Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-06-29, 22:47
Hmm... coś od serca ?
No i w zasadzie.. to zależy od kogo Rodzice mogliby się postarać o jakieś mieszkanko? Albo chociaż autko (taki golfik 3 by wystarczył..)
Jeśli chodzi o chłopaka.. to NIC? Wystarczy mi On Hmm.. ja ostanio na urodziny od Niego dostałam m.in. łańcuszek z wisiorkiem w kształcie serca (i choć wolę duże naszyjniki) z łańcuszkiem się nie rozstaje
własny laptop, porządna mp4- to tak od rodziny. O, albo po prostu kasę. I sama w coś zainwestuję.
Od mojego Skarba- nie mam wymagań, ważne ze od Niego, od serca.
Wysłany: 2008-07-13, 13:33
dobrą książkę
płytę stereophonics
spacer [ale taki inny niż na codzień]
nowe słuchawki do mp4
pozwolenie na dready [chociaż jednego]
zieloną bieliznę
samoodkurzające się mieszkanie
_________________ dobry humor nie załatwi wszystkiego, ale wkurzy tyle osób, że warto go mieć
Duuuużo książek,
Wszystkie płyty Beatles'ów,
Łóżko wodne,
Sztalugę+ wszystkie farby,kredki,itp,
I nie wiem, najlepiej coś zrobionego własnoręcznie, tylko dla mnie, jedyne na świecie.
Przyjęcie niespodziankę,o!
tusiulka447 napisał/a:
perfumy puma I'm going
Dostałam ostatnio na urodziny, bez porozumienia ze mną, więc ich nie używam nawet, bo mi się nie podobają. Takich prezentów nie lubię.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
JA bym chciala dostac wielki duzy PIERSCIONEK mam za 3 dni urodziny mam nadzieje ze wlasnie taki prezent dostane ... ale do tego chcialabym wybrac sie z bliskimi w jakies sliczne miejsce
_________________ Moje życie CzarnoOo-Białe ... bez miłości w odchłani ciszy własnego serca ... ;-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.