Wysłany: 2008-06-30, 07:52
Tak naorawde to nie jest wazne czy facet idzie za moda czy nie ... wystarczy ze bedzie zadbany i czysty ... glownie dlonie i buty (na to zwracam uwage) Ale nie powiem zrobila sie moda na sportowe jakies cos ala'marynarki i podoba mi sie to do tego jakies fajne jensy + ladne buciki. Do Zelu na wlosach nic nie mam choc sa osoby ktore tego nie lubia.
A jesli chodzi o zmiane pytania i o ta stanowczosc to chyba chodzi io to ze kolezanka nie lubi uleglych chlopcow co za kazdym razem mowia "tak kochanie... oczywiscie sloneczko" Szczerze nie jestem za tym ani za stanowczoscia jakas przesadna. Najlepiej jest jesli facet ma charakterek cos na pograniczu stanowczosci i uleglosci - najlepiej kiedy umie wypracowac jakis kompromis.
Wysłany: 2008-08-05, 14:32
Dobrze by było jakby był zadbany nie był owłosiony na klacie, bo dla mnie to oblesnie
Żeby nie robił włosów na żel, bo
1.wyglądają obrzydliwie
2.żel się produkuje z kości zwierząt, a ja wegetarianką jestem
Fajnie gdyby był opalony i żeby nie miał długich wlosow, jak dziewczyna.
A wkurza mnie w wielu facetach to, ze jak jakiś inny dba o wygląd bardziej niż reszta odrazu jest wyzywany od geja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.