Forum Dyskusyjne :: Pytanko do naszych pięknych dam

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Pytanko do naszych pięknych dam

Pytanko do naszych pięknych dam
Autor Wiadomość

Kasienka_ 

Wysłany: 2008-01-21, 01:26   To był swojego rodzaju skrót myślowy:)

To był taki skrót myślowy:) Chodziło o kogoś zachowującego sie normalnie, naturalnie. Takiego, który nie udaje kogoś kim nie jest. Niektórzy za wszelką cenę próbują wywołać na innych wrażenie, że są lepsi niż w rzeczywistości. A przecież każdemu podoba się coś innego. Po co udawać? Każdy w końcu znajdzie bratnią duszę. Lubię chłopaków szczerych i naturalnych.

matra 

Wysłany: 2008-01-21, 09:41   

lukasz4 napisał/a:
Jaki typ chłopaka was bardziej przyciąga
orginalny czy bardziej idący za modą, wiecie włosy na żelku najmodniejsze ciuchy jakie są w sklepach
i co was moje drogie panie najbardzie wkurza w facetach?

Bardzo proszę bądzie szczere do bólu

zdecydowanie nie najmodniejsze ciuchy [swoją drogą najmodniejszy zawsze jest ten, kto jest o krok za modą] i na pewno nie żel - jeżeli głaszczę faceta po głowie, chcę poczuć jego miękkie włosy, a nie twardy żel ;p
swoją drogą ciuchy mają dla mnie niewielkie znaczenie. fakt, że określają styl, na który już uwagę zwracam, ale nie znaczy to, że muszą z najlepszych firm..

ogólnie typu jako takiego nie mam - musi mieć coś, co mnie do niego przyciągnie, a to już zazwyczaj czysta chemia, zwłaszcza, że na wygląd też rzadziej patrzę [co nie znaczy, że w ogóle (; ]. jeżeli już na coś patrzę, to [standard] na oczy i dłonie, ale ogólnego modelu faceta nie mam, bo jak już coś poczuję to i tak mam to wszystko gdzieś [choćby najprostszy przykład - nigdy nie interesowałam się blondynami z jasnymi oczami, a do tej pory praktycznie tylko tacy mi się trafiali (-% ]..

hmm a co mnie wkurza? na pewno to, że większość facetów traktuje dziewczyny zbyt przedmiotowo, myślą innymi kategoriami niż my - jak chodzi o dobór drugiej połówki i no oczywiście częściej myślą dołem niż górą. tyle że tak jak napisałam - większość, co nie znaczy, że wszyscy - udało mi się kilku takich normalnych w życiu poznać. ale albo byli zajęci, albo to moi dobrzy kumple, albo nic do nich nie czuję.. psikus (:
się rozpisałam..

---
tiruriru (-%

luda86 

Wysłany: 2008-01-25, 01:02   

podobają mi się faceci naturalni.któży mają swój styl,facet musi być zadbany ale nie do przesady.panowie w stylu kenn odpadają

Dżastin 

Wysłany: 2008-02-08, 16:46   

jesli koles bedzie stal dluzej przed lustrem ode mnie odpada. nie lubie pedalskich ani gogusiowatych chlopakow. facet to facet musi byc zadbany ale nie przesadzajmy :D włosy na zel mi sie podobają aale jesli jest inaczej tez fajnie :) na pewno nie dlugie wlosy lub dredy ;D o ble. a co do mody hm. jesli koles ma lansowac sie po miescie w fajnych ubraniach i popisywac sie tym i owym to wole skromnego naturalnego chłopaka :) na szczescie mam juz swoj ideał :serce: :D

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-08, 18:44   

Nie ma idealnego faceta tak jak idealnej kobiety. Wygląd jest ważny ale na poczatku, ale po co mi piękny chłopak, który większość (nie pisze tu o wszystkich:)) przypadków to pies na baby, albo zapatrzony w siebie narcyz. Chłopak musi mieć to "coś'' oczy,uśmiech, sposób patrzenia na świat itp. I u każdej z nas jest to praktycznie ci inne.

