ja mojej daje - przyznaje, malo oryginalnie - róże. ale i tak najpiekniejsze kwiaty jakie mozna dac kobiecie to wlasnorecznie zerwane rano ukradkiem, jeszcze mokre od rosy...
one to doceniaja
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Ja kocham dostawac sloneczniki (ale nie takie do jedzenia ) na ich widok sie rozplywam
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
a ja nie dostaje kwiatów lol, ale jak juz dostaje to nie jakies super :p a lubie origalne (tak moja babcia dostała na imieniny bawelne :p co skwitowała tekstem że jak sie waciki zakurzą to ona je zmieni ^^)
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2006-05-25, 17:32
ok ale ja nie roumiem... dostajesz kwiaty od faceta i co z nimi? powąchasz raz, powiesz: "ale one piękne" i wywalasz do kosza, po to sie kase wydaje? (to nie ejst do konkretnej osoby )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.