Najczęściej mój wygląd odstrasza ludzi a przynajmniej przedstawicielki płci pięknej i jeżeli podczepić to pod prowokację wyglądem to jak njabardziej. Zachowuje się w miare normalnie na ulicy, więc się pod tym względem raczej nie wyróżniam.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2005-10-19, 07:17
ja sie samoprowokuje czy jak to napisac, generalnie kolo matroby mam to co loodzie o mnie mysla i dlatego wychodze na prowokatorke,
np dla mnie glebszy dekolt to nie probelm a faceci slinia sie jak dzieci<rotfl>
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
jesli chodzi o prowokacje o ktoorej wspomnial michal - ubioor ciało itp - NIE.
jesli chodzi o sam styl bycia, zachowanie i rozmowa - ZDECYDOWANIE TAK ;D (hmmm widac po tym jaka mam range )
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
bo nie pokazje brzucha i nie nosze mini,ktore ledwo zaslaniaja pupe :lol: :lol: z stad wiem
And I have no privacy
mozna szokowac stylem ubierania,bez pokazywania ciala-wierz mi .Kocham na sobie miec niekonwencjonalne ciuchy,laczyc dodatki inaczej niz inni.Kocham ubierac sie kilkuwarstwowo,ale bez wrazenia,ze mam na sobie cala szfe .Nawet szalik musi byc inny
And I have no privacy
mozna szokowac stylem ubierania,bez pokazywania ciala-wierz mi
prowokowac tez mozna zachowaniem charakterem. nie koniecznie ubiorem..:)
ale jesli chodzi juz o ten ubior to im mniej kobieta ma na sobie to tym bardziej prowokuje...
ale jesli chodzi juz o ten ubior to im mniej kobieta ma na sobie to tym bardziej prowokuje...
do czego? :twisted:
AnUsIa17 napisał/a:
prowokowac tez mozna zachowaniem charakterem
byle nie za bardzo,bo to moze wygladac sztucznie
And I have no privacy
No nie wiem... Kiedy dziewczyna ma naprawdę dużo na sobie to też prowokuje, ale do innych rzeczy. :lol: A mianowicie, do rozbierania jej wzrokiem. :wink:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.