Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-02, 15:45
Prymas napisał/a:
"Chciałyśmy"?
Niestety parę dziewczyn uznało, że to wzbudzi niesmak wśród szanownego grona pedagogicznego.. ;<
Prymas napisał/a:
To pewnie chłopcy w niezłą rozpacz wpadli.
Nie wspomniałyśmy im o tym pomyśle : > dostali inne zdjęcie
Prymas napisał/a:
To dajesz. :p
Nie mam niestety ^^. ani zdjęcia ani cyfrówki, wybacz ; * ale poprosze żeby mi ktoś zrobił jak będzie okazja.. dla Pana : >
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
ale poprosze żeby mi ktoś zrobił jak będzie okazja.. dla Pana : >
No nie wiem, Pan X. chyba by mnie za to dopadł, bo w Albumie pisał coś o zauroczeniu.
shala napisał/a:
Pana
Chłopiec.
shala napisał/a:
Nie wspomniałyśmy im o tym pomyśle : > dostali inne zdjęcie
Czyli mogłaś na własne oczy zaobserwować ciekawe zjawisko. Niektórzy twierdzą, że niekiedy lepiej jest o czymś nie wiedzieć, aby później nie odczuwać nieprzyjemności z powodu wielkiego zawodu - ja do nich nie należę, wolę wiedzieć, co straciłem, bo cierpienia wzmacniają, budują charakter.
shala napisał/a:
Niestety parę dziewczyn uznało, że to wzbudzi niesmak wśród szanownego grona pedagogicznego.. ;<
Czyżby koledzy do tego grona należeli? Bo nie rozumiem, skąd owi pedagodzy mieliby o tym wiedzieć.
Wysłany: 2006-11-02, 16:02
Prymas napisał/a:
skąd owi pedagodzy mieliby o tym wiedzieć.
W naszej szkole jakoś się wszytsko szybko rozchodzi Oo bo jest mała, tylko 4 klasy na rocznik : > czyli 12 klas. Pozatym jedno zdjęcie było przewidziane dla naszego wychowawcy.
Wysłany: 2006-11-02, 19:43
Prymas napisał/a:
miałabyś pokazać... gołe plecy - to by niby przeszło
co to za problem, pfff to tak jakbym iala pokazac kolano
a apropo klaty
shala napisał/a:
W naszej szkole jakoś się wszytsko szybko rozchodzi Oo bo jest mała, tylko 4 klasy na rocznik : > czyli 12 klas. Pozatym jedno zdjęcie było przewidziane dla naszego wychowawcy.
znam bol malej szkoly. kiedys p wycieczce jedna panienka zrobila nauczycielowi zdjecie golej klaty. w sumie nic takiego tyle ze jego zona zrobila afere bo zdjecia wyladowaly w internecie
Wysłany: 2006-11-04, 22:55
Mokra napisał/a:
shala, organizujemy?
Fajnie by było, jednakowoż może trochę wiecej poparcia ze strony płci pięknej?
A co jak żaden facet nie da swojego zdjęcia? Klapa wtedy i wszystkie wysiłki na nic ;__;
Wysłany: 2006-11-05, 13:09
Mokra napisał/a:
shala, organizujemy?
A więc nie. Za dużo wątpliwości, za mało chętnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.