hmmm ja mam w³osy krêcone, ale zniszczone od codziennego prostowania
wiêc ja u¿ywam gliss kura do odnowy w³osów, szampon + od¿ywka ( ekspresowa od¿ywka regeneracyjna ) no i po lekkim przesuszeniu siê w³osów jedwab w p³ynie polecam naprawdê !
Testuje na moich w³osach praktycznie wszystko. Niewiele siê sprawdza. Sa jednak takie kosmetyki, które moge poleciæ bez wahania:
http://www.pantene.pl/page.php?id=pig_obs
tania odzywka ok. 10 z³. bez splukiwania, co ja osobi¶cie bardzo lubie bo nie trzeba siedzieæ i czekaæ. wlosy s± miêkkie i ³adnie pachn±. polecam.
http://www.wizaz.pl/kosme...recenzja=111937
serum genialne. nie do kupienia w normalnym sklepie i nie najtañsze, ale bardzo wydajne. w³osy po uzyciu s± fantastycznie miêkkie, l¶ni±ce i podobno nie niszcz± siê tak przy prostowaniu. tego nie by³abym tak pewna, ale je¶li chodzi o ich wygl±d to serum spe³nia warunki w 100%!
jedwiabiu bym Ci nie poleca³a je¶li masz w³osy sk³onne do przet³uszczania. potrafi on daæ wra¿enie "nie¶wie¿o¶ci" na g³owie. jednak je¶li ju¿ bardzo chcesz to polecam od czasu do czasu umyc g³owe szamponem dla niemowl±t:
http://www.perfectfresh.com/?pa=145&ex=pa
ale nie za czêsto! i konieczne umyj po nimglowe jeszcze raz jakim¶ inormalnym szamponem.
_________________ Mo¿esz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostaæ gwiazd±
Mo¿esz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
SZamponów u¿ywam dwóch. PAntene L¶ni±cy kolor, Timotei do w³osów br±zowych. Pantene lepszy.
Od¿ywki. Pantene w³osy proste i g³adkie. w miare dobra.
Odzywka L'OREAL do prostowania w³osów - dobra
Kompres "Joanna" nawil¿aj±co-regeneruj±cy - najlepszy jaki mia³am do tej pory.
Od¿ywczy balsam Mrs. Potter's do w³osów farbowanych i po trwa³ej ondulacji. dobry jest.
serum wyg³adzaj±ce AVON - jedyny Avonowski kosmetyk godny polecenia
jedwab - bardzo dobry.
szampon1.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 27,53 KB
szampon pantene.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 1,93 KB
proste i g³adkie.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 31,62 KB
loreal studio.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 21,88 KB
kompres.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 13,19 KB
pzroseginkgobalsamsg8.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 21,81 KB
serum.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 1,45 KB
jedwab.jpg
Plik ¶ci±gniêto 310 raz(y) 2,02 KB
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
Ostatnio zmieniony przez Lenka 2007-12-30, 17:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-12-30, 17:09
szampon jakiego u¿ywam sprawia, ¿e w³osy s± niezwykle ¶wie¿e przez bardzo d³ugi czas, poza tym ¶wietnie siê po nim uk³adaj±:
maseczka do w³osów, której u¿ywam pomaga mi w utzrymaniu ich w niez³ym stanie ;-)
Ja u¿ywam szamponu i od¿ywki Silk Therapy Farouka z których jestem bardzo zadowolona, a po myciu nak³adam zawsze krople jedwabiu Biosilk dla regeneracji i po³ysku.
po wyprobowaniu wiekszosci produktow do wlosow z tej firmy jestem zadowolona tylko z serum wygladzajacego, serum na zniszczone koncowki mi nie pomaga, nablyszczacz przetluszcza wlosy i ogolnie nie byly dla mnie wogole dobre - tym bardziej szampony i odzywki (chociaz moja siostra z szamponu Advance techniqcues jest zadowolona, ale tez tylko z tego nablyszczajacego) a szampony z serii Naturals to kompletna porazka - dostalam po nich ³upie¿u. Dlatego z Avonu stosujê tylko serum wyg³adzaj±ce.
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-12-30, 22:46
Dla moich w³osów najlepszy L'oreal - Elseve, ten co Magda ma, oprócz tego dobry te¿ jest z Ziaji, ja akurat mam do w³osów blond.
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
ja szczerze mówi±c nie mam ulubionego szamponu, czêsto zmieniam. Jednak najbardziej jestem zadowolona z herbal essences. Co do od¿ywek to uzywam schwarzkopf tak± ró¿ow± w sprayu (nazwa wylecia³a mi z g³owy). Hmm nic wiêcej nie u¿ywam, bo pó¼niej mam problemy z w³osami, a do uk³adania to na mnie nic nie dzia³a-oprócz no¿yczek (a i to nie zawsze...)
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
Wys³any: 2008-01-02, 16:41
Szamponów u¿ywam zwykle coraz to innych, bo moje w³osy maj± ci±gle inne potrzeby.
Np. jak zwalczê ³upie¿, to mi siê szybko przet³uszczaj±, wypadaj± i takie tam ró¿ne odchy³y maj±.
Co do od¿ywek, czêsto razem z mam± ¿erujemy na tych z gazet xD
Ewentualnie jak nie ma w gazetach, a siê zdarza to u¿ywam Elseve w takiej tubce czerwonej chyba.
_________________ Ob³êd spêdzonych dni.
Schowana w k±cie twojej szafy, czekam na cud.
u¿ywam tych dwóch szamponów co Lenka wklei³a zdjêcia. Na zmiane jak mi sie jeden znudzi to drugiego.
Nie susze ich. Czasami prostuje, ale nawil¿am je od¿ywkami, szkoda mi w³osów, za bardzo je lubiê. Od¿ywki te same co szampony. Jak zaczynaj± mi siê ³amaæ, albo robi± siê zbyt suche, to myle je szamponem z pokrzyw.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
aby dobrze wypielêgnowaæ swoje w³osy nale¿y stosowaæ profesjonalne kosmetyki, ja tak robie i moje w³osy s± dopieszczone za niewielkie pieni±dze bo kosmetyki profesjonalne sa bardzo wydajne i starczaja na 5x d³u¿ej ni¿ te dostêpne w ka¿dym kiosku czy drogerii. moim ulubionym miejscem na zakupy takich produktów jest kalamis.pl mo¿na tam pisaæ do obs³ugi która dobierze produkt dla ka¿dego.polecam!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.