ja się boje tylko jednej prowokacji - policyjnej
kobieta mnie może prowokować do woli
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
no i wlasnie temu sluzy prowokacja... jesli kobieta sie tak wlasnie ubiera to powinna liczyc sie z tym ze facet bedzie ja rozbieral wzrokiem..
ale Prymasowi nie chodzilo chyba tu o rozneglizowane cialo jak napisalas to w ponizszej wypowiedzi:
AnUsIa17 napisał/a:
ale jesli chodzi juz o ten ubior to im mniej kobieta ma na sobie to tym bardziej prowokuje...
tylko o pelny ubior :
Prymas napisał/a:
Kiedy dziewczyna ma naprawdę dużo na sobie to też prowokuje, ale do innych rzeczy. A mianowicie, do rozbierania jej wzrokiem
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świętoszka ma rację. Chodziło mi o to, że kobieta może jednocześnie mieć dużo na sobie i jednocześnie mieć tak dobrany ten ubiór, że nim prowokuje poprzez potrzebę mężczyzn do pobudzenia swojej wyobraĄni. A kiedy mężczyzna już pobudzi tę wyobraĄnię, to może sobie ubzdurać na stałe, że dziewczyna jest ładniejsza niż jest w rzeczywistości. Chyba jednak muszę pisać prostrzymi słowami...
mieć dużo na sobie i jednocześnie mieć tak dobrany ten ubiór, że nim prowokuje poprzez potrzebę mężczyzn do pobudzenia swojej wyobraĄni
podobno wielu mezczyzn twierdzi,ze nie lubi kobiet afiszujacych sie swoim cialem(czytaj piersi i pupa),bo nie moga sobie wyobrazac co jest pod spodem.A podobno nic tak nie podnieca mezczyzn jak niepewnosc i tajemniczosc.A to ciekawskie bestie :lol: :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
czy lubie prowokować ... hmmm może i tak ... ale zdecydowane lubię kusić dlatego czesto na spotkania z moja druga polowka zakladam spódniczki i nieco wieksze dekoldy .. a niech sie chlopak napatrzy
czasem jakieś babcie kręcą głowami na ulicy. Bo przecież taka młoda, a na czarno się ubiera. Lub też ktoś ma ale do glanów i mnie nie obchodzi co kto o mnie myśli. Ubieram się jak chcę. A babcie to mnie śmieszą.
I zastanawiam się dlaczego większość tematów rozpoczyna Michał. Ma strasznie seksistowskiego ava, nie uważacie?
Wysłany: 2006-07-12, 13:27
Madeleine napisał/a:
Ma strasznie seksistowskiego ava
O jaaaaaki żal
Lena napisał/a:
Madeleine, Michał to admin
Właśnie Wolno mu mieć każdy avatar
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
prowokacja = rewelacja do czasu do czasu lubie sie tak pobawic z facetami:P prowokowac, uwodzic, miec nad nimi kontrole odwazne ciuszki, ladny make-up, fryzura i do dziela... czasem prowokuje dla zabawy a czasem dlatego ze ktos mi sie spodobal i chcialabym go poznac
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.