Wysłany: 2008-05-02, 16:06
A ja nie mialam zadnego problemu,
Nie bolalo nic...
Goilo sie szybko poroponuje trybiotyk (masc) czy jakos tak i cos do plukania jamy ustnej.
Nic sie nie paprało. Nie bylo jakiegos wielkiego opuchniecia. 2 dni moze tylko ale prawie nie widoczne.
[ Dodano: 2008-05-02, 17:09 ]
Kolczyk mam juz z 5 lat i jeszcze nie zgubilam ani kuleczki ani tego precika. W zasadzie rzadko go sciagam chyba ze do czyszczenia.
A jesli chodzi o bol to zalezry od osoby jedni sa wrazliwi inni mniej.
To samo dotyczy gojenia
kendra0593
Wysłany: 2008-05-03, 16:57
mi sie podobaja kolczyki w nietypowych miejscach a pomiedzy palacami chcialam sobie zrobic ale w zwiazku ze sportem jaki uprawiam nie moge sobie na to pozwolic:( mam za to kolczyk w biodrze i jestem bardzo zadowolona!!!!:):) jestem jedyna osoba w szkole z kolczykiem w takim miejscu i ogolnie wszyscy sie na poczatku dziwią ale pozniej im sie podoba.
kendra0593
Wysłany: 2008-05-03, 17:03 W jakim miejscu macie kolczyki??? Opiszcie swoje kolczyki:D
Ciekawi mnie co ciekawego mozna wymyslec i co myslicie o kolczykach w takich miejscach jak biodro, kark, plecy...?????
W uszach po jednym, chociaż w 'młodości' w lewym uchu miałam 5 dziurek.
No i kiedyś w pępku, zrobiłam jak miałam 17 lat, niedawno wyjęłam, powoli się zarasta.
Nie mam manii na kolczykowanie się, nie pasuje to do mnie chyba poza tym, kolczyk, poza uszami, podoba mi się jedynie nad górną wargą, tzw. monroe.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
mam po kolczyku w kazdym uchu xD
i kolczyk w nosie.
wiecej nigdzie nie chce. chociaz podobaja mi sie kolczyki, ale wszystko z umiarem. jeden kolczyk poza uszami wystrarcza.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
omg
jestem na nie
nie podoba mi się to
prędzej zrobiłabym sobie tatuaż niż przekuwała biodro.
koleżanka zrobiła sobie eee jakby to opisać
takie dwie kulki niedaleko obojczyków po dwóch stronach mostka? xD [whatever]
w każdym razie wygląda to okropnie.. niby nie musi nosić łańcuszków, bo już ma biżuterię (omfg! ) ale wygląda to .. obleśnie. Aż mnie ciarki przechodzą jak na to patrzę.
Ja mam tylko w uszach, ale zrobie sobie jeszcze ^^ kolejne dziurki. po maturze już.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
kendra0593
Wysłany: 2008-05-04, 18:52
Duzo osób gdy mowilam im ze chce sobie zrobic kolczyka w biodrze krzywilo sie i reagowalo podobnie jak niektorzy z was... a teraz gdy juz go mam to wszystkim sie podoba i naprawde mala sliczna kuleczka wystajaca znad spodni wyglada super!!!!!:)
Ja mam w języku i w wardze.Żadne przekucie mnie nie bolało.Co prawda w języku był kłopotliwy,bo miałam kłopoty z jedzeniem.Przeżyłam na kaszkach i od paru lat nie rozstaje się z moim kolczykiem.Przyzwyczaiłam się strasznie.
Wysłany: 2008-05-17, 12:19
Ja bym się nie dał zakolczykować. Jak korsarz nie potrzebuję wyglądać. No, ale kto co lubi dordzy mili. Przyznam, że jestem zszokowany lekko pomysłem robienia sobie kolczyka między palcami. Ale zawsze musi coś być nowego by mnie zadziwić. Osobiście u kobiet podobają mi się tylko koczyki w uszach i na języku.
Mój kumpel zrobił sobie takie "cudo". Przez miesiąc jęczał, ale teraz jest ok.
Piercing w umiarze owszem, owszem. Ale nie podobają mi "przeciągacze magnezów" Dziewczyna która ma w 30 miejscach przebite części ciała na dodatek obwieszana ciężkim żelazem, kłóci się ze smakiem, bynajmniej u mnie. Jestem na nie!
Kark, biodro, pomiędzy palcami - piersiami. To mi się nie podoba.
Jedyne co toleruje to w wardze ( <33 ;* ), nosie, brwiach, uszach i języku. ( <33 ;* )
Nie gardze osobami, które zrobią sobie w innym miejscu, po prostu mi się to nie podoba i mam takie, a nie inne o tym zdanie.
Znam wiele osób, które mają w nietypowym miejscu kolczyki, dlatego jestem już do tego przyzwyczajona.
_________________ Chce istnieć, żyć i marzyć. Być tajemnicza i pełna nadziei. "... bo chce pokonać pięć tysięcy mórz, by odnaleźć pytanie na życie."
Ostatnio zmieniony przez MarySh 2008-05-24, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-27, 11:18 Re: W jakim miejscu macie kolczyki??? Opiszcie swoje kolczyk
kendra0593 napisał/a:
Ciekawi mnie co ciekawego mozna wymyslec i co myslicie o kolczykach w takich miejscach jak biodro, kark, plecy...?????
mi wlasnie podobaja sie takie miejsca sama mam zamiar zrobic sobie kolczyk w biodrze w te wakacje ) mam w jezyku ale w biodrze tez strasznie mi sie podoba ;D powiedz jak bylo z gojeniem ?? bolalo i czy sama przekluwalas czy ktos ci przekluwal ;D A wy co myslicie o biodrze ??
fakt, clevage to cos pieknego ale ogolnie surface sie dlugo goi.. wiec robienie go sobie na lato jest totalna glupota tak samo jak tatuaz.
a jesli chodzi o klucie sie samemu-to po raz kolejny gratuluje wam braku inteligencji
ja swoj z jezyka za pare dni pewnie wyjme bo juz sie znudzil wiec zostana mi juz tylko 3 + jeden nowy za 2 tygodnie
wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem
Wysłany: 2008-06-03, 20:15
ja mam tylko w uszach, ale noszę rzadko kiedy. co do takich dziwnych pomysłów jak biodra itp itp itp to jestem raczej na nie.. jedyne co mi się podoba to kilka kolczyków w karku. ;];]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Wysłany: 2008-06-06, 00:24
Swego czasu mialam ochpte na gorset na plecach z kolczykow swietnie wyglada ale ponoc jednorazowe - bo nie da sie spac - robi sie ponoc okazyjnie tylko bzurnie troche ale efekt kiedys wywarl na mnie magiczne wrazenie
[ Dodano: 2008-06-06, 01:32 ]
Albo z boku tak to wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.