Resistant 

Wysłany: 2008-02-08, 20:19   

monia_89 napisał/a:
Chłopak musi mieć to "coś'' oczy,uśmiech, sposób patrzenia na świat itp

Tak jakbym czytał o sobie :ok:

Genesis 

Wysłany: 2008-02-08, 22:55   

żel ? we włosach u chłopaka o fuj ! ! ! :mur: jakieś ulizane pipy... nie to nie dla mnie !
ja wolę takiego jednego. takiego mojego. takiego blondyna w włosach prawie do pasa o niebieskich oczkach... mój ideał ? ekh na pewno :]

ogólnie jednak rzecz biorąc jak już miałabym nie opisywać mojego chłopaka - musze powiedzieć ,że nie ważny wygląd czy ubior. ale charakter ... bo łądni kolesie zwykle mają pstro w głowie ( no ale zdarzaja się przypadki 2 in 1 - ja taki przypadek znalazłam).

a co do tego co mnie najbardziej wkurza... no cóóóóż chyba przede wszystkim jak koleś ma za dużo ZELU we włosach, chwali się nowymi butami pumy o fuj ! lansuja przed laską nowymi gaciami z metką. a jeszcze bardziej wkurza mnie fakt ,że jak laska uprawia sex z 3 kolesiami w ciagu miesiaca to dziwka jest. a jak taki koles na jednej imprezie zaliczy sobie 5 panienek to wielki CASANOVA !
Ostatnio zmieniony przez Genesis 2008-02-08, 22:56, w całości zmieniany 1 raz  

Resistant 

Wysłany: 2008-02-08, 23:08   

Genesis napisał/a:
żel ? we włosach u chłopaka o fuj ! ! ! jakieś ulizane pipy... nie to nie dla mnie !

żel to nie znaczy że ulizany :) Wiem o co Ci chodzi bo sam widziałem takie pipy :D ale jak walniesz mniej żelu to masz fajnie stojące włosy "kolce" tzn żel to gówno guma lepsza :D to tyle :P

andzia120 

Wysłany: 2008-02-09, 13:18   

Chłopak powinien mieć własny styl a co do żelu na włosach to może mieć tylko nie za dużo :)
Wkurza mnie to u chłopaków,że często bawią sie uczuciami.

Genesis 

Wysłany: 2008-02-09, 14:38   

Resistant napisał/a:
żel to nie znaczy że ulizany Wiem o co Ci chodzi bo sam widziałem takie pipy ale jak walniesz mniej żelu to masz fajnie stojące włosy "kolce" tzn żel to gówno guma lepsza to tyle

kolce omg... nie no moj chłopak nie moglby czy tak czy siak sobie zelu nałożcyć bo ma włosy prawie do pasa xD
a żel ble ble ble ble takie tłusteee

andzia120 napisał/a:
Wkurza mnie to u chłopaków,że często bawią sie uczuciami.

hehe ja chodziłam z ćpunem :] gadał ,ze mnie kocha tylko po ekstazie i marysce :/ i tak mnie kochał ,że też mnie naćpał. a ja powiedzialam ,ze to bezsensu to powiedzial ,ze z dzieckiem nie chce byći ze mną zerwał ...

