_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Kiedys.. z lat 4 temu uwielbialam Givenchy Extravagance.. mama miala probke, ale wtedy komplenie nie bylo mnie stac na nie, wiec naturalnie jakos to umarlo. Potem, jakies 1.5 roku temu bart przywiozl dla babci zlotego J'adore'a Diora i mnie wzielo. A na swieta dostalam od Hany Czerwonego Hugo Bossa, te mniami
Teraz uzywam na premiennie tych dwoch
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Tylko i wyłącznie słodkie zapachy. Chociaż zdarzały się też inne, np kwiatowe, ale to bardzo rzadko. Mój ulubiony perfum to Adidas czerwony, który starcza mi na około rok. Więc opakowanie jest ekonomiczne i warto wydać te 20 zł
Amor Amor - Cacharel
Eliksir miłości i pożądania. Jest to owocowo-kwiatowo kompozycja o właściwościach silnie elektryzujących, pełna przepychu i miłosnej ekstazy. Pociągająca mieszanka mandarynki jaśminu i wanilii nie pozwoli twojemu mężczyźnie spokojnie zasnąć.
aisha:) [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-25, 18:31
hmm ja uwielbiam zapachy owocowe:D
A takie konkretniejsze marki to Celine Dion-nutes,Paris Hilton(nie pamiętam nazwy),oraz Lacoste-touch of pink I bambusowe zapachy;]
Ostatnio zmieniony przez aisha:) 2007-01-25, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Głownie biala (szara, srebrna) PUMA ale również zielona herbata z YR i Lacoste
_________________ ... So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only Yours ...
Mandy Moore
8-kalina
Wysłany: 2008-05-06, 18:23
bardzo podobają mi sie prefumy mojej mamy Celine Dion mm śliczny zapach, ale ja używam zazwyczaj pumy (różowe) ostatnio w 13 były takie małe buteleczki zapachów i kurczę takie ładne mi się trafiły bardzo słodkie, niestety w sklepach takich nie spotkałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.