naturalne i nie jakieś wielkie szpony. na dodatek nie malowane na jakieś wściekłe kolory. tylko np. bezbarwny z odrobiną pyłku takie mi się podobają albo najprostrzy french.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-07-31, 12:26
naturalne zadbane paznokcie to skarb, przyklejane paskudztwa na klej wygladają moze i estetycznie przez pewien okres ale przy lekkim zderzeniu z innym ciałem zazwyczaj odlatują ;] tipsy czy to zelowe czy akrylowe czy krystaliczne czy inny dziad dla mnie sa tandetne i do tego trzeba za nie płacić^^
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2008-04-14, 00:51
Nie lubię tipsów. Pół biedy jak dziewczyna zrobi sobie w miare krótkie, tragedia jest jak walnie sobie 4-5 cm...
Jestem zwoleniczka naturalności i zazwyczaj maluje paznokcie tylko odżywka lycra care vitamin rapair Astora (http://www.swiatastor.pl/), bo mam dosc kruche i łamliwe, a po jej uzyciu sa twarde no i ładnie błyszczą:))))
Wysłany: 2008-05-02, 15:34
A ja wole Tipsy Od kad pamietam moje paznokietki byly krotkir i polamane nie moglam ich zaposcic teraz mam twarde nie lamia mi sie no i lakier sie trzyma bardzo bardzo dlugo. Naturalne czesto sa zbyt miekkie, zwykle zmywanie naczyn i po lakierze...
A teraz zastanawiam sie dlaczego posciagnieciu wasze paznokcie wygladaly zle?? Czyzby byly sciagane przez was osobiscie?? Zerwane wrecz... wiec nie dziwne ze zniszczone.
Ja tam nie mam problemow po sciagnieciu.
Pozatym kto powiedzial ze tipsy to musza byc tylko rozowe i z słituznym motylkiem
Mozna sobie zrobic krotki french i sa ladne wygladaja bardzo naturalnie
gdybym musiała już wybierać i moje naturalne byłyby w makabrycznym stanie, to poszłabym na żel.. tipsów w życiu. nie dość, że sztucznie bym sie czuła, to jeszcze jakoś tak dziwnie.
chociaż jak ktoś zrobi sobie francuski manicure i rzeczywiście nie będzie miał szponów, tylko ładnie przycięte, troszkę dłuższe paznokcie, to why not.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
poziomka!
Wiek: 13 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 24 Skąd: raczej dokąd?
Wysłany: 2008-05-09, 16:01
mi bardziej podchodzą naturalne paznokcie. tipsy może i wyglądają fajnie, ale mi tam nie pasują.
Ja mam zestaw do tipsów żelowych i robię sobie je sama.Nie mogłam się uporać z naturalnymi więc postawiłam na sztuczne.Robię zawsze frencha albo zupełnie naturalne.Na wyjścia maluję lakierem,ale wtapiam jakieś ozdoby.Jestem zadowolona,bo moje naturalne łamały się zawsz i wszędzie i wszystkie środki nie dawały rezultatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.