Resistant 

Wysłany: 2008-02-10, 00:47   

Genesis napisał/a:
żel ble ble ble ble takie tłusteee

Ty widziałas włosy na żel ?? jak żelik stwardnieje i wyschnie to jakie tłuste ty włosy widzisz ?? Predzej to koleś nie mył włosów i miał takie tłuste że myślałas że to żel :D

Genesis 

Wysłany: 2008-02-10, 22:00   

Resistant napisał/a:
y widziałas włosy na żel ?? jak żelik stwardnieje i wyschnie to jakie tłuste ty włosy widzisz ??

no bleee ochydne. twarde to może miec coś w spodniach co najwyżej zaakcpetuje :]

Resistant napisał/a:
Predzej to koleś nie mył włosów i miał takie tłuste że myślałas że to żel

nigdy nie umawialam sie z kolesiem ,ktory mialby włosy na żel . nie to towarzystwo :]

Resistant 

Wysłany: 2008-02-10, 23:20   

Kreci Cie towarzystwo kolesi z włosami po jaja wyglądających od tyłu jak kobieta :rotfl: Nie no fajnie :D Każdy ma swój gust :D

katiak4 

Wysłany: 2008-02-22, 14:08   

Dzisiejsza moda dla facetów jest beznadziejna. Ja zdecydowanie wole jak facet ma swój styl i jest luzakiem np. dżinsy, fajna koszulka, koszula, bluza a włosy na żel to już kategorycznie odpadają. Najważniejsze żeby był zadbany i ładnie pachniał.

agusss1988 

Wysłany: 2008-03-18, 17:20   

Jeśli chodzi o mój gust, własny, oryginalny styl u faceta to podstawa. Większość chłopców jest do siebie tak podobna. Taki typ powinien wiedzieć czego chce, mieć własne zdanie. Każda z nas chce w końcu mieć przy sobie faceta, a nie ciepłe kluchy ;] Co mnie najbardziej odrzuca u chłopców? Niech się oglądają za innymi, w końcu taka jest ich natura, niech wychodzą z koleżankami do kina, w końcu też mam prawo do wyjścia z kolegami. Ale nienawidzę wręcz, gdy przy kolegach traktują nas - własne dziewczyny - jak powietrze ;]

shakira 

Wysłany: 2008-03-18, 17:45   

dla mnie facet moze ubierac sie modnie i nakładać żel na włosy, ale wszystko w granicach rozsadku. Na pewno ani na krok nie zblizyłabym sie do takiego faceta jakiego codzoennie widze w szkole - chodzącego na solarium, nakładajacego tyle zelu ze wosy mu sie z daleka świecą, nosi modne i nawet ładne rzeczy ale rózowe i co do zachowania to byłam kiedyś swiadkiem tego jak temu chłopakowi spadło coś na podłoge i w tym momencie chyba 5 dziewczyn które koło niego stały ,schyliły sie zeby podnieśc to i mu podać, a on stał miedzy nimi i patrzył na nie z dumą.

piotrek1 

Wysłany: 2008-03-23, 03:39   

Chciałbym troche zmienic pytanko :P bo kolezanka napisała mi ze lubi ostrych i stanowczych chłopaków... Ostrych to juz wiem w jakim sensie mowiła :D ale nie rozumiem stanowczego... mozecie mi to Dziewczyny wytulmaczyc jak wy rozumiecie to ze chlopak jest stanowczy (najlepiej na przykładzie) (moze dla tego ze jestem za mlody nie rozumiem tego pojęcia? :rotfl: )
Ostatnio zmieniony przez piotrek1 2008-03-23, 03:43, w całości zmieniany 3 razy  

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-03-23, 12:46   

piotrek1 napisał/a:
jak wy rozumiecie to ze chlopak jest stanowczy
np. Idziemy do kina, ja chce na komedie romantyczna, a on na jakis film akcji. I co bym nie zrobila to i tak on stawia na swoim i idziemy na fil akcji. Raz cos postanowil i tak jest. Denny przykład. Ale prosze bardzo.

piotrek1 

Wysłany: 2008-03-23, 16:23   

czyli mam byc taki szczery? mowic co by mi sie bardzej podobało na dany temat (miec swoje zdanie)?

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-03-23, 17:01   

piotrek1 napisał/a:
miec swoje zdanie
tak i trzymac sie go do konca, nie zmieniac zdania co chwile. Jak powiesz tak ma byc.

Odpowiedz do tematu