Forum Dyskusyjne :: jakie wrażenia odwiedzania portali???

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » jakie wrażenia odwiedzania portali???

jakie wrażenia odwiedzania portali???
Autor Wiadomość

bocian 

Wysłany: 2008-01-31, 16:22   jakie wrażenia odwiedzania portali???

zadałem panom podobne pytanie, ale jakoś nie chcą o tym rozmawiać, a wy moje drogie panie poznajecie jakiś ciekawe osoby na portalach czy nie może chłopaków??? Proszę piszcie, co o tym sądzicie, jestem ciekaw???

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-01-31, 17:57   

To zależy, wiekszość znajomych mam w realu, na portalach można owszem poznać, porozmawiać z fajnymi osobami, ale to są wirtualne znajomosci, trzeba wiedzieć że w realu ten ktoś może być całkiem inny. :zawstydzony:

*miss irony 

Wysłany: 2008-02-01, 11:56   

Jestem jak najbardziej za takimi znajomościami. Niektóre nigdy nie przerodzą się w coś "realnego" inne wcielam w zycie. Jak na razie wszystkie bardzo, bardzo udane znajomości ;) Oczywiście, nie mówie tu o zamykaniu sie tylko na internetowe znajomości. O wiele bardziej lubię te realne, ale z żadnych nie rezygnuje. Nie warto.
A ja cie kocham

Annó 

Wysłany: 2008-02-06, 21:07   

Znajomości jak znajomości. Zależy jakie.
Mam kontakt na gg z wieloma osobami poznanymi na forach.
Niektórych z nich czasem lepiej nie rozwijać do tych realnych. Bo w necie ławtwiej.
Mam dwóch znajomych poznanych w necie, z którymi spotkałam się nie raz.
Jestem z tego naprawdę zadowolona.
No, ale to zalezy od człowieka. Bo są osoby, które tylko w wirtualnym świecie potrafia się pokazać,
czy też potrafią rozmawiać, wysłuchiwać i w ogóle być ludźmi 'w porządku'.

agnienia 

Wysłany: 2008-02-29, 22:29   

mam wielu "wirtualnych znajomych" poznanych na fotce czy photoblogu..
mamy swoje numery gg i bardzo często gadamy..

ale nigdy nie przyszło nam się spotkać w realu- może dlatego że daleko od siebie mieszkamy?

jak najbardziej jestem za takim znajomościom..
Ostatnio zmieniony przez agnienia 2008-02-29, 22:31, w całości zmieniany 1 raz  

Frieda 

Wysłany: 2008-03-07, 18:59   

Zgadzam się... W wirtualnym świecie można poznać wielu wartościowych ludzi, ale można też się sparzyć... Nie mnożna też zamykać się na znajomości w tym internetowym świecie, to nie zastąpi zwyczajnej rozmowy.
agnienia napisał/a:
mam wielu "wirtualnych znajomych" poznanych na fotce czy photoblogu..
mamy swoje numery gg i bardzo często gadamy..

ale nigdy nie przyszło nam się spotkać w realu- może dlatego że daleko od siebie mieszkamy?

Dokładnie też tak mam. Znajomi poznani w internecie, rozmowy na gg i szczerość, której często brakuje w normalnych kontaktach. Może spotkanie popsułoby to? bo te osoby w realu mogą być zupełnie inne. Ale i tak mieszkamy bardzo daleko o d siebie. Chociaż nidy nie wiadomo. Może kiedyś się jeszcze spotkamy :ok:
"Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....

Ammaliamenta 

Wysłany: 2008-03-16, 23:53   

Wirtualne znajomości zwykle są nic nie warte. jeśli ma się możliwość spotkania się z tą osobą, rozmowy w realu to ok, ewentualnie zobaczenia zdjęc na fotce itp. Ale czaty i inne tego typu sprawy to zbiorowisko debili :dobani:

agusss1988 

Wysłany: 2008-03-18, 17:14   

Owszem poznałam, kiedyś na pewnym portalu chłopaka, jeśli chodzi o rozmowy dogadywaliśmy się świetnie. Znajomość ta trwała prawie 2 lata. Zaproponowałam spotkanie, byliśmy z sąsiednich miast. Wtedy mój rozmówca przyznał się, że jest...dziewczyną! Tłumacząc się, powiedziała, że chciała sobie przez jeden dzień porobić żarty, ale, że pochłonęła ją rozmowa ze mną. Wielkodusznie odpowiedziałam, że nie przeszkadza mi to jakiej jest płci, ponieważ rozmawiało nam się naprawdę świetnie. Nie odezwała się już ;]

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-03-20, 14:18   

wiekszosc ludzi poznanych na portalach znam z reala juz. bo najczesciej zaczynaja do mnie pisac ludzie ktorzy twierdza ze znaja mnie ze szkoly, z ulicy - z widzenia. i pozniej najczesciej poznajemy sie osobiscie. kilka osob znam tylko z virtuala, ale to dosc nie wiele. najwiecej z tego forum :]

Odpowiedz do tematu