jak dla mnie to nie...bo jak zobaczyłam raz mojego kolegę <którego baaardzo lubiłam> bez koszulki to sie zdziwiłam że taki chudy, ale przecież nie wygląd sie liczy...fajna jest umięśniona ale Ferdek Kiepski miał racje że"trzeba mieć tu a nie tu"
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-04-21, 19:47
No bo jak facet powie: "ty to masz małe cycki" to odrazu mowa że jest pusty że tylko to sie dla niego liczy i wogóle a jak dziewczyna/koieta powie facetowi że ma niefajną klate i wogle chudy to on nic nie mói i wpada w kompleksy... wy takie brutalne jesteście
Użyszkodnik ale ja mu nie powiedziałam że ma niefajną klatę. ogólnie to cały jest fajny nawet z tą klatą może sie wyrobii
Użyszkodnik napisał/a:
ty to masz małe cycki
mi tak dziś kolega powiedział jak grałam w piłkę. to mu nagadałam. nie bedzie mnie obrażać. ja nie mogę sobie tak normalnie powiększyć biustu a chłopak jak by troche na siłsce pomachał ( nie duzo troszeczkę) to jakby miło było
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-04-22, 12:31
lubie jak facet ma tam troche miesni, a nie taki zupelny kuurczaczek, jakby wygladal przy mnie jakby mial w klacie miniej ode mnie? a czy owlosiona czy nie? to juz nie ma dla mnie znaczenia, nie lubie tez takich przepakowanych klat jak np pudzian, to juz karykaturalne jest
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Podobaja mi sie dobrze zbudowani mezczyzni z umiarkowanym owłosieniem(..nieznosze tylko włosow na plecach...bleee ) ale moje podejscie do facetow nie ma nic wspolnego z ich umięsnieniem Moj męzczyzna ma troche brzuszka i mogłby popracowac nad niektorymi partiami ciałka ale i tak jest dla mnie najseksowniejszym facetem na ziemi
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Wiek: 24 Dołączyła: 19 Maj 2006 Posty: 58 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2006-05-21, 09:22
Facet nie chce kobietki z małymi cyckami, a kobieta nie chce faceta z zapadniętą klatą.. To takie stereotypowe myslenie. Dla mnie to ma znaczenia. Mój facet nie ma idealnego wyglądu a i tak go kocham, a ja przeciez tez nie jestem idealna, ale.. miłość jest slepa;)
_________________ Jeśli w niebie nie ma czekolady ja tam nie idę...
Nie powiem żeby mi się nie podobały "soczyste" piersi ale uważam też że w niektórych przypadkach to jużź jest przesada. Po za tym "małe jest piękne"
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.