Hmm... ciekawy temat:) klata nie moze byc owłosiona... bo mnie si eto strasznie nie podoba:P jakby moj chlopak w przyszlosci mial wlosy na klacie a nie chchial by ich ogolic to bym sie posunela do troche drastycznego srodka mianowicie wzielabym plastry z woskiem i na spaniu bym mu te wlosy wyrwala...:P a potem by przeciez nie chodzil z lysym paskiem tylko musialby sie do konca ogolic=D hehe...:) a co do miesni...=D hmmmm.... takie cialo by sie chcialo heh:) pewnie ze chlopak z fajjna klata zajebistycznie wyglada ale to juz zalezy od chlopaka... ja go nie zmusze np do intensywnych cwiczen:) pozdrawiam:)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-30, 14:55
Tylko nie owłosiona >.<
Ja lubię takie zwyczajne. Nie mogą być zapadnięte ale też nie przepadam za straszliwie umięśnioną. Po prostu podobają mi się kształtne, delikatnie, że tak powiem, "wyćwiczone" ^^
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-30, 21:45
W wannie wpadłam na idiotyczny pomysł: zróbmy konkurs na najlepszą klate na forum ^^,
Wysłany: 2006-10-30, 22:02
shala napisał/a:
idiotyczny pomysł:
eee wcale nie najgorszy na gorsze ludzie wpadają
shala napisał/a:
zróbmy konkurs na najlepszą klate na forum ^^,
popieram ;]
shala napisał/a:
W wannie
Nie prowokuj zazwyczaj po takim tekście odżywają sie napalone męskie glosy. Ale my przecież mamy tu samych wytresowanych chłopczyków ..... pfu wychowanych
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wysłany: 2006-10-30, 22:04
Mania napisał/a:
popieram ;]
Fajnie, pierwsza osoba.. ktoś jeszcze? I tak btw, czy którykolwiek z Panów wyśle nam zdjęcie swojej klaty? xD
czy którykolwiek z Panów wyśle nam zdjęcie swojej klaty? xD
Spójrz na to najpierw od drugiej strony - czy Ty wysłałabyś swoją klatkę piersiową jakimś obcym internautom? ;P Normalnie szacunek bym stracił do takiej dziewczyny. :p
Poza tym, dlaczego napisałaś "nam"? ;] Przecież to Twoj pomysł jest. Cóż... w końcu istnieje takie zjawisko jak masowa odpowiedzialność, w którym to "wtapia" się w jakąś grupkę ludzi, dzięki czemu w razie jakiś problemów wina jednostki jest umniejszona. Ale to już takie gdybanie. :p
Wysłany: 2006-10-30, 22:22
shala napisał/a:
Fajnie, pierwsza osoba..
Ciekawy temat to sie pewnie jeszcze troche nazbiera . trzeba tylko nagłośnić akcje
shala napisał/a:
czy którykolwiek z Panów wyśle nam zdjęcie swojej klaty?
No chyba nie beda tacy skąpi i sie podziela tym pięknym widokiem ;]
Chętnych prosimy o zgłaszanie propozycji i umieszenie na forum odpowiedniego zdjęcia . Nie krepujcie sie
Wysłany: 2006-11-01, 12:17
simarik, czy ty właśnie nie obraziłas naszych Panów? xD Bo to tak brzmi, jakbyś sądziła, że żaden nie ma godnej uwagi klaty 8)
Wysłany: 2006-11-01, 15:13
Prymas napisał/a:
dlaczego napisałaś "nam"?
podejrzewam ze chodziło jej o części kobieca tego forum która jest za danym pomysłem ( jeśli tak to jest juz ona i ja =my )
shala napisał/a:
simarik, czy ty właśnie nie obraziłas naszych Panów? xD Bo to tak brzmi, jakbyś sądziła, że żaden nie ma godnej uwagi klaty 8)
albo wręcz przeciwnie maja zbyt INTERESUJACE klaty ???
Idia napisał/a:
Nie no ja uważam, że bardzo bajeczny pomysł
bajeczny owszem i dlatego nie realny do zorganizowania . Została juz zgłoszony pierwszy ala sprzeciw ...
Prymas napisał/a:
Spójrz na to najpierw od drugiej strony - czy Ty wysłałabyś swoją klatkę piersiową jakimś obcym internautom? ;P Normalnie szacunek bym stracił do takiej dziewczyny. :p
To jest chyba pytanie retoryczne ….?
Wiec chyba musze /musimy sie obejsc z makiem ...
Wysłany: 2006-11-02, 15:34
Prymas napisał/a:
gołe plecy - to by niby przeszło?
U mnie tak. Chciałyśmy zrobić na dzień chłopaka zdjęcie takie, co wszystkie laski z klasy stoją w rządku z gołymi plecami, tyłem ma się rozumieć. Plecy to jedna z bardziej seksownych części ciała ; >
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.