Wysłany: 2007-03-19, 13:24
Chyba od tedy gdy ma si epierwsza miesiaczke. Nie ma znaczenia, nawiasem mowiac im szybciej tym lepiej. Im pozniej zacznie si eje uzywac tym wiekszy bol ze nie zrobilo si etego wczesniej...
Tampony można używać już od pierwszej miesiączki. Należy wtedy wybrać rozmiar odpowiedni do krwawienia. Panuje dziwne przekonanie, iż tampony uszkodzą błonę dziewiczą - co za bzdura!
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-19, 16:36
Anna_12 napisał/a:
Więc od kiedy można używać tamponów. ?
Tzn. po której miesiączce , lub w jakim wieku. ?
To tak jakbyś zapytała, od kiedy można podpasek ;]
Jak to państwo o.b. radzi, możesz od pierwszej miesiączki, bo błona dziewicza miękka i elastyczna także comfort a może i nawet normal, powinno się "zmieścić" ;> Pamiętaj o rozluźnieniu^^
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-19, 16:56
ziela napisał/a:
że tampon to ciało obce i można od tego umrzeć
A jak Twoja koleżanka włoży sobie klamerke do nosa to też umrze?
Jedynie TSS może być śmiertleny, ale to rzadka choroba.
Czy można umrzeć od kawałka "rurki" w ciele? Bez przesady, chodzę 4 dzień i żyję
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.