Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-21, 12:25 Kobieta a klęcie:D
Klniecie?? A jak tak to dlaczego?? i co na to wasze otoczenie??
Ja klne bo lubie...:PP
I wiekszość sie już przyzwyczaiła do tego:PP
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-21, 13:07
Staram się nie przeklinac, ale są momenty kiedy mi się wymknie jakieś słowo... ogólnie uważam, że jest to bardzo nieeleganckie... i szczerze mówiąc razi mnie jak jakaś dziewczyna ma gorsze słownictwo od niejednego lumpa osiedlowego ;-)
przeklinam. kiedys proobowalam sie oduczyc ale juz mi przeszlo, to chyba pasuje do zadziory.. dziwne zeby jakas slodka idiotka caly czas przeklinala bo wygladaloby to smiesznie;D
dlaczego to robie? nie wiem^_^ tak juz mam
a co na to znajomi? yyy.. no jednym to przeszkadza(ich sprawa) a innym nie
Jak mam nerwy to bardzo dużo przeklinam Przy rodzinie raczej nie klne Już się chyba nie odzwyczaje, a otoczenie ? Przyzwyczajone do tego.
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Klne tylko jak sie wystrasze albo zdenerwuje. W domu staram sie nie klnąc chociaż pare razu sie mi wymskneło-nie bylo to miłe bo po tem sie nasluchalam od mamy ze jestem wulgarna
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Ja tylko w jakichś emocjach. Moje codzienne towarzystwo krzywo patrzy na moje klnięcie i dobrze. Bo mam powód żeby się wpowstrzymywać. Uważam, że to troche... nie pasuje dziewczynie. A już na pewno mniej niż facetowi. A na więcej sobie pozwalam przy mojej przyjaciółce, ale rzadko się widujemy więc też często nie klnę:D:D
Wysłany: 2006-08-22, 21:29
Klne tylko gdy się wkurze no czasami w normalnej rozmowie... ale probuje caly jak najmniej. A przy rodzince probuje sie powstrzymac jak jestem wQrzona, ale czasami jest wtopa.
Prawdziwej damie nie przystoi klnąć jak szewc, co drugie czy trzecie słowo.
Takie dziewczyny ,których repertuar ,zasób słów składa się w połowie z wulgaryzmów jakoś nie przyciągają mnie szczególnie a wręcz przeciwnie.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-23, 09:17
dipe napisał/a:
Prawdziwej damie nie przystoi klnąć jak szewc, co drugie czy trzecie słowo.
Takie dziewczyny ,których repertuar ,zasób słów składa się w połowie z wulgaryzmów jakoś nie przyciągają mnie szczególnie a wręcz przeciwnie.
Ło Chryste.... takie to chyba nikomu nie pasują;]
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
"...find me inside evry heartbeat... "
Staram się nie przeklinac, ale są momenty kiedy mi się wymknie jakieś słowo... ogólnie uważam, że jest to bardzo nieeleganckie... i szczerze mówiąc razi mnie jak jakaś dziewczyna ma gorsze słownictwo od niejednego lumpa osiedlowego ;-)
Dokładnie zgadzam się
_________________ pozdrowienia dla wszytskich forumowiczów
Moim skromnym zdaniem wszyscy powinni się wstrzymywać od klnięcia. To świadczy o niedojrzałości i tyle. Faceci którzy co chwila klną nie mają u mnie szans. Ja sama nie klnę nawet jak ktoś mnie wkurzy do czerwoności.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.