no wiec mi w tym tescie wyszlo ze jestem śpiąca królewna cokolwiek to mialo oznaczac heh:P czyli wyszlo mi tak:
ŚPI?CA KRÓLEWNA Zastanów się, cze nie masz do świata nastawienia życzeniowego. -Przecież jestem księżniczką i należy mi się książę- Czy nie lepiej czasami ułatwić partnerowi zdobywanie murów z kolców i kamieni, a nie budować kolejne przeszkody? Może trochę aktywności z Twojej strony - niech Twój partner odczuje, że jest kimś wyjątkowym w Twoim życiu. Walcz o Wasz związek. Nie zniechęcaj się tak łatwo. Pomyśl też, że nie przypadkowo zdecydowałeś się na tego partnera - może więc warto trochę popracować nad wspólnym byciem. Lekcja od Śpiącej Królewny. Popracuj nad swoją intuicją, może czasami lepsza będzie w Twoim wypadku aktywność wewnętrzna, a nie zewnetrzna. Dobrze mieć czas na -sen-, na przemyslenie sytuacji. Jesli więc czujesz, że nie wiesz, co robić - pozwól sobie na chwilowe wycofanie się w siebie. Wsłuchanie się w swoją intuicję.
jesli tak mi wyszlo to musi tak byc hehe
Mi wyszedł Czerwony Kapturek hahaha to wogule jest jakiś dziwny test uważam że to co mi wyszło to wogule nie jest zgodne z prawdą a na pytania odpowiadałam zgodnie z prawdą czegoś nie rozumiem ale coż jeżeli tak wyszło to w pewnym stopniu moze i tak jest albo bedzie pożyjemy zobaczymy
Wysłany: 2005-10-27, 07:16
CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyĄnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraĄnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. BądĄ ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl.
jednak sie nie zgadzam: nie ufam nikomu jesli nie musze, nie stawiam sie normom tylko dlatego ze to sa normy, ale dlatego ze sa zle albo gloopie a kogo wole? dziiego lesniczego mrrrrrrrrrrrrrrrrrr
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
ŚPI?CA KRÓLEWNA Zastanów się, cze nie masz do świata nastawienia życzeniowego. -Przecież jestem księżniczką i należy mi się książę- Czy nie lepiej czasami ułatwić partnerowi zdobywanie murów z kolców i kamieni, a nie budować kolejne przeszkody? Może trochę aktywności z Twojej strony - niech Twój partner odczuje, że jest kimś wyjątkowym w Twoim życiu. Walcz o Wasz związek. Nie zniechęcaj się tak łatwo. Pomyśl też, że nie przypadkowo zdecydowałeś się na tego partnera - może więc warto trochę popracować nad wspólnym byciem. Lekcja od Śpiącej Królewny. Popracuj nad swoją intuicją, może czasami lepsza będzie w Twoim wypadku aktywność wewnętrzna, a nie zewnetrzna. Dobrze mieć czas na -sen-, na przemyslenie sytuacji. Jesli więc czujesz, że nie wiesz, co robić - pozwól sobie na chwilowe wycofanie się w siebie. Wsłuchanie się w swoją intuicję.
kosmos zazdna ze mnie kobieta ale przeczytałem pytania ze swojej perspektywy i wyszło mi ze :
czyli ja zupełnie jak kobieta o boze i coja teraz ma zrobic
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyĄnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraĄnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. BądĄ ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl.
Ja sadze ze w takich testach nie ma ani grosza prawdy W koncu to my decydujemy o tym jakimi jestemy partnerami i jacy jestesmy w zwiazku Takie testy mozna sobie wypelnic dla zabawy a wyniku nie brac na serio Wiekszosc osob ktore przeczytaja np. swoj horoskop sa swiecie przekonani ze to jest prawda. A wlasnie ze nie Po przeczytaniu takiego horoskopu bedziemy nieswiadomie dazyc do tego co bylo napisane w horoskopie. Przykladowo dajmy ze jest napisane "czeka Cie pochwala w pracy" to w takim razie bedac o tym przekonani bedziemy robic wszystko co sie da aby tylko dostac ta pochwale. Wedlug mnie tak to wszystko dziala Sorrki za ten post osobom ktorzy w takie rzeczy wierza
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 18 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2006-04-01, 06:59
CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyĽnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraĽnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. BądĽ ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl
_________________ Gość
jesli mowisz o kims zle, zawsze ci uwierza...
