Ja lubię chyba wszystkie kwiatki, bo wydaje mi się, iż nie ma brzydkich. Dostawać też bardzo lubię, ale nie tylko kwiaty prosto z kwiaciarni bo i te polne mają w sobie dużo uroku.
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Dostawać oczywiście lubię , czasami to bardziej cieszy niż prezent.
róże pistacjowe i słoneczniki - to jest to !
w bukiecikach kwiatów nie może być do pary , chyba przesąd jakiś ,ale ci ,którzy go nie przestrzegają mają u mnie minusa ;]
Najbardziej ucieszyłabym się gdybym dostała od chłopaka świeżo zerwane konwalie, bez żadnych dodatków, tylko same konwalie. To było by takie romantyczne...
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Kocham tulipany. Najpiękniejsze. Uwielbiam te malutkie w doniczkach. W ogóle uważam, że kwiaty wyglądają najpiękniej, kiedy są ŻYWE. Martwa natura romantyzmu w sobie nie ma.
TULIPANY! UWIELBIAM!
Szczegolnie takie z powykrecanymi platkami, takie fikusne
nieprzepadam za rozami satakie troche pospolite (oczywiscie kazdy ma swoj gust).
Lubie bukiety mieszane z roznymi rodzajami kwiatow...
_________________ "Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
-Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchął
-Powiedz mi, dokąd teraz odeszło-odparł
wtedy ja powiem Ci skąd pochodzi..."
TULIPANY! UWIELBIAM!
Szczególnie takie z powykręcanymi płatkami, takie fikuśne
Zgadzam się, też uwielbiam tulipany... Dlatego cieszę się, że teraz nastąpił sezon na nie
A kiedyś, chciałabym mieć ogród z tulipanami....
A z tych, których się raczej (?) nie dostaje to lubię maciejkę. Bo kojarzy mi się z wakacyjnym przesiadywaniem na schodach i pięknym zapachem... Już niedługo....
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
sagalia-craft
Wysłany: 2008-03-11, 06:03
najpiękniejsze to oczywiście róże - uwielbiam je, ale polne bukiety też są przepiękne. Lubię niezpominajki, strokrotki, fiołki, rumianek i konwalie... zresztą czy są jakieś brzydkie kwiaty?????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.