Jak wy kobiety wyobrażacie sobie zycie po ślubie?Jak często będziecie korzystać z "obowiązku małżeńskiego"(seks)czy widzicie sie w roli kury domowej?
Ale przecież seks nie jest obowiązkiem tylko przyjemnością, z której będę korzystać ile się da
W sumie nigdy nie zastanawiałam się nad życiem po ślubie, ale trochę się boje. Wydaje mi się czasami, że nie dam rady. Ale jestem dobrej myśli. I tak na pewno szybko to nie nastąpi.
Co do roli kury domowej - ja nawet gotować nie umiem, więc stanie przy garach jak narazie mi nie grozi. Zresztą planuje iść do pracy - policja - więc raczej nie będę kurą domową
Nie będe gotować, prasować ani prać. Mogę sprzątać, bo lubię. Seksu będzie co niemiara a mój mąż będzie uważał, że jestem najfantastyczniejsza.
I oczywiście na prężny rozwoj kareriery nie zabraknie czasu.
I na jakieś bachory.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
prasowanie, pranie, spoko lubie.
sprzątanie i gotowanie wspólne, nauczyli mnei w domu trochę dyscypliny więc i będę chciala utrzymać porządek kiedyś u siebie.
miejsce na kariere też się znajdzie, wiadomo. I dzieciaczki będą, dwójka albo trójka i jedno adoptowane.
a jak to się w życiu ułożyo to się okaże.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-25, 10:57
Cytat:
Jak wy kobiety wyobrażacie sobie zycie po ślubie?
wspólne obiadki wieczorem po ciężkim dniu pracy, w weekendy chodzenie na spacery, wspólne wypady do kina i teatru, raz na jakiś czas wystawna kolacja w restauracji. Lub po prostu popcorn i dres i kanapa czyli seans filmowy w domu.
wampirzyca:) napisał/a:
Jak często będziecie korzystać z "obowiązku małżeńskiego"(seks)
jeśli to ma być obowiązek to ja dziękuję.
jak będę miała ochotę.
czy widzicie sie w roli kury domowe
kocham prasować, natomiast obierać ziemniaki i myć gary będę jak najrzadziej. Jeśli chodzi o sprzątanie to będzie sprawiedliwie podzielone. Będę się starała nie zostać kurą domową >,<
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-11-25, 11:05
Cytat:
Jak wy kobiety wyobrażacie sobie zycie po ślubie?
Nie mam zamiaru wychodzić za mąż, preferuje wolne związki. Uznajmy jednak że jest to mój odpowiednik małżeństwa. Więć bez zmian
wtedy gdy będę miała ochotę.
czy widzicie sie w roli kury domowej?
Nie. Nie potrafię gotować z prasowaniem też na bakier, jednak od czego są gosposie domowe albo panie sprzątające
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
tak jak i przed ślubem, tyle ze i zaczne myslec o dziecku. Bedzie to oznaka tego ze juz dojrzalam.
na tyle czesto jak bede miec ochote.
czy widzicie sie w roli kury domowej?
gotowac lubie. wiec gotowac moge. Zmywac - zmywarka. Pranie - pewnie trzeba bedzie, bo facet jednak to facet. Sprzatac? ma mi pomagac. Chyba ze bedzie ciezko pracowal - poradze sobie, ale jezeli i ja i on bedziemy pracowac - to obowiazki domowe po rowno.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
W wieku 'wolnych zwiaskow' i 'docierania sie przed slubem' (bez skojarzen), nie wydaje mi sie, zeby bylo miejsce na jakies zmiany.
ALe oczywiscie - zycie po slubie bedzie fantastyczne. Przez pierwsze kilka lat pozycie seksualne bedzie kwitlo, potem on zacznie marzyc o kolezankach z pracy, ja bede miala czeste migreny, a w koncu bedziemy spali osobno, bo tak wygodniej (ja zabieram zawsze koldre xD )
Obowiazki beda podzielone jakos. Najlepiej tak, zebym nei musiala prasowac xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.