Nic do nich nie mam.
Przy wyborze mężczyzny swojego życia będę kierowała się sercem, a nie kolorem skóry.
W sumie to dla mnie to obojętne.
Może być i żółty, i czarny.
Oby była miłość.
Podobają mi się mulaci.
Moja pani od niemieckiego wyszła za murzyna.
Powodzi im się, mają ładne dzieci.
_________________ 'Staję tak czasem
w środku dnia
na białej ulicy
i zakrywam ręką usta
Nie mogę przecież
krzyczeć'
sprki za szcerosc ale dla mnie to nie ma znaczenie jaki ktos ma kolor skory,nie bede z facetem tylko dlatego ze jest mulatem albo murzynem, fecet musi miec w sobie(a nie na sobie)to cos
sprki za szcerosc ale dla mnie to nie ma znaczenie jaki ktos ma kolor skory,nie bede z facetem tylko dlatego ze jest mulatem albo murzynem, fecet musi miec w sobie(a nie na sobie)to cos
tak mówisz, a gdy przechodzi obok, pożerasz go wzrokiem i marzysz, aby poprosil Cie o numer telefonu.
Nie jestem żadną rasistką. Nie przeszkadzałoby mi to, że mój facet jest mulatem czy coś. Miłość nie wybiera, a kocha się ludzi za to jacy są a nie jak wyglądają.
fajnie jak chlopak ma ciemna cere, nie koniecznie mulat czy murzyn, ale podobaja mi sie tacy, ale tez podobaja mi sie faceci z jasna cera.. wszystko zalezy od caloksztaltu wygladu i wiadomo - od charakteru
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-13, 23:17
karda90 napisał/a:
Czy chciałybyście mieć faceta o innym kolorze skory??czy to w jakis sposob by Wam imponowało??Mnie osobiście strasznie podobają sie mulaci, oczywiście nie którzy murzyni też są super np.: Iverson
imponowało? nigdy w życiu ;] Może i tacy troszkę podpaleni lepiej się prezentują tu i ówdzie ale jak Polaczek się opali to też taki mulacik wychodzi ;>
A czy chciałabym? Nawet nie ma sensu zastanawiać się nad pytaniem ;p
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ostatnio zmieniony przez simarik 2007-05-13, 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-14, 18:52
Jestem wielbicielką niebieskookich i do tego blondynów wiec inne kolory średnio mnie pociągają
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Ja lubie takich czarnych jak kawa albo jak wlosy mulan<3 i love yhou;*:*:* chociaz bali nei sa zli/ no cóż.
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
nie widzę w nich nic szczegolnego. Lubie naszch białych chłopcow, szczególnie blondynow. Ale jesli zakochalabym sie w jakims mulacie, nie widze w tym nic zlego ;-)
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
ikasp
Czy chciałybyście mieć faceta o innym kolorze skory??czy to w jakis sposob by Wam imponowało??Mnie osobiście strasznie podobają sie mulaci, oczywiście nie którzy murzyni też są super np.: Iverson
Ja oczywiście tak,takiego Czarnego albo Mulata bym chętnie przygarnęła i już nie wypuściła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.