Forum Dyskusyjne :: Nietypowy Rozmiar Biustu czyli Bielizna szyta na wymiar

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Nietypowy Rozmiar Biustu czyli Bielizna szyta na wymiar

Nietypowy Rozmiar Biustu czyli Bielizna szyta na wymiar
Autor Wiadomość

martika007 

Wysłany: 2007-04-04, 09:13   Nietypowy Rozmiar Biustu czyli Bielizna szyta na wymiar

Cześć!!!
:hurra:
Czy któraś z Was ma może taki problem jak ja z doborem bielizny, a co w parze z tym idzie w nietypowym rozmiarem biustu?? ja mam taki duzy, że niestety podoła jemu rozmarowi tylko jeden sklep w warszawie, gdzie przeszywają na miejscu z oryginalnej bielizny, która sami Ci wcześniej dobiorą, na wymiar, żeby człoweik mimo pecha:)) czuł sie jak by miał na sobie 2-ga skóre.
Nie wiem czy można tu rekalmować ten sklep, więc jeśli można to proszę o info, jesli nie to napisze na maila nazwe sklepu. A może ktoś już uczęszcza do niego?? podpowiem ze mieści sie na grochowskiej/wawa; jeśli tak jestem ciekawa Waszych opini na jego temat, oarz czy macie takie same problemy jak ja(tu odstaje, tam za małe, albo w ogóle nie ma rozmiaru)...

pozdrawiam
:super:

Thar 

Wysłany: 2007-04-04, 12:26   

Ja mam podobny problem. Bardzo ciężko jest mi dobrać odpowiedni stanik, bo zazwyczaj nie ma takiego rozmiaru, albo staniki wyglądają niczym "babcine". Takiego sklepu jeszcze nie odkryłam, toteż musze się meczyć i chodzić po wielu sklepach by znaleźć coś odpowiedniego, a to nie często mi się udaje. Tak więc, jeśli znajdę już odpowiedni stanik to kupuję kilka na raz, bo taka okazja może sie szybko nie powtórzyć :)

martika007 

Wysłany: 2007-04-04, 13:20   

tak, doskonale to rozumiem. Ja mam ten jedne sklep i wiem ze kiedy tam nie pokaże sie, zawsze coś dla mnie sie znajdzie. Nawt jest wybór:)) jak bedą mieli strone internetową dam znać, podobno sie za nią zabierają. Jeśli chcesz namiary na sklep daj znaka:)
pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz do tematu