GERDA Pomyśl, czy jest w Tobie jakaś Królowa Śniegu? Czy mężczyzna, którego pragniesz uwolnić z Lodowatego Pałacu jest na pewno tym jedynym? Czy jestes pewna, ze sama umiesz na tyle kochać, że możesz kogoś innego tego nauczyć? Do jakich ustępstw jesteś w stanie dojść, zeby uratować mężczyznę- Kaja?Gdzie przebiega granica, za którą sama zostaniesz w pałacu Królowej Śniegu? Czy zdajesz sobię sprawę, ze aby odzyskać Kaja musisz przejść przez las nieświadomości? zatopić się w sobie. Odkryć, kim naprawdę jesteś. Pocalunek, którym obdarzysz Kaja, żeby mu odmrozić serce, moze Ciebie zamienić w lód. Lekcja od Gerdy. Uczuci muszą być szczere. Intencje czyste. Wart walczyć o zwiazek . Nawet ryzykując samą sobą . Czasami zależy to od Ciebie, czy wasze partnerstwo się utrzyma. Pamiętaj jednak, że istnieją Kajowie, którzy nie chcą wrócić do ludzi. Upośledzenie emocjonalne wyniesione z domu moze być niemożliwe do uleczenia bez pomocy specjalistow - wrozek, czarownic,
Hmm..jako jedynej wyszło mi ze mam cechy bohaterki Krolowej Sniegu..I musze przyznac,ze powyzszy opis bardzo przypomina mi moja osobowosc..Eh..
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Wysłany: 2006-05-31, 15:15
ŚPIĄCA KRÓLEWNA Zastanów się, cze nie masz do świata nastawienia życzeniowego. -Przecież jestem księżniczką i należy mi się książę- Czy nie lepiej czasami ułatwić partnerowi zdobywanie murów z kolców i kamieni, a nie budować kolejne przeszkody? Może trochę aktywności z Twojej strony - niech Twój partner odczuje, że jest kimś wyjątkowym w Twoim życiu. Walcz o Wasz związek. Nie zniechęcaj się tak łatwo. Pomyśl też, że nie przypadkowo zdecydowałeś się na tego partnera - może więc warto trochę popracować nad wspólnym byciem. Lekcja od Śpiącej Królewny. Popracuj nad swoją intuicją, może czasami lepsza będzie w Twoim wypadku aktywność wewnętrzna, a nie zewnetrzna. Dobrze mieć czas na -sen-, na przemyslenie sytuacji. Jesli więc czujesz, że nie wiesz, co robić - pozwól sobie na chwilowe wycofanie się w siebie. Wsłuchanie się w swoją intuicję.
troche racji jest!
Aaaishaaa Gość
Wysłany: 2006-07-02, 10:34
GERDA Pomyśl, czy jest w Tobie jakaś Królowa Śniegu? Czy mężczyzna, którego pragniesz uwolnić z Lodowatego Pałacu jest na pewno tym jedynym? Czy jestes pewna, ze sama umiesz na tyle kochać, że możesz kogoś innego tego nauczyć? Do jakich ustępstw jesteś w stanie dojść, zeby uratować mężczyznę- Kaja?Gdzie przebiega granica, za którą sama zostaniesz w pałacu Królowej Śniegu? Czy zdajesz sobię sprawę, ze aby odzyskać Kaja musisz przejść przez las nieświadomości? zatopić się w sobie. Odkryć, kim naprawdę jesteś. Pocalunek, którym obdarzysz Kaja, żeby mu odmrozić serce, moze Ciebie zamienić w lód. Lekcja od Gerdy. Uczuci muszą być szczere. Intencje czyste. Wart walczyć o zwiazek . Nawet ryzykując samą sobą . Czasami zależy to od Ciebie, czy wasze partnerstwo się utrzyma. Pamiętaj jednak, że istnieją Kajowie, którzy nie chcą wrócić do ludzi. Upośledzenie emocjonalne wyniesione z domu moze być niemożliwe do uleczenia bez pomocy specjalistow - wrozek, czarownic, terapeutów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.