W naprawdę skrajnych przypadkach zdarza się, że coś mi się wymsknie, ale na co dzień staram się nie używać wulgaryzmów. (;
Sama też nie lubię przebywać w towarzystwie, w którym co drugie słowo jest przekleństwem.
Dużo klnę. Staram się ograniczać, ale nie bardzo mi to wychodzi. Nikomu to nie przeszkadza z mojego towarzystwa, a nawet słyszę, że pasuje to do mnie Jednak wiem kiedy nie powinnam przeklinać i w pewnych sytuacjach potrafie się zachować.
Zależy jaka to kobieta...niektórym to poprostu nie pasuje. Ja przeklinam ale tylko w takim towarzystwie, któremu to odpowiada... Trzeba wiedzieć kiedy można a kiedy nie
Ja na codzień raczej nie przeklinam chyba że pod nosem jak sama w domu jestem..A na głos nie klne no chyba że ktoś mnie zdenerwuje to wtedy wiache robię...
_________________ Lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
Szkoda tylko,że u niekórych to nie jest tylko sposób okazywania emocji, ale język, którym posługuja sie rozmawiajac o pogodzie...U faceta mnie drażnią przekleństwa, u kobiety wręcz odrzucaja
ja duzo przekilinam ale od jakiegos czasu staram sie oduczyc...choc mi to nie wychodzi jestem nerwowa i wybuchowa dziewczyna czasami nie licze sie ze slowami wiem ze to zle ale staram sie zmienic..... znajomi mowia ze jestem pyskata ale akceptuja mnie taka jaka jestem
A facetów to nie obejmuję? Jak facet sobie wiazankę puści to jest normalne, ale jak dziewczyna przeklina to jest jakaś nie wychowana. Takie inwektywy są wrecz potrzebne, na wyładowanie emocji. Trzeba wiedzieć kiedy trzeba trzymać język za zębami.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.