Obciê³am sobie grzywkê w której jest mi do¶æ brzydko
st±d zainteresowanie przyspieszeniem porostu w³osów.
Szuka³am trochê w necie i znalaz³am ze ka¿dy ma w³asne 'zakodowane' tempo, ale spotka³am siê takze z opiniami ze po uzyciu jakiegos tam produktu w³osy zaczê³y szybciej rosn±c...
Co wy o tym s±dzicie?
Czy próbowaliscie jaki¶ ¶rodków? (z jakim skutkiem?)
_________________ Grzeczne dziewczynki dostan± siê do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Do³±czy³: 08 Sie 2007 Posty: 16 Sk±d: tam gdzie ty :P
Wys³any: 2008-03-03, 19:09
mozesz sobie tez zrobic takie przedluzanie wlosow nie wiem jak to sie fachowo nazywa xd( ale chyba wlasnie tak ;-D) i ci doczapia wlosy.... tylko ze np jak kolezanka mojej siostry tak zrobila to wlosy byly za ciezkie i zaczely wychodzic razem z cebulkami xP
_________________ †You may take my life, you will never take my freedom.†
om to zalezy czy w³osy s± podatne na tego typu zabiegi.. jedne s± delikatne inne mocne i wytrzymale... to Ty sama ta grzywke obcina³a¶??tez kiedys tego próbowa³am nie wysz³o mi to na dobre
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2008-03-03, 21:17
Anii09, jakby to by³o takie proste wielu panów mog³oby ¿yæ spokojnie bez tupecików, czy przeszczepianych w³osów.
przyzwyczaj siê do grzywki, która tak czy inaczej - kiedy¶ odro¶nie.
cieprliwo¶ci, a przede wszystkim nastêpnym razem - wiêcej rozs±dku.
NIE NIE OBCINA³AM SAMA
by³am u fryzjerki z któr± najwyra¼niej siê nie dogada³am ;/ a jak jush zrobi³a 'ciach' to nie by³o jush odwrótu...
Magda napisa³/a:
y to by³o takie proste wielu panów mog³oby ¿yæ spokojnie bez tupecików, czy przeszczepianych w³osów.
no tak... tylko sie spotka³am z opiniami ze jednak jakies ''cudYyyy" przyspieszy³y ów proces
_________________ Grzeczne dziewczynki dostan± siê do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
nusia9117
Do³±czy³a: 23 Mar 2008 Posty: 7 Sk±d: Mielec
Wys³any: 2008-03-23, 20:03
Ja zapuszczam w³a¶nie w³oski, rosn± mi bardzo szybko równie¿ bez "wspomagaczy", ale u¿ywam Treatment Hena Wax- do w³osów ciemnych bo jestem czarnulk± nak³adam co trzy dni i trzymie go na w³oskach ok godzinê albo i d³u¿ej i albo rosn± szybciej naprawdê albo tego chcê i takie mam wra¿enie ;P
pozdrawiam.
_________________ A póki walczê, jestem zwyciêzc±...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.