 19letnim kolesiem... ale to sie jeszcze zobaczy...:)
jakies pyutania dla mnie?

GoS!a 

Wysłany: 2006-10-31, 14:39   

Domi_93 Ty masz naprawde 13 lat? :zabanowany:
Dla mnie wcale nie musi wyróżniac się z tłumu.
Przede wszystkim musi mieć to coś i być brunetem. Musi rozśmieszyć, wiedzieć kiedy przytulić i pocieszyć :) ważne wnętrzne, wygląd dopiero pozniej :)

Domi_93 

Wysłany: 2006-11-18, 19:06   

a dalczego pytasz?
naprawde chociaz wszyscy mnie oceniaja na 16...
postarzaja mnie, chociaz milo jest :)

Mimka 
wrażliwa duszyczka.

Wysłany: 2006-11-19, 13:50   

lukasz4 napisał/a:
włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach

Eh.. nie zwracam na takie rzeczy uwagi, bo po prostu ja nienawidzę chodzić po sklepach.
Wieeem, pewnie myślicie, że jestem niedorozwinięta, ale mnie zakupy nudzą i to cholernie.
Mogę co prawda iść do sklepu po gazetę, ale niecierpię kupować ciuchów. .
Więc nie znam sie za bardzo na tym, co jest obecnie modne. I tak to wszystko się zmienia, więc musiałabym mieć oczy wkoło głowy, żeby być zawsze na topie.
lukasz4 napisał/a:
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

Najbardziej wkurza mnie, gdy facet nie lubi metalu lub rocka. Nie musi uwielbiać tej muzyki.. Ale nienawidzić... przesada. Ja kocham rock, jestem że tak powiem początkującym(wieem głupio brzmi, ale nie umiem się inaczej wysłowić)punkiem ,rock to jest dla mnie całym sercem. Poza tym niecierpię gdy się facet o rocku wypowiada "drą ryja" albo że "metale mają tłuste włosy" :mur: :mur: . Przeszkadza mi to że, niekiedy faceci robią wszystko pod publikę, np. zaliczają laski(żeby pochwalić się kumplom oczywiście), udawają kogoś kim w istocie nie są... po cholerę takie zachowanie.. Nie rozumiem tego. My dziewczyny nie potrzebujemy na każdym kroku udowadniać, że jesteśmy jakimiś boginiami. . Dlatego nie lubię popisu.
Lubię za to otwartość na innych, poczucie humoru i tolerancję w facetach. No i jak mają takie same zainteresowania co ja jak np. rock, książki, zwierzęta... lubię też wrażliwych facetów, którzy lubia od czasu do czasu pokazać pazurki :hurra: no i też kooocham tajemniczych gostków.. nic mnie tak nie nakręca jak koleś owiany tajemnicą :ok:

Revenga 

Wysłany: 2006-12-26, 20:02   

a ja bym chciała takiego, co potrafi i milczeć, i mówić [i słuchać..]. i ma ładne dłonie..
i umiałby nie nudząc sie patrzeć na niebo w nocy.
i jeszcze żeby wygodne ramiona miał.

a oglądaliście 'oczy anioła'? ten koleś był boski. taki tajemniczy.

'nigdy nie ufaj facetom z szerokim uśmiechem i zniszczonymi butami'

'prawdziwego mężczyzne poznaje sie po tym, jak traktuje zwierzęta'
{chyba że kogoś kręcą szuje.}

a w ogóle, każdy ma w sobie coś, co może sie podobać.

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-12-27, 14:33   

lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
To zalezy, musi byc kulturalny aczkolwiek cenie sobie rowniez pewna doze nieokrzesania w osobnikach tej plci. Chodzi mi o tzw. "jaja" . Nie lubie grzecznych chlopcow, ktorzy beda robic co zechce, chce partnera, z ktorym bede mogla prowadzic niecodzienne dyspoty,konczace sie nawet klotniami i rzucaniem talerzy :P ;) . Sa w koncu takie ozywcze.
lukasz4 napisał/a:
orginalny czy bardziej idący za modą
po czesci jedno i drugie,ale nie lubie skrajnosci.
lukasz4 napisał/a:
wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
tez po trosze, kocham dzisiejsza mode na tzw. irokezy na glowie. Nie mam nic bardziej seksownego jak dobra fryzura u faceta. Musi poza tym siedziec w moich klimatach. Pod tym wzgledem kocham idealne dopasowanie. Nie ma to jak wspolne szalenstwo na parkiecie badz sluchanie z namaszczeniem muzyki.

