Po części masz racje a po części nie ja uwazam ze nie ma czym imponować ale wes pod uwage ze kazdy ma inny gust pozdrawiam
To nie chodzi o gust. Po prostu imponować można komuś swoją wiedzą, osiągnięciami, sposobem bycia - czymś co czyni cię niezwykłym. Kolorem skóry po prostu się nie imponuje, bo to coś, czego nikt z nas sobie nie wybrał tylko od razu sie z tym urodził.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-13, 10:31
ale karnacją/kolorem skóry nie można imponować!!
zgadzam się z Thar, że imponuje nam człowiek wiedzą, umiejętnościami, cechami charakteru, ale nie tym, że przykładowo ma czarną skórę! kolor skóry wzbudza jedynie zaciekawienie, bo tak jak napisałeś jest mniej widywany w jakimśtam środowisku, ale to nie oznacza, że od razu imponuje ludziom.
imponować to wzbudzać zachwyt, olśniewać według słownika Kopalińskiego
_________________ mrau...
*Apple
Wysłany: 2007-03-13, 12:18
karda90 napisał/a:
Czy chciałybyście mieć faceta o innym kolorze skory??
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-17, 23:09
rasheed napisał/a:
Kompromitujesz siebie, mnie i Andrzeja Leppera, więc uważaj co piszesz ;-)
a co wg. Ciebie oznacza słowo "kompromitować", bo wydaje mi się, że go nie rozumiesz :-)
a jesli rozumiesz, to wiedz, że ja nie pojmuję sensu Twojego posta i chciałabym wyjasnienie zobaczyć.
Mulat, do Ciebie jak do ściany. Najpierw Thar tłumaczy Ci, że kolorem skóry się nie imponuje, a Ty stwierdzasz, że może jej to nie imponuje, bo to dla niej bardziej codzienne niż dla innych, teraz ja Ci piszę że sam sobie zaprzeczasz... eeeeeeeeh...
mnie sie osobiscie podobaja mulaci, ale kolor skory nie ma wiekszego znaczenie, koca sie osoba taka jaka jest, nie wybieramy swojemu partnerowi kolory skory itp,itd
_________________ Miłość jest to jakieś nie wiadomo co,
przychodzące nie wiadomo skąd i nie
wiadomo jak i sprawiające ból nie wiadomo
dlaczego.
heh, ale tak naprawdę to mulaci i mulatki sa owszem przystojni, ale murzyni już nie tak bardzo. Oczywiście nie mówie tutaj o osobach sławnych, które widzimy tylko na zdjęciach,a le o zwykłych ludziach. Naprawdę nie jest łatwo znaleźć murzyna - niezłego przystojniaczka i tyczy to się też kobiet. Nie żebym cos do nich miała, wręcz przeciwnie nienawidzę rasizmu, ale taka jest po prostu prawda.
hmm dobra mniejsza oto kazdemu podoba się cos innego kazdy jest inny kazdy ma inne poglady na swiat i przedewszystkim kazdy ma inny gust Pozdrawiam wszystkich
Ja jestem mulatką, mój ojciec jest tanzańczykiem mama polką... I cieszę się z tego bo przyznaje że kolor skóry mi pomógł choćby w branży. Z drugiej strony ludzie potrafią być okropni. Mieszkam w dużym miescie, to że mam inny kolor skóry jest dla wszystkich normalne i nie czuje się inna.. Ale jak pojade do jakiejs mniejszej miejscowości to ludzie się gapią i pokazują palcami. To nie jest miłe =/
Mnie się podobają faceci o ciemnym kolorze skóry Zresztą co za różnica jakiej narodowości jest, ważne żeby mi było z nim dobrze i mnie szanował
Mam sąsiada, który pochodzi z Gujany Francuskiej i pobrał się z Polką, mają dwoje dzieci, i mimo, że jest jednym z bardzo nielicznych przedstawicieli innej narodowości u mnie w miejscowości to super się z wszystkimi tu dogaduje
_________________ BiG gIrLs DoN't CrY
DoN't Be AfRaId To ToUch I kNoW yOu ThInK I'm A gOoD gIrL
AnD wE bOtH kNoW tHaT tHe StOrIeS eNdInG bUt I cAn'T hIdE tHe TeArS
Ostatnio zmieniony przez Iga 2007-04-30, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-04, 19:25
A ja znam Mulata włąśnie, jest świetnym człowiekiem, normlany kumpel, nie znam osoby, która by go nie lubiła, nawet się ze skianmi zadaje;P
I njeźle całuje...te usssta. Mniam^^
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.