Eminem-ble!!!! ale Hartner juz spoko...i mam jeszcze takich dwóch ale kurde zawsze mi wylatuje z głowy jak oni sie nazywają jak sobie przypomne to napisze
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Która się oprze boskiemu urokowi Leonarda da Vi.. tfu! di Caprio ? xd
Tak poważniej.. z zagranicznych podoba mi się Brad Pitt i Orlando Bloom, a z polskich..
także Zakościelny i ..jak on miał ... teeen.. Żebrowski xD :joke :
* Bruce Willis
* Nicolas Cage
* Ben Affleck
* Adam Brody
* Christian Slater
* John Travolta
* Jude Law
* Will Smith
* Tom Cruise
* Russell Crowe
* Robbie Williams
* Hugh Grant
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ja bym chciala miec meza,ktory po 40-tce bedzie wygladal,jak Brad Pitt
Swoja droga nie moge na to liczyc,bo moj przyszly malzonek ma juz calkiem pokazne zakola Nooo,ale i tak go biore
Hej a wedlug mnie najprzystojniejszy jest Colin Farrell :) i taki...intrygujacy // szkoda tylko ze tyle pije, pali i zmienia laski czesciej niz skarpetki
No i jeszcze Chad Michael Murray
Ostatnio zmieniony przez martynaczdz 2007-08-14, 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie najprzystojniejszy jest:
Chad Michael Murray
Cristiano Ronaldo
a reszte hmm.. jeszcze moze cos pozniej dopisze
_________________ Someone once said: 'It’s the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me… I just wanna live a life I’m gonna remember. Even if I don’t write it down.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.