Wprowadzanie tamponu nie powinno boleć, a już szczególnie jeśli rozmawiamy o rozmiarze mini. Co do wyjmowania, to rzeczywiście u dziewic nie jest to najprzyjemniejsze, ale da się przeżyć. Nie ma co dramatyzować :>
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wprowadzanie tamponu nie powinno boleć, a już szczególnie jeśli rozmawiamy o rozmiarze mini.
no właśnie.
może nie tam gdzie trzeba pchasz?
a poważnie, gdzieś czytałam, że jak nie wchodzi to możesz go delikatnie zmoczyć, chociaż ja nie wiem w czym problem, bo sama wydzielina menstruacyjna powinna to ułatwić. ;]
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
wiec jak to sobie wyobrazasz;D? dziewczyna robi swiece i wlewa sobie cos "do srodka" ? wyobrazilam to sobie
sprobuj z mniejszymi tamponami. powinno pomoc widac tamten byl dla ciebie zbyt duzy, wiec za razem zbyt szeroki od spodu..
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-03-03, 21:28
niektórzy tutaj robią wielką checę ze zwykłej aplikacji tampona.
kucasz, trafiasz, wpychasz i po krzyku.
po co ta cała filozofia, rozmyślania nad tym czy boli czy nie boli i dywagowanie nad rozmiarami?! jak zmieniacie podpaskę, to też rozmyślacie tak bardzo nad tym jak ją przykleić do majtek?
ale podpaski sie nie wklada do srodka a to w zaden sposob nie boli jak zle przykleisz, dlatego ta cala debata...
a ja sie juz nauczylam hihi - stanowczo wiekszy komfort!
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.