a zresztą to ,,deski'' zaczynają być w modzie tak samo jak anoreksja
ku*wa co za porownanie
Królewna napisał/a:
nie chce nic mówić ale ogólnie tytuł tematu jest żenujący ...
czy ja wiem, dopasownanie wg mnie idealne do zalozyciela/ki <a jednak r.m> tematu
Mokra napisał/a:
Male jest piekne.
male i duze nie jest piekne, to srednie jest piekne. Zachowajmy umiar. <nie jestem obiektywna>
arh+ napisał/a:
mysle gdyby stanela gdzies na widoku , w oświetlonym miejscu ... (Xd) to by bylo obojetne czy ma piersi czy nie xD
to znaczy
drobiczek napisał/a:
Kup sobie stanik i wypychaj bedą CI zazdrościc wszystkie dziewuszki
jakies 6 lat temu pozyczylam od kumpeli silkonowe wstawki , stanik obiwazalam sobie tasma i poszlam na impreze. Skonczylo sie tak ,ze jedna "piers" mialam wyzej niz druga . Od tego czasu doceniam moje skarby.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
drobiczek napisał/a:
Kup sobie stanik i wypychaj bedą CI zazdrościc wszystkie dziewuszki
jakies 6 lat temu pozyczylam od kumpeli silkonowe wstawki , stanik obiwazalam sobie tasma i poszlam na impreze. Skonczylo sie tak ,ze jedna "piers" mialam wyzej niz druga . Od tego czasu doceniam moje skarby.
żywy przykład. Albo stanik z puszapem. Gorzej tylko gdy pójdiesz na basen>> Chyba, że też sobie taki kostium kupisz, ale bedziesz schnąć 3 h
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*faris
Wysłany: 2007-02-13, 18:00
Świętoszka napisał/a:
pamiętam z 6 klasy podst. jak na wfie się przebierałyśmy i nagle z koleżankami zorientowałyśmy że jedna dziewczyna ma wypchany stani watą ! co lepsze, ta wata jej trochę wypadła ^^ no i było trochę zabawnie
w 1 gim też wypychała sobie
teraz ta dziewczyna ma strasznie duże cycki i zastanawia mnie czy nadal sobie wypycha czy jej takie urosły
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-02-13, 19:54
Mordred napisał/a:
a temat jest ogolnie glupi, dośmietnikowy z lekka.
Nie, trzeba zmienic nazwe na "male piersi"
Duzo kobiet ma z tym problem. Ja np w gimnazjum ubolewalam bo kumplowi bardziej odstawaly niz mi... [zal..] Teraz sa pushupy i nne cuda na kiju, zebra mi bardziej odstaja ale luuuz, przynajmniej nie mam problemu "plecy, kolana, plecy,kolana"
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
ankat [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-09, 22:54
Deski są modne
luźna bluzeczka bez stanika
po prostu luzik
nie ma sie czym przejmowac, wszystko w swoim czasie
z niku wnioskuje, ze masz 11 lat.... także droga Urszulko... Twoje piersi urosna, gdzy Twoje ciało bedzie gotowe wejśc w okres dojrzewania.... nie martw sie, że inne koleżanki ju majja... pewnie kłamią i wypychają sobie stanik skarpetkami.. Posiadanie piersi jest w ogóle przereklamowane, nie musisz się spieszyć ;>
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
pamiętam w Twoim wieku tez tym sie przejmowalam bo kumpele sobie staniki kupily i "udawały" że maja piersi...zrobiłam tak samo haha jak teraz sobie to przypomne to śmiac mi sie chce...Twoje koleżanki mają napewno tak samo jeśli Cie to tak męczy to tez sobie kup stanik i problem z głowy
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
*Apple
Wysłany: 2007-05-15, 15:58
Eeeee, wy się przejmowałyście,że wam nie rosną...? A ja na odwrót. Wstydziłam się strasznie jak mi co niecoś było widać Ale co tam! W końcu się dojrzewa, nie? I rozumie pewne sparwy,że tak musi być, a nie inaczej
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-16, 08:07
ojj... ja też się kryłam :-)
moje piersi zdecydowanie zbyt szybko zaczęły rosnąć, jak zakładałam na poczatku stanik, to tylko pod coś co go ukryje... a później boom! i dziewczyną z klasy też zaczęły rosnąć
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-16, 09:06
Nie ma się czym przejmować pewnie Ci jeszcze urosną a jak nie urosną to też nie ma się czym przejmować. Jest wiele plusów małego bistu: nie trzeba nosić stanika ( ja w swoim życiu miła ze trzy razy na sobie), nie musisz się bać że z wiekiem biust zatzryma Ci się na kolanch, jak biegasz nie robią Ci się siniaki na brodzie itp:
Na początku nie zwracałam uwagi na to czy rosna czy też nie...jak sie wyhodowały to je chowałam bo były za duże?!a teraz jestem z nich dumna.. bo wiele kobiet chcialoby miec takie bo niby skad bybyły te operacje plastyczne ?
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.