lukasz4 napisał/a:
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

no coz, przyznam szczerze,ze nie lubie zaniedbanych wlosow, zaniedbanych stop, nieswiezego oddechu. Nie lubie osobnikow,ktorzy uwazaja,ze kobiety sa tylko chichoczacym dodatkiem, do ktorych maja mniej szacunku niz do zwierzat.
Magda napisał/a:
Uwielbiam koszulki polo, longsleevy, ciemne dzinsy i ubrania w kolorach zywszych
:super: :super:
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-12-27, 14:34, w całości zmieniany 1 raz  

Mania 

Wysłany: 2006-12-27, 20:04   

Świętoszka napisał/a:
"jaja"

To mowi samo za siebie, to ma byc chlopa a nie maminsynek!

ubior jest wazne ale to jednak drugo planowa sprawa. Zreszta ladnemy chlopaki we wszystkim ładnie :P

Koza

Wysłany: 2006-12-27, 21:41   

a ja jak zwykle zryty gust mam XD dla mnie liczy się to że mój chłopak mnie rozumie... jest takim świrem jak ja i nie dziwią go moje często odbiegające od normy pomysły (kiedyś w McDonaldzie machaliśmy ludzią siedząc pod stołem) ^^' wygląd mniej ważny XD

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-12-27, 21:47   

Koza napisał/a:
kiedyś w McDonaldzie machaliśmy ludzią siedząc pod stołem)
raz cos podobnego mi sie zdarzylo dwa lata temu, w oslawionym "kociaku" usiedlismy z facetem przy samym oknie. Oczywiscie ludzie idacy chodnikiem nie mogli sobie odmowic zgladania coz takiego jemy,wiec pomazalismy nosy lodami i patrzylismy na nich. Musze przyznac,ze reakcje byly ciekawe.

Koza

Wysłany: 2006-12-27, 21:59   

heh... nas po jakimś czasie wygonili... ale to nic XD puźniej biegało się z plastikowymi mieczami na pietrynie (byłam z kumpelami) i zaczepialiśmy ludzi z pytaniem "czy jesteś sojusznikami rózowego maga" a potem była wojna ^^' w sumie reakcje są ciekawe... kto wie... gdybym miała jakieś 12-11 lat mniej może byłoby to normalne XD
Ostatnio zmieniony przez Koza 2006-12-27, 22:08, w całości zmieniany 1 raz  

wirydianna 

Wysłany: 2006-12-31, 15:19   

Facet musi byc przede wszystkim facetem !!!!!!!!!!! ... trudno to jakos dokładnie określic, ale coraz więcej mamy takich "lalusi", zajmujacych sie tylko swoimi włoskami, które moze przypadkiem źle się ułożyły :( porażka. Wiadomo musi dbac o siebie, myc się i takie ytam, ale bez przesady. Jeśli facet spedza więcej czasu przed lustrem niż ja to juz tak dziwnie jest. Poza tym musi byc punktualny, albo troche sie spozniac, nigdy nie przychodzic wcześniej :P A poza tym musi miec wspaniałe poczucie humoru i trochę dziecinności i spojrzec czasem pełnym niezrozumienia spojrzeniem w pelni akceptujac tą niezrozumiałosc :)

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-02, 15:02   

Ja tam nie mam wymagan o tytulem musi wygladac jak moedl/metal/grunge/inteligent. Cenie sobie wlasny styl u faceta. Nie taki w jednym trendzie. Fajnie jak ma ciuchy ktore mu sie podobaja w ktorych czuje sie komfortowo i umie je tak dobrac ze wyglada schludnie i fajnie po prostu. Bo schludosc i czystosc jest cholenie dla mnie wazna. Nie tylko w ciuchach ale wogole.. jak facet pachnie, ale nie tak, ze przesadza tylko tak, ze jak przejdzie obok Ciebie to az milo bo cuzjesz te delikatny zapaszek za nim sie ciagnacy ktory nie jest nachalny.. zapamietujesz.. kiedy caluje go w szyje i czuje... nawet jesli to tylko zapach zelu pod prysznic...
Wlosy.. lubuje sie w dlugich ale tez zeby byly swierze i zadabane w miare... I bez zelu bo wtedy nie mozna sobie poczochrac a ja to strasznie lubie.. i moj luby tez lubi jak go czochram...
Ale to tylko wzgledy zewnerze... o wewnetrzych byl inny temat. Ale dodam tutaj tez jezyk jakiego uzywa facet, czy jest prostacki, pelen laciny, czy tez na poziomie zna szersze slownictwo - co sugeruje ze cyzta ksiazki, ze wogole czyta.

