Mam problem... aż podwójny, ponieważ nie mam zielonego pojęcia co kupić chłopakowi na 18-ste urodziny które ma 20 grudnia a pozatym są jeszcze kikołajki na które też pasowałoby coś mu kupić. PROSZE O POMOC!!!
No ale to w zależnosci co on juz dostał od ciebie...
Moze jakis srebrny naszyjnik z litera Twojego imienia, albo jadna z połówek serca.
Albo np. na kubku Twoje zdjecie, albo puzzle, albo poduszka oczywiscie z Twoja fotą...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
no właśnie kupiłam mu srebrny łańcuszek i tą literke imienia. a jeśli chodzi o prezenty które juz odemnie dostał to dopiero niedawno zaczeliśmy ze sobą chodzić i nic do tej pory mu nie kupiłam. a ten łańcuszek chce mu dać na 18-stke a teraz został mi jeszcze mikołaj...
hmm mooj na mikolajki dostaje ode mnie plyte, na gwiazke oryginalne perf. jean paul gaultter 'le male' (mrrrrrrrrrrr..) a na urodziny mp3jke.. moze to cie jakos zainspiruje:P
To może facetów powinnaś się spytać. Ja bym chciał przyjść do mej kobiety, zobaczyć ją w szlafroku. Rozwiązałbym ładną kokardkę, szlafrok by z niej zleciał i zobaczyłbym ją w pończoszkach oraz butach na obcasie... to byłby prezent! A w materialnej kwestii? To już musisz wiedzieć co on lubi. Np. nowa płyta jakiegoś wykonawcy, wilm na DVD... etc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.