Wysłany: 2007-04-04, 09:13 Nietypowy Rozmiar Biustu czyli Bielizna szyta na wymiar
Cześć!!!
Czy któraś z Was ma może taki problem jak ja z doborem bielizny, a co w parze z tym idzie w nietypowym rozmiarem biustu?? ja mam taki duzy, że niestety podoła jemu rozmarowi tylko jeden sklep w warszawie, gdzie przeszywają na miejscu z oryginalnej bielizny, która sami Ci wcześniej dobiorą, na wymiar, żeby człoweik mimo pecha:)) czuł sie jak by miał na sobie 2-ga skóre.
Nie wiem czy można tu rekalmować ten sklep, więc jeśli można to proszę o info, jesli nie to napisze na maila nazwe sklepu. A może ktoś już uczęszcza do niego?? podpowiem ze mieści sie na grochowskiej/wawa; jeśli tak jestem ciekawa Waszych opini na jego temat, oarz czy macie takie same problemy jak ja(tu odstaje, tam za małe, albo w ogóle nie ma rozmiaru)...
Ja mam podobny problem. Bardzo ciężko jest mi dobrać odpowiedni stanik, bo zazwyczaj nie ma takiego rozmiaru, albo staniki wyglądają niczym "babcine". Takiego sklepu jeszcze nie odkryłam, toteż musze się meczyć i chodzić po wielu sklepach by znaleźć coś odpowiedniego, a to nie często mi się udaje. Tak więc, jeśli znajdę już odpowiedni stanik to kupuję kilka na raz, bo taka okazja może sie szybko nie powtórzyć
tak, doskonale to rozumiem. Ja mam ten jedne sklep i wiem ze kiedy tam nie pokaże sie, zawsze coś dla mnie sie znajdzie. Nawt jest wybór:)) jak bedą mieli strone internetową dam znać, podobno sie za nią zabierają. Jeśli chcesz namiary na sklep daj znaka:)
pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.