Forum Dyskusyjne :: Problem z w³osami :]

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Kobiety » Problem z w³osami :]

Problem z w³osami :]
Autor Wiadomo¶æ

martynaczdz 

Do³±czy³a: 17 Cze 2006
Sk±d: Czechowice-Dziedzice

Wys³any: 2006-08-09, 15:08   Problem z w³osami :]

Witam:) mam naturalnie krecone wlosy (wszyscy twierdza ze to takie super, extra, piekne:/ ale niestety tak nie jest) scieniowane, przerzedzone (normalnie to mam bardzo geste), w najdluzszym miejscu siegaja troche dalej niz do ramion...chcialabym cos z nimi zrobic, jakos ¶ci±c, tylko nie wiem jak...moze ktos z Was zna jakies fajne stronki z fryzurkami dla dziewczyn z lokami, moze tam bym sobie cos wybrala (szukalam takich stron na google.pl ale nie trafilam na nic ciekawego :] ) a moze ktoras z Was tez ma taki "problem" z kreconymi wlosami jak ja? :/ i moze mi cos poradzi...jak je ukladac zeby sie nie "puszyly"? :)

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-08-09, 17:27   

zetnij i irokeza zrob :P wtedy nie beda sie puszyc a polecam wybrac sie do dobrego fryzjera on Ci pwoie co mozesz sobie zrobic :)

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2006-08-09, 17:40   

martynaczdz, aby w³osy siê nie puszy³y to przede wszystkim rozczesuj je tylko grzebieniem i tylko bezpo¶rednio po umyciu. Nawet kiedy wstajesz rano i masz rozczochrane to je tylko u³ó¿ na piance, pa¶cie, ¿elu lub gumie ale nie rozczesuj, bo to je baaardzo puszy. I najlepiej, ¿eby¶ nie uk³adala w gêste sianko tylko rozdziela³a kosmyki:) to wyglada bardzo ³adnie, je¶li siê umie to zrobiæ:) nasza kole¿anka Pushy ma naturalne loki i ¶wietnie sobie z nimi radzi, wiêc mo¿e zapytaj j± o radê:):)
Ostatnio zmieniony przez Galaxy 2006-08-09, 17:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

martynaczdz 

Do³±czy³a: 17 Cze 2006
Sk±d: Czechowice-Dziedzice

Wys³any: 2006-08-09, 21:37   

nie rozczesuje suchych wlosow :/ uzywam zelu lub pianki (taft- niby 24h sie trzyma fryzura- sciema) ale po jakims czasie wlosy i tak sie pusz± :) ale chyba faktycznie pojde do dobrego fryzjera i moze babka mi cos doradzi :) Dobierze fryzure do ksztaltu twarzy itp :) Dzieki

Audrey 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-12, 10:03   

Ja te¿ polecam dobrego fryzjera, albo stylistê. Wiadomo - jest to kto¶, kto siê na tym zna i fachowym okiem oceni w czym Ci bêdzie dobrze.
Ja - gdy zejdzie mi trwa³a - te¿ wybieram siê do jakiego¶ dorbego salonu, ¿eby to moje sianko jako¶ ³adnie ¶ci±æ :)

HotPepper 

Do³±czy³a: 30 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-30, 19:44   

Ja mam podobne w³oski;) Te¿ loki i te¿ pusz± siê bez " opieki ". Ale po paru zabiegach wygl±daj± ca³kiem efektywnie :> Po umyciu rozczesuje i nakladam odrzywke lub tez sunsilk fioletowy ... kiedy juz prawie wyschn± shockwave - ale oddzielam kosmyki - jeden po drugim... podkreslam i utrwalam loczki :] Potem psik psik jakim¶ spreyem do utrwalenia - i naprawde ³adnie wygl±daj±. Oczywi¶cie wg. mnie duz± rolê odgrywa ¶ciêcie :) Pewnie ,¿e nie ma jak proste w³oski ;) ciach ciach rano szczotk± i piêkna fryzurka... ale có¿ - taki nasz los ;)

Mojo-Jojo 

Do³±czy³a: 01 Sty 2007
Sk±d: zza chwastów?

Wys³any: 2007-01-04, 08:27   

Do w³osów krêconych nie mo¿na sobie robiæ pierwszej lepszej fryzury.
Je¶li znalaz³aby¶ dobrego <Ale tak na prawdê dobrego> fryzjera, on móg³by Ci je podci±æ takim sposobem, ¿e nie puszy³yby siê ju¿ tak bardzo. <Choæ i tak nie bêd± takie jak w tych reklamach>. Z pewno¶ci± to pomaga najbardziej, bo sama niedawno by³am u owego i moje loki sta³y siê milion razy fajniejsze ni¿ by³y.
Poza tym pomagaj± te¿ od¿ywki do w³osów. Najlepiej na mokre, bez sp³ukiwania.

Ogólnie takie loki s± strasznie pracoch³onne, ale to prawda, wygl±daj± wspaniale. :)

I je¶li bêdziesz ju¿ siê wybiera³a do fryzjera, nie id¼ do takiego pierwszego lepszego. Trzeba siê spytaæ o ukoñczenie szko³y fryzjerskiej, bo to co mi robi³y panie jak by³am jeszcze ma³a, by³o po prostu koszmarem. Mia³am tylko: jedn± wielk± "szopê".
Potem w podstawówce ba³am siê chodziæ do szko³y w rozpuszczonych w³osach, bo wszyscy siê ze mnie ¶miali, wiêc robi³am sobie warkocze, albo je zwi±zywa³am.

Teraz ju¿ siê nie ¶miej± ;D

Pozdrawiam. :)
And start all over again,
Gonna pull up my socks,
Gonna clean my shower...
Not gonna live by the clock
But get up at a decent hour... ;>

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.