Mam pytanie.
Dlaczego kobiety tak często patrzą na buty mężczyzn? Jakie wnioski z tego wyciągają?
Co jeżeli chłopak będzie przystojny, inteligentny, uroczy, czarujący, ale będzie miał coś z butami (nie wiem co? coś czego nie lubicie)...???
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Kazik1010
Mam pytanie.
Dlaczego kobiety tak często patrzą na buty mężczyzn? Jakie wnioski z tego wyciągają?
Co jeżeli chłopak będzie przystojny, inteligentny, uroczy, czarujący, ale będzie miał coś z butami (nie wiem co? coś czego nie lubicie)...???
Dziewczyny na buty?
Pierwsze słyszę...
Osobiście to lubię jak dziewczyna ma ładne nogi i do tego jakieś fajne szpileczki, ale kolesie to przeciez zazwyczaj adidasy, albo garnituro podobne.
Wysłany: 2008-05-21, 17:46
To przeczytaj temat o spojrzeniach. Tam kilka dziewczyn powiedziało, że najpierw patrzą facetowi na buty. Ale wcześniej już kilka razy słyszałem, że dziewczyny patrzą na buty.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-21, 21:04
Medard napisał/a:
Dlaczego kobiety tak często patrzą na buty mężczyzn?
bo im większy nr buta tym większy ptaszek, proste
sama się gapię na buty xD
[ Dodano: 2008-05-21, 22:04 ]
nie słyszeliście o tym? xDDDDDD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-05-21, 21:05
bo buty powiedzą Ci prawdę o człowieku
poza tym tak wspomniała moja poprzedniczka
shala napisał/a:
im większy nr buta tym większy ptaszek, proste
; D
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Chodzi o to, w jakim te buty są stanie.
Czy są czyste, zadbane, czy nieczyszczone miesiącami.
Ja też zwracam na to uwagę.
To dość istotny element.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
przeszkadza Ci że kobiety patrzą na buty? pomyśl jak one się czują kiedy patrzysz im na biust...
buty świadczą o tym jaki facet jest schludny i jaki ma gust... wbrew pozorom to niegłupie oceniać coś na co faceci raczej nie zwracają uwagi - plus dla płci pięknej ...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-22, 09:05
Dlaczego?
Ponieważ łatwo z nich wyciągnąć informacje na temat tego, jakim facet jest 'czyścioszkiem', a przede wszystkim to, jaką uwagę zwraca na detale. Dodatkowo widząc buty, jesteśmy w stanie stwierdzić czy potrafi się gustownie ubrać. W przypadku butów nie ma wymówki "niekorzystnie wyglądam w..." ;-)
No i dodam jeszcze, że bierze się to również z faktu, że sama mam obsesję na punkcie butów, o! ;-)
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-22, 12:00
Shagg napisał/a:
co mogą o człowieku mówić znoszone, obdarte na czubkach, czarne glany z wytartą podeszwą aż do śrub?
glany są wyjątkiem który nawet w takim stanie jakoś wygląda.
Sama dazyłam do tego by moje glany były powycierane wszędzie ale zabrakło mi cierpliwości
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-05-22, 12:02
shala napisał/a:
o im większy nr buta tym większy ptaszek, proste
ale w praktyce to tak bardzo sie nie sprawdza...
Jak sie patrze na buty faceta to dziele ja na "brudne" ,"zniszczne" i "brudne i zniszczone"
Pierwsza grupa od razu przegrywa, zazwyczaj to niechluje i brudasy;
druga to w moim mniemaniu ludzie o pewnym stylu zycia, roztargnionym i indywidualisci;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.