Wysłany: 2005-11-27, 01:46
wampirzyca:) napisał/a:
Ja bym chciała w wieku 23 lat miec pierwsze dziecko.
Deela tylko sie znów nie przeraĄ Hyhy
ja sie nie przerazam ja bym chciala to zobaczyc
Michał napisał/a:
deela, ty to już masz dobre warunki na zakładanie rodziny Jezyk już masz faceta pod pantoflem wiec teraz tylko bachory robić :lol:
woesz jak bedzie pod pantoflem to nie siegnie zeby mi dziecko zrobic a tak serio to faceta pod pantoflem bym nie chciala miec bo ten slub i w ogole to byl od poczatku jego pomysl ja jestem w zasadzie wrogiem slubow i malzenstwa dzieci widzisz.... jeszcze mnie na nie nie stac:(
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Przez pewien okres moga nawet byc szczesliwym ale z czasem wszystko sie psuje nawet dobre malzenstwa Ja niestety nie znam zbyt wielu udanych malzenstw Zazwyczaj sie zaczynaja psuc po narodzinach dziecka
Zazwyczaj sie zaczynaja psuc po narodzinach dziecka
A zazwyczaj dzieje się tak dla tego, że po narodzinach dziecka matka poświęca mu się całkowicie, a o mężu niemal całkowicie "zapomina". Oczywiście mężczyzna powinien zrozumieć to, że przez pewnien czas dziecko trzeba traktować szczególnie i mieć je pod znaczną uwagą. Ale kiedy małe jest już starsze, to żona powinna trochę więcej uwagi poświęcić mężowi, bo w końcu to z nim (a nie z dzieckiem) zawierała związek, w którym przysięgała go wspierać...
Wysłany: 2005-11-27, 19:41
ha a ja mysle ze ci ludzie chca wziac slub bo to np wypada albo czas najwyzszy albo cos............... ale nie bioro slubu bo CHCA slub, ja chcialam ale tylko z tym facetem poza tym szczegolnie mi nie zalezalo w zyciu zeby koniecznie wyjsc za maz
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
po narodzinach dziecka matka poświęca mu się całkowicie, a o mężu niemal całkowicie "zapomina".
No bo wtedy w kobiecie uruchamia sie tzw. instynkt macierzynski I wtedy czasami kobieta nie widzi nic innego poza dzieckiem ktorego tak bardzo pragnela a o mezu tak jak juz napisales niestety tak jakby zapomina
O tak..... najbardziej to do mnie przemówiło jak myslałam ze jestem w ciaży A swoje do dzieci jeszcze mi sie nie spieszy najpierw musze sobie troche poukładac w zyciu a pzrede wszystkim w głowie....a z tym troche czasu zejdzie...mysle ze 25-27 lat to najodpowiedniejszy wiek.
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Ja bym chciała miec dziecko w wieku 23 lat...wtedy to już myśle odpowiedni wiek.Teraz w tym wieku sie "wyszaleje" a poĽniej czeka juz mnie mąż dziecko i domowe obowiązki
_________________ †...My sweet prince you are the one...†
hmmm w jakim wieku? to sie okaże.. znajde odpowiedniego człowieka który bedzie zasługiwał na to aby stac sie ojcem mojego dziecka to przyjdzie czas. chciałabym bliĽniaki chłopców moze mi sie uda.. dzieci bardzo lubie i myśle ze bedzie dobra ze mnie mamusia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.