Jak to u Was drogie Panie z tym jest? Zachowujecie sie tak samo podczas tych "trudnych dni" czy może rozpiera Was złość i agresja ? Jak sobie radzicie z tym paskudnym bólem brzucha?
Ja przez te dni umieram z bólu a do tego jestem okropnie rozdrażniona, denerwuje mnie wszytskooo, jestem wrażliwa najkikolwiek dotyk..wszytsko.. Zwykle jade na ibupromie chyba ze dam rade wytrzymać.
No i tak to jest być kobieta
Ostatnio zmieniony przez paulka_88 2006-03-03, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
A mnie wtedy doslownie krew zalewa no i pierwszego dnia wszystko mnie niesamowicie boli
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Zawsze dzień przed lub noc boli mnie najintensywniej ... i tylko to muszę przeboleć ... ew. biorę jakieś tabletki a tego nie lubię
A potem to już jest luzik
Dokładnie mnie też wszystko drażni na wszyskich krzycze i własnie podczas tych dni wszyscy jak naj mniej sie do mnie odzywaja bo wiedzą że nigdy nie można mi dogodzić i zaczne krzyczec.Tez mam bardzo bolesne miesiączki każda praktycznie jest taka momentami tak mnie boli brzuch że nie potrafie sobie poradzić z tym bólem i żadne tabletki mi nie pomagają.Czasami z bólu to mi łzy lecą...ogolnie to nienawidze tych dni chyba jak każda kobieta...
_________________ †...My sweet prince you are the one...†
Zachowujecie sie tak samo podczas tych "trudnych dni" czy może rozpiera Was złość i agresja
rozpiera zlosc i agresja..
paulka_88 napisał/a:
Jak to u Was drogie Panie z tym jest?
czuje sie po prostu okropnie.. nie wpominajac o pierwszych dniach bo wtedy to po prostu umieram i zadne tabletki nie pomagaja.. w dodatku przed okresem wychodza mi zawsze pryszcze na twarzy.. okropnosc
ja sie staram unikac konfrontacjii z dziewczynami w takim stanie bo to sie zazwyczaj konczy zle
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.