Czy chciałybyście mieć faceta o innym kolorze skory??czy to w jakis sposob by Wam imponowało??Mnie osobiście strasznie podobają sie mulaci, oczywiście nie którzy murzyni też są super np.: Iverson
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Czlowiek jak kazdy inny, z krwi i kosci tylko rozni sie kolorem skory nie wiem czyby mnie to przeszkadzalo bo nie mialem okazji z kims takim byc ale ogolnie uwazam sie za tolerancyjnego czlowieka wiec mnie toby chyba nieprzeszkadzalo Taka osoba tez ma wkoncu uczucia i nie nalezaloby sie nimi bawic
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-06-29, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Ale wiele dziewczyn tez sie wypowiada w dziale "Mężczyźni" to czemu i ja nie mialbym sie wypowiadac w dziale "Kobiety" A pozatym kazdy kto umie myslec wie ze chodzi mi tu o dziewczyne
Czlowiek jak kazdy inny, z krwi i kosci tylko rozni sie kolorem skory nie wiem czyby mnie to przeszkadzalo bo nie mialem okazji z kims takim byc ale ogolnie uwazam sie za tolerancyjnego czlowieka wiec mnie toby chyba nieprzeszkadzalo Taka osoba tez ma wkoncu uczucia i nie nalezaloby sie nimi bawic
hmm Matys a chciałbyś mieć za laske taką śliczną mulatkę(np.:Rihanna)??
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
kocham bialych, co do reszty to ani mnie nie parzy ani nie ziębi
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Kolor skóry nie ma dla mnie znaczenia.
Matys, to Rihanna
rihanna.jpg
Plik ściągnięto 3138 raz(y) 15,69 KB
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ostatnio zmieniony przez PATI 2006-07-03, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
wedlug mnie mulatki i latynoski sa bardzo ale to bardzo seksowne
zaraz po polkach naturalnie
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Ja tam lubię i murzynów i mulatów. Ważne że by mnie kochał kiedyś byłam z takim mulacikiem. Tatę miał murzyna, a mamę Polkę. Ale niestety wyjechał z Polski
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał...na zawsze będzie święta i na zawsze przeklęta...daje rozkosz i rozpacz...jest jak anioł i demon...dobra i zła...oto jestem ja...
Wysłany: 2006-11-16, 20:46
Mulaci...mmm Bomba.. Murzyni.. ajajajajj... te klaty.. te kocie ruchy. Rewelacyjnie caluja a jak tancza... Ale byc z kims takim to raczej nie.. Ale tak w sam raz na jeden raz:]
asia6940 napisał/a:
ale co w tym zlego ze ktos ma inny kolor skory od nas?
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-17, 14:17
karda90 napisał/a:
Czy chciałybyście mieć faceta o innym kolorze skory??
Nie latałabym tylko za murzynami czy mulatami czy czerwonoskórymi itd ale jak już bym takiego "miała" to fajnie ;>
karda90 napisał/a:
czy to w jakis sposob by Wam imponowało?
Nie.
karda90 napisał/a:
nie którzy murzyni też są super
No, Mr Eko z "Lost" jest ładny ;>;>;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.