A co mnie wkurza? Hmmm... Gluie nieporozumienia wynikajace z roznic spojrzen na dana sprawe. Czasem odnosi sie wrazenie, ze faceci nie przykladaja takiej wagi do jakis kwestii - a my tak. Podam przyklad - dziewczyna ma stluczke autem - jego autem - i dzwoni do Niego i facet nie pya jak sie ma ona tylko jak auto - dlaczego? Bo facet dochodzi do wniosku, ze skoro kobieta dzwoni to z nia jest w miare ok. Nie wiem czy wszyscy ida na takie skroty myslowe, to tylko przyklad. Czasem tez irytujace bywa achowanie ala wujek dobra rada - taka specyfika u mezczyzn ze na problem od razu maja rozwiaanie a my chcemy sie poprostu pozalic... Ze nie czytaja nam w myslach ;P I chyba ten element Piotrusia Pana w kazdym z nich bez wgledu na wiek, czasem brak perpektywicznego myslenia.. Ale daleka jestem od okreslenia ze mnie to wkura. Raczej irytuje. No chyba ze mam akurat PMS... :P

Miodowo.

don LOV 

Wysłany: 2007-01-06, 05:17   

Temat bez sensu... Dlaczegóż to? Już tłumaczę. Kiedyś siedziałem na skwerku i sączyłem browarka z pewną panną. Mówiła, że szuka chłopaka prawdziwego, bez fury, pieniędzy czy gadżetów, bo musi mieć po prostu w sobie skromność i pokorę. Nagle, nieopodal, podjechał osiedlowy bonzo, którego skądinąd znam. Typ lansera. Dziewczyna skończyła gadkę i zaczęła pszczeć jaki to on ma samochód i złoto na ciele. Konkluzja? Mówią jedno, a robią drugie. Nie należy wierzyć kobiecie...

1. Koński Łeb (Moher Squad)

2. Opalony Jędrzej (Self-Defence)

3. Crazy Twins (w PiSdu)

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-01-06, 09:18   

facet powinien być przede wszystkim facetem i jak facet powinien wyglądać...
modny wygląd - proszę was baedzo, ale bez przesady, to, że akurat są modne spodnie w kwiatki :/ no cóż...
ale też nie powinien popadać w drugą skrajność - brudne ciuchy i ogólne nie dbanie o siebie też są be,,,
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-01-06, 11:12   

don LOV napisał/a:
Dziewczyna skończyła gadkę i zaczęła pszczeć jaki to on ma samochód i złoto na ciele.
nie mowimy o kobiecie tylko o balacharze
don LOV napisał/a:
Konkluzja? Mówią jedno, a robią drugie. Nie należy wierzyć kobiecie...
tez mi konkluzja, mysliciel sie znalazl

Malutka=] 

Wysłany: 2007-01-07, 01:06   

chłopak nie może mnie ograniczac... Nigdy! no najwyżej, że kiedyś mu na to pozwolę.
Musi mnie kochac z wadami, jak i zaletami!
Musi choc raz na jakiś czas pokazac jak bardzo mnie kocha
Musi mnie kochac po przebudzeniu, po pracy, po wysiłku i po obijaniu sie... :)

Za dużo wymagam? :)

Wiesz dziewczynko? nigdy nie będziesz mną!

don LOV 

Wysłany: 2007-01-07, 01:34   

Świętoszka napisał/a:
nie mowimy o kobiecie tylko o balacharze

Ironia... mówi to osoba o nicku "Świętoszka"...

Seavus napisał/a:
tez mi konkluzja, mysliciel sie znalazl

Dziękuję, dziękuję... Jest mi naprawdę miło, iż mnie doceniłaś.

Malutka=] napisał/a:
Za dużo wymagam?

Nie, jeśli zastosujesz się sama to tych zasad i odpłacisz swemu tym samym.

1. Koński Łeb (Moher Squad)

2. Opalony Jędrzej (Self-Defence)

3. Crazy Twins (w PiSdu)

Odpowiedz do tematu