Wysłany: 2007-01-23, 15:49 Nasi faceci i ich zabawki?
Czym się bawią wasi faceci, wiadomo są niczym małe dzieci:) Mój ostatnio dostał bzika na punkcie swojej komórki, a właściwie mobilnej TV w Orange i już nie mogę go oderwać. A co gorsza snuje wizje jak to będzie miał spokój ze strony dzieci, kiedy w czasie podróży autem będzie dawał im cos do pooglądania, ehh ta męska mentalność.
No więc czym się bawią wasi?
moj przyjaciel, nie facet dostal bzika na punkce mp4... normalnie masakra... poza nim swiata nie widzi gada z nim, pielegnuje go... ostatnio jak bylam u niego i nie chcial zeby sobie wracala tak sama a nie chcialu mu sie mnie odwiezc, to powiedzial ze mi go da tylko zebym nie trzymala go w kieszeni z kluczami, sprawdzal czy mam czyste uszy placek naprawde niektorzy faceci zachowuja sie jak dzieci...
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Moj na punkcie swoje maca i gadzetow do niego I gadzetow do komorki, ale to juz mniej.
atomiast mam kumpa ktory potrafi wejsc w posiadanie 6 mac booka O_o tak po prostu..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
A zdarza się, że jego zabawki i wam z czasem zaczynają się podobać? Ja na przykład ten jego telefon czasami wykorzystuję, żeby sobie wejść na orange world i to i owo zajawkę jakiegoś serialu obejrzę. Kiedyś nawet byłam zapalona rybaczką:) ale to już z wędką a nie telefonem.
Wysłany: 2007-01-24, 17:25
a mój potrafi sprzedać wszystko, żeby kupić sobie najlepsze rolki ;] ale tego mu akurat za złe nie mam, sama też czasem jeżdżę więc mniej więcej orientuję się, jak to jest ważne.
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Zawsze jego piszczoszkiem byl komputer, czesci do komputera itp. Chucha i dmucha na niego, wgrywa dziwne programy np. cos co sparwdza temperature procesora, jak jest za wysoka to otwiera klapy i chlodzi, kupuje przez to jakies wymyslne urzadzenia chlodzace etc. Ostatnio prawe pogryzl biurko, gdy okazalo sie,ze kupujac wlasnego kompa wybralam lepsze czesci
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
o..... ja też mam takiego chłopaka, komp to dla niego wszystko, potrafi siedziec prz nim przez cały czas.jeszcze bym dodała jego deske, tez o nią dba jak o złoto:P
Mój zaczyna być audiofilem. Ceni sobie dobrą jakość dziewku, co chwile szuka nowinek na temat sprzętu muzycznego. W jego pokoju stoją 4 kolumny, dwa wzmacniacze, mikser i ejszcze jakies przetworniki. Czasem jak słucha halogeny w suficie pękają i szkło sypie sie w drobny mak ale taki juz jest. A i ma bzika na punkce klawiszy Roland E80... hehe małe dziecko
_________________ ... So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only Yours ...
A ja jak narazie nie mam takich problemow,przynajmniej przy mnie sie niczym nie bawi ;P
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
*faris
Wysłany: 2007-02-25, 15:00
Jeden kolega odkąd ma mp3 to się cały czas tym bawi, oprócz tego jakimiś tam kartami i innymi pierdołkami. Drugi kolega dostał bzika na punkcie pistoletu, a jak się mu popsuł to aż dziw że się nie popłakusiał. A z tego co wiem to jeszcze swego czasu bawił się Treo, a teraz inni się tym bawią, no i jeszcze komputer - cały czas.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
moj kochany Rafałek mial bzika na punkcie samochodu... do momentu az go rozbil teraz ma bzika na punkcie nowej pracy zeby zdobyc kase na nowy samochod... a gdzie czas dla mnie??
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Mój Mężczyzna ma bzika na punkcie swojego Daewoo Lanosa (Leonka ;-)). Ma zamiar go tuningować i takie tam. Przynam szczerze, że "zaraził" mnie swoją pasją do samochodów
Ostatnio zmieniony przez Pinkusia 2007-02-26, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Mój ma bzika na punkcie swojego PRSa Bleee! W ogóle nie rozumiem zapału do tworzenia muzyki - a tym bardziej do wywalania kilku tysięcy na gitarę.
Rozumiem, że mężczyźni też musza się czymś "bawić". Ale dlaczego te ich zabawki potrafią być takie drogie?
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-08, 18:25
a mój luby ma swój tablet, przy którym siedzi i piszczy z zachwytu robiąc kolejne elementy do animacji... trudno mi to zrozumieć, ale bywa dzięki temu superzabawnie ;D
_________________ mrau...
Amberka
Wysłany: 2007-05-31, 19:43
a moj kocha pilke nozna...i co mam zrobic:] nic;)lol niech lubi,ja lubie inne rzeczy..np zakupy czy imprezki;d;d i jest..dobrze;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.