Ja tam nie lubię jak koleś wygląda jak małpa..hehe Dlatego wolę jak nie są zbyt owłosieni. A co do budowy. Nie lubię mięśniaków, ale coś tam powinni mieć...takie huherko to też nie dobrze...:)
_________________ Więc chodź ja oddam Ci serce
Polećmy gdzieś jak najdalej
I wiedz że nie wrócisz tu więcej
Tam gdzieś już na nas czekają...
hmm, kiedy dziewczyna kocha chlopaka tak bardzo nie zwraca chyba uwagi na takie miejsca jak klata ?
Zwraca, zwraca. Tylko go nie rzuci jesli klata będzie "do bani". Ale nie oszukujmy się-każda wolałaby umięsnioną, zadbaną i ogoloną/owłosiona, w zalezności od preferencji ;p
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
hmm, kiedy dziewczyna kocha chlopaka tak bardzo nie zwraca chyba uwagi na takie miejsca jak klata ?
Prawda prawda
Ja stety bądź nie jestem straszną "niematerialistką"
Jeśli koleś mi pasuje pod względem "duchowym" to jego klata (określana przez otoczenie jako BE) będzie dla mnie najlepsiejszą klatą na świecie
A zresztą..... lepiej, jeśli koleś ma owłosioną klatę... Dlaczego? Bo jeśli takiego gościa dziewczynie podobają się "łysiutcy" to zawsze może się zdecydować na depilację
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.