używając dobrego stanika Twoje piersi się ujędrniają,a więc i wydają się odrobine większe.
pamiętaj,że nie liczy się wielkość,a jakość.jak będziesz miała ładne,jędrne piersi to nikt nie będzie narzekał,że małe.
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-07-31, 21:46
optycznie powiększają je bluzki z paskami poziomymi tylko na biuście umiejscowione, ponadto doskonale uwydatniają je biustonosze typu push-up.
jeśli masz bardzo małe piersi, wystrzegaj się mocno zabudowanych bluzek z ogromną ilością nadruków, bo Twój biust po prostu "zniknie".
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-01, 08:46
Magda napisał/a:
jeśli masz bardzo małe piersi, wystrzegaj się mocno zabudowanych bluzek z ogromną ilością nadruków
I czarnych! czarne optycznie wszyczupla i pomniejsza.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Dla podkreślenia urody dekoltu i optycznego powiększenia biustu warto wykorzystać makijażowe sztuczki. Niezastąpiony będzie do tego sypki puder brązujący z rozświetlającymi drobinkami i duży, miękki pędzel. Zanurz go w pudrze, a potem delikatnie muśnij nim dekolt i wierzchołki piersi, pozostawiając we wgłębieniu między biustem jaśniejszy pasek. Możesz również cały dekolt lekko oprószyć opalizującym, złotym pudrem albo posmarować mieniącym się, nietłustym żelem w tonacji różu. Poprawi i odświeży on koloryt twojej skóry.
Albo jeszcze można przez trzy minuty pocierać kostkami lodu.
Za powyższe sposoby nie odpowiadam - nie testowałem ani na sobie, ani tym bardziej na zwierzętach.
"Albo jeszcze można przez trzy minuty pocierać kostkami lodu" skojarzylo mi sie z "showgirls", nie wiem czemu mialaby sluzyc ta metoda. Jedyne co powiekszylo by sie de monstrualnych rozmiarow, to sutki.
A wracajac do tematu, nie nos glebokich dekoltow i bluzet gorsetowych. duzym plusem malych piersi jest mozliowsc noszenia bluzek bez stanika. Nic nie dynda i kolysze, nie zahacza o kolczyk w pepku<jesli sie takowy ma>.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-08-01, 12:35
I mozesz biegac. Haslem przewodnim kobiet o malych piersiach jest w prawdzie "z przodu plecy z tylu plecy" ale pomysl ze te z duzym maja "plecy kolana plecy kolana"
Święta napisał/a:
duzym plusem malych piersi jest mozliowsc noszenia bluzek bez stanika
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-01, 18:46
Asioczek napisał/a:
Jak mozna optycznie powiększyć biust.
a po kiedy grzyba ? Możesz spróbować z nimi rozmawiać jak się poczują kochane to może urosną xD
Cytat:
I mozesz biegac.
bo nie robią Ci się siniaki na brodzie
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-08-01, 19:39
Mokra napisał/a:
mozesz biegac.
Święta napisał/a:
mozliowsc noszenia bluzek bez stanika.
No i faceci patrzą Ci sie na twarz a nie w dekolt. I na starość nie będziesz miała obwisłych worków z piachem do kolan.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-08-01, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Jak chodzisz bez stanika to patrza bardziej niz gdyby byly rozmiaru DD ;]
And I have no privacy
Wysłany: 2007-08-01, 20:15
Święta, ja tam nie chodzę bez stanika nigdy, nie lubię, czuję się wtedy jak naga ; O
jesli sutki nie sterczą to w sumie chyba nie ma wielkiej różnicy czy w staniku czy bez jeśli chodzi o wygląd ; >
Wysłany: 2007-08-01, 20:24
Cytat:
jak to qtfa niema roznicy!
A jakoś się nie zastanawiałam i wiesz, nie gapię się na cycki kobiet żeby sprawdzić jaka to różnica.
A skoro mowa juz o roznicach, to musze przyznac,ze najbardziej nie podoba mi sie to w duzych piersiach,ze zazwyczaj posiadaczki takowych maja male,rozowe sutki. Zaznaczam,ze wiekszosc nie oznacza wszystkie.
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.