Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-12-15, 17:04
taki kolczyk wygląda jak pryszcz
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-03-20, 16:28 Kolczyki w nietypowym miejscu:)
heY!
Mam pytanko
Bardzo lubie kolczyki, pircing... Mam dwa kolczyki na języku, wczoraj zrobiłam sobie kolczyk między dużym palcem, a palcem wskazującym prawej ręki. KOlczyk jest świetny. Kosmetyczka uprzedziła mnie jednak, że istenie prawdopodobieństwo, że skóra się przerwie... Czy może któś z was miał taki kolczyk i czy macie dla mnie jakieś rady w związku z zapobiegnięciem takiej sytuacji?
naprawdę bardzo dziwne miejsce... zrób fotkę i wklej, bo jestem ciekawa jak to wygląda. tylko to musi być niewygodne, przecież rękoma ciągle coś robisz. możesz zaczepić o sweter, przy zmywaniu, sprzątaniu, codziennych rzeczach.. hmm
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 67 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-22, 11:23
O rany... Poważnie dziwne miejsce... W ogóle nie podoba mi się, jak dziewczyna jest tak wykolczykowana...
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
C4asteR
Wysłany: 2008-03-22, 23:52
A ja uważam,że to głupie okaleczanie się. Tylko kolczyki w uchu są okej.
Moja koleżanka miała taki kolczyk, ale bardzo krótko i juz nie ma, wiec pewnie cos sie tam dzialo nie tak. Ona bardzo lubi piercing i ma duzo kolczykow, wiec nie sadze, zeby go wyciagnela dlatego, ze jej sie to nagle przestalo podobac. Na rece to trudno dbac o to, zeby nie zahaczyc o cos tym kolczykiem, wydaje mi sie, ze to na dluzsza mete nie jest wygodne. Ale co kto lubi.
ja uważam że nawet takie kolczyki nie tylko w uszach są fajne, ale bez przesady, niektóre mogą być niebezpieczne a nawet zagrażać życiu. trzeba mieć umiar w tym co sie robi i w samych kolczykach. Pępek, nos uszy i język to miejsca w których toleruje kolczyki, reszta to przesada.
Strasznie dziwne miejsce na kolczyk i mało praktyczne. Będziesz musiala uważać żeby nie zaczepić nigdzie, a jak już zaczepisz to uuuu będzie bolało.
Co do samych kolczyków to nie lubie jak dziewczyna ma ich za dużo. Uszy jak najbardziej, w brzuchu jeżeli jest szczupła miodzio, w nosie taka mała kropeczka też raczej fajnie. Ale reszta miejsc to już nie bardzo.
Miedzy palcami .... nie spotkalam sie z czyms takim ale mi osobiscie nie podobaja sie kolczyki w dziwnych miejscach np. w dekolcie lub tak w policzku albo w wardze ( ...
Lepiej kolczyk wyglada w uszach (kilka), w brwi, w jezyku, w nosie, w pempku <---- fajneeeee :
_________________ ........Powiedz jak mam ufać sobie,
Kiedy sens życia umarł w Tobie......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.