róże, tulipany, chociaż najwięcej radości sprawił mi kiedyś bukiet polnych kwiatów uzbierany własnoręcznie, a nawet przystrojony jakimś oryginalnym zielskiem . Uwielbiam jeszcze bez...zapach jest powalający ^^
_________________ Determination - "Whatever women do, they must do twice as well as men to be thought half as good... Luckily, this is not difficult." Charlotte Wilton
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-28, 09:36
Nie lubie dostawać, lepiej niech to rośnie sobie spokojnie w ziemi niż gnije w naczyniu z wodą. Najgorszy kwiat jaki można dostać? Czerwona róża. Mężczyźni zaczęli bez opamiętania rzucać się na pojedyńcze badyle od 4 do 6 złotych, pełno dziewczyn na ulicach z tym czymś długim o gnijącej czerwonej główce, podarowanie kwiatu przestało być czymś wyjątkowym (?) stało się schematyczną czynnością, żeby dziewczyna nie narzekała (oczywiście są wyjątki).
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ja jestem standardowa Uwielbiam tulipany i róże (kolor nieistotny ;D )
Uwielbiam dostawać kwiaty, to taki symbol, że ktoś o mnie pomyślał, przechodząc obok kwiaciarni, że odmówił sobie pieniędzy na batonika, by wydać na symboliczą różę , lub poświęcił swój bezcenny czas, by zerwać parę pięknych kwiatów z łąki
Wysłany: 2007-05-02, 22:13
uwielbiam kwiatkiWSZYSTKI,
szczególnie suszki owe bukiety mają najwięcej uroku,
z żywych kwiatków, konwalijki najlepiej działają na zmysły
_________________ "Jestem zdania, i to całkiem poważnie,
że nigdy dzieci nie mogą zrobić rodzicom takiego wstydu...
jak rodzice dzieciom. " Jan Kurczab
kaja475
Wysłany: 2007-05-02, 22:25
słoneczniki, konwalie mogą być też róże
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.