podobają sie mulaci, oczywiście nie którzy murzyni też są super np.: Iverson
mi tez się podobają mulaci.. mogłabym ich schrupać :*:* :kiss2:
i tak, chciałabym mieć chłopaka o ciemnej karnacji .. . a jak będę mieć szczęście, to mulata, hehe
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Ja sie rozplywaaaaam na widok kazdego ciemnoskórego;) Murzyni sa fantastyczni!! Nigdy nie zdarzylo mi sie widziec Mulata lub Murzyna ktory nie bylby przystojny... Oj takk.. Takiego Skraba schwycic i nie wypuszczac:P:P USHER IS A KING:D:D:D
Czy chciałybyście mieć faceta o innym kolorze skory??czy to w jakis sposob by Wam imponowało??Mnie osobiście strasznie podobają sie mulaci, oczywiście nie którzy murzyni też są super np.: Iverson
nie to ze bym chciala.ale nie mialabym nic przeciwko. jesli by mi sie podobal,a ja jemu to czemu nie? chociaz raczej preferuje bialych...
moze i troche by mi imponowalo,czulabym taka odrebnosc od mojego otoczenia,bo nikt z moich znajomych,tych blizszych i dalszych,nie ma partnera o innym kolorze skory niz bialy.
a wybierajac miedzy mulatem a murzynem,wybieram mulata
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Ostatnio zmieniony przez Patryśka 2006-12-28, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
aisha:) [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-25, 18:38
ohh ja mam słabość do mulatów(i może niektórych murzynów:D) i matysów;]
Może dlatego,że sama jestem blada z natury:/
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2007-01-25, 21:22
Kiedys, jak bylam mlodsza troche, bardzo mi sie podobali murzyni Yeach ;]
I chyba troche zostało ...
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
woli ścisłości Rihanna urodziła się na Karaibach, stąd ta karnacja, nie jestem pewna czy to do końca jest mulatka...
[ Dodano: 2007-01-26, 19:05 ]
DzIuNiA napisał/a:
karda90 napisał/a:
strasznie podobają sie mulaci
mi właśnie też...Taka karnacja jest bardzo sexi:)
chyba zawsze lepiej popatrzeć na kogoś opalonego (naturalnie, nie spalonego kurczaka z solarium), bądź mulata/murzyna niż na kogoś bladego jak ściana. (to częściowo wyjaśnia, dlatczego jest tyle dziewczyn spalonych w solarium;])
wszystko zalezy od charakteru.
Dla mnie on jest naważniejssi, ale jeśli miałabym wybierać miedzy białym murzynem czy mulatem to zdecydowanie murzyn!
mam do nich słabośc.
jesli chodzi o mulatów to czemu nie?, ale inni biali tez mają ciemna karnacje. także zdecydowanie murzyn
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
u mnie na uczelni sa jaja z bangladeszami i hindusami bo...
bangladesze to muzulmanie a w ich kulturze niektraktuje sie kobiet najlepiej.. wiec "podjescie" do polek tez maja rozne w kazdym razie cierpia na tym hindusi (ktorzy niesa muzulmanami) bo nieroznia sie wygladem zew. od bangladeszow i czesto ich rozmowa z kobieta dzies na disco zaczyna sie od tego ze dostaja od nich po pysku
No ja mam taką ciemną karnację (ale nie jestem mulatem ani tym bardziej murzynem) i z tego powodu pamiętam kilka lat temu na jakiejś cholernej wycieczce nauczycielka (nie znała naszej klasy dobrze bo z zastępstwa była) do mnie w autokarze podeszła i się spytała czy jak w stołówce będzie podawane mięso czy to nie obrazi mojej religii....
Czy imponowałoby mi to, że ma ciemną skórę??? Imponować to on by mi mógł wiedzą a nie karnacją!!!
Zawsze mialam bialych mężczyzn. Nie mam jakiegoś szczególnego zamiłowania do ciemnoskórych.
[ Dodano: 2007-03-10, 14:45 ]
Yenna napisał/a:
chyba zawsze lepiej popatrzeć na kogoś opalonego (naturalnie, nie spalonego kurczaka z solarium), bądź mulata/murzyna niż na kogoś bladego jak ściana. (to częściowo wyjaśnia, dlatczego jest tyle dziewczyn spalonych w solarium;])
Czy lepiej - nie sądzę! Wszystko to kwestia gustu. Poza tym murzyni/mulaci nie są naturalnie opaleni, tylko taką mają karnację skóry - to nie opalanie tylko pigment. Mnie twoje stwierdzenie raczej niczego nie wyjaśniło. Opalone ciało lepiej się prezentuje i wygląda zdrowiej. Lubię chodzić na solarium. Zdziwiłabym się, gdybym tam zobaczyła 15-sto latki.
zdziwiłabys sie w jakim wieku dzieci zaczynają tam chodzic
Chodzę na solarium i szczerze mowiąc nie widzę tam takich młodych "nastolatek". Ale możliwe, że i takie już czują potrzebę zbrązowaniea swojej skorki .
Co do kwestii, że lepiej popatrzeć na mulata/murzyna niż na kogoś bladego - hmmmm... Nie będę na ten temat dyskutować, bo to dla mnie stwierdzenie zupełnie bez sensu. Odczuwasz naprawdę przyemność patrzenia na mulata/murzyna, tylko dlatego, że ma ciemny kolor skóry? To chyba jakieś zboczenie
moim zdaniem dziewczynom nie imponuje ciemna karnacja Tylko poprostu jest to dla nich taka jakby nowość bo nie często mozna zobaczyć murzyna czy mulata na ulicy ;]
yyh... nie mówie nic o mulatach! tylko o tym że jak ktoś jest nienaturalnie blady to nie wygląda najlepiej
A jaki masz swój naturalny kolor skóry np w zimie? Chyba blady! Więc jak zapewne wiesz - blady to kolor naturalny dla naszej strefy! Mozna być nienaturalnie bladym, ale chyba wtedy (o ile się nie mylę) cierpi się na niedokrwistość. To wlaśnie ciemna czy opalona skóra wydaje się nie naturalna w polskim społeczełstwie. Ludzie opaleni wygladają na zdrowszych, bardziej witalnych i kwitnących - nie mówię tu o murzynach czy mulatach, tylko o zarumienionych choćby słońcem ludzi.
Rozumiem. Proponuję zakończyć tę dyskusję, bo to do niczego nie prowadzi.
Nie podobają mi się u murzynów szerokie nosy i duże wargi. Mulacji potrafią być bardzo przystojni - jednak tak jak napisalam wyżej - nie odczuwam jakiejś potrzeby posiadania chłopaka-mulata/murzyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.