Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-11, 17:13
u-l-a-11 napisał/a:
kiedy przyjdzie ten dzien???
Jak księżyc będzie w pełni a kwat paproci zakwitnie po raz tysięczny..
Po 1. wg mnie to nie jest problem xD "ten dzień" przyjdzie w odpowiednim czasie. (chociaż one nie wyskakują nagle, więc "ten dzień" to kiepskie określenie xD)
Po 2. załóż osobny temat.
[ Dodano: 2007-02-11, 17:13 ]
Mordred napisał/a:
poczekaj, po co ci one teraz? wygodniej na wfie masz i w ogole.
Patrz jaki komfort, coś tam mam na tej klatce piersiowej ale na wf nie przeszkadzaja
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
kochani toc na pewno mamy tu przedstawiciela rocznika ponizej lat 80-tych,ktory tak naprwde mial na mysli swojego rycerzyka,ale sie wstydzi. Nie uswac-toc to bankowo jest prawda Poza tym piersi nie ma , to i bzykania nie ma Ulo.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ło ja mam znajomą co 11 ma lat (fajna du pa) co cy cki wieksze odemnie ma x) ahh
Wysłany: 2007-02-11, 20:07
u-l-a-11 napisał/a:
mam problem nie mam piersi a inne kolezanki w klasie juz maja....... .....kiedy przyjdzie ten dzien???
ile masz lat ?
ja tam w podstawówce miałam odwrotny problem - żadna piersi nie miała tylko ja... i to był powód do śmiechu... ha ha ha, ale zabawne
a teraz widzę, że jak dziewczyna piersi nie ma, to też to jest powód do śmiechu i rozpaczy ? ehhhh
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
hehe jak bedziesz bardzo bardzo tego chciała to urosna(wyrosną);p podobno jak sie masuje to tez działa...buhahah. ja nie sprawdzałam na sobie bo nie ma takiej potrzeby lakili:)
_________________ ...End everytime I try to fly, I fall without my wings, guess I need you...
Dobre, ja bym tak się tak onie nie starała. W twoim wieku chłopcy nie sa jeszcze całkiem dojżali i by się śmieli. Ja tam nie wiem co piersi maja w sobie takiego wspaniałego....
_________________ Gdy jeden człowiek mówi
a reszta śpi ten stan nazywamy lekcją ;P
----------
Wzorowa męczycielka biedronek i doktor szajba
nie chce nic mówić ale ogólnie tytuł tematu jest żenujący ...
Cytat:
mam problem nie mam piersi a inne kolezanki w klasie juz maja...
jedni maja inni nie .... a zresztą to ,,deski'' zaczynają być w modzie tak samo jak anoreksja
_________________ Nigdy nie byłam aniołem ...... stałałam tylko kiedyś u nieba bram
*faris
Wysłany: 2007-02-12, 19:26
Królewna napisał/a:
a zresztą to ,,deski'' zaczynają być w modzie tak samo jak anoreksja
były w modzie, ja ostatnio coraz częściej słyszę, że teraz w modzie są panie bardziej z ciałkiem... o dziwo, to mówią chłopaki - bo chuda jest brzydka, ciekawi mnie skąd masz takie informacje, że deski są w modzie
a co do tematu: panienka zapytała tylko i uciekła, nawet nie odpowiedziała na nic...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.