Pusta tak jak każda różowa barbi u mnei nie ma szans. Trzeba to jej przyznać że nie jest brzydka ale jest pusta. A dla mnie nie liczy się wygląd tylko to jaki ktoś jest w środku. Ogólnie to mi nie przeszkadza bo jestem tolerancyjny ale u mnie nie ma szans. Współczuje jej matce.
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Zgadzam sie w zupełności!
Nie znoszę takich panienek, zapatrzonych w siebie i że niby co to one nie są ... wielkie "księżniczki"
Udają takie cnotki niby takie niedostępne a robią więcej lodów niż Algida (sorry za reklame ) ale to szkoda słów... żal.pl
_________________ <<<Płynie sobie życie godzina po godzinie,
Czasem tracę wiarę ale ciągle jeszcze płynę...>>>
Ostatnio zmieniony przez elvis385 2008-06-08, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-08, 22:23
rozwaliła mnie.. jej juz nic nie pomoze... zresztą nie tylko jej, bo takich... ekhm.. jak ona [ ] jest wiele.. tępić. ;//////// !!
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
omg to jakis zart czy co ?? rozowe lapki u pieska??
Chce zostac aktorka kims slawnym - ta zostanie na 100% w komedi zaga tez na 100% ma gwarantowana glowna role heheh Lubi jak za nia gwizdaja ? Matko to dziecko ma skrzywiony usmysl - musi byc bardzo zakompleksiona jesli tak lubi byc w centrum uwagi i musi ciagle doswiadczac tego jak to sie podoba innym - jej .... zal. Sylwusia jestem Hahahah
Nie wime co mnie naszło ale weszłem na jej profil na fotce tam wyżej gdzieś jest link i powiem wam jedno ona zdradziła kolor różowy!! U Drzyzgi mówi ze nie ubiera nic innego a tak na fotkach ma na sobie inne kolory TO JEST ZDRADA RÓŻOWEGO
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-10, 20:13
troszkę przekolorowali w rozmowach w toku, ale dziewczynka jest w 60% taka, jaką można ją obejrzeć w filmiku ;-) jej siostra jest koleżanką z technikum mojego brata, chodzili razem do klasy i miałam okazję posłuchać conieco na jej temat ;-)
a co do 'dobrze płatnych' występów w rozmowach w toku - maksymalna stawka to 150zł ;-)
Wysłany: 2008-06-11, 18:39
x_X a jak tak przeglądam jej profil w kat. "o mnie" -
http://www.fotka.pl/profi...880d4d0acd55983
fragment: "wiem że jestem zaje* istą aktorką skoro 98% z was dało się nabrać na chwyt telewizji "
A ja myślę, że to był chwyt, ale nie do końca. Poza tym taką dziewczynkę łatwo odegrać. Buahahaa. xD Kurcze, ona mnie w kompleksy wprowadzi! xD
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
Ja powiem tak: dziewczyna ma swego rodzaju kalectwo umysłowe. Żyje w zupełnie innym świecie i podejrzewam, że troche cięzko bedzie jej w życiu. Jeśli do końca zycia będzie głupiutką gąską, zawsze będzie odstawać. Nie chodzi mi o wtopienie się w tłum. Jednak nikt nie potraktuje jej poważnie. Chyba że znajdzie dozgonnego opiekuna, który wszystko za nią załatwi i zrobi... Żal mi jej w sumie.
Najgorsze jednak jest to, że takich osób jak Sylwusia jest multum. Jakieś dziwne te czasy...;)
co do sylwusi.......uwazam ,ze ta dziewczyna byla podstawiona ... .
Sama tak napisała na swojej fotce.pl, więc może jest w tym częśc prawdy.
Na początku się z niej śmiałam, ale teraz jak troche to przemyślałam to mi jej szkoda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.