Wysłany: 2007-10-21, 17:03 Możliwość zajścia w ciążę
Witam
Słuchajcie możliwe, że takie pytania jak moje byly na tym forum dodawane jush tysiace razy ale ja nie moge kompletnie nic naleźć na ten temat. Jest wiele sprzecznych informacji jak się czyta różne posty, toteż postanowiłam założyc post sama i w końcu dowiedziec sie czegoś jako JA;) Pytanie brzmi: czy isteniej możliwość zajścia w ciąże kiedy uprawiam z chłopakiem petting i na mojej ręce znajduje się nasienie, ale zaraz po wytrysku zostaje ono wytarte i zmyte<chyba> ciepła wodą z mydłem i to nie raz no bo wiadomo ze myjemy rece dośc czesto, ale po ok jakis 10h dotykałam swoich części intymnych smarując je maścia ponieważ mam pewne problemy a byly to dni płodne.
Dzieki za odp, mam nadzieje ze zakładający i pilnujący porzadku na forum wybaczy mi ten post:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.