Forum Dyskusyjne :: Jaka jesteś w związku

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: hr windykacja

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Jaka jesteś w związku

Jaka jesteś w związku
Autor Wiadomość

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-08-15, 12:14   

Czerwony Kapturek... chociaz nie do końca zgadzam się z wynikiem :-)

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-16, 14:21   

Mi wyszła śpiąca królewna....ale większośc co tam niby o mnie piszą to bzdury.

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-08-17, 09:36   

Czerwony kapturek. Ale bujda...

KaSieK 

Wysłany: 2006-08-18, 12:03   

Czerwony Kapturek... ale do głupie :P

dasza174 

Wysłany: 2006-08-18, 12:44   

mnie wysz
deela napisał/a:

CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyĄnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraĄnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. BądĄ ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl
ło:ten test to bujda nie potrzebuje ani dzikiego wilka,ktorego trzeba trzymać na smyczy ani leśniczego siedzącego na kanapie.CHYBA ŻEBYM POPRÓBOWAŁA Z ICH KRZYŻOWKAMI...hmh,hmh, może... :?: :?:

Kaś 

Wysłany: 2006-08-18, 14:03   

wyszlo mi
Kod:
CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyźnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraźnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. Bądź ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl.

Nie zgadzam sie z tym do konca :P ;)

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Wysłany: 2006-08-21, 12:08   

znowu czerwony kapturek...;] załosne....;pp
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Oluniaaa 

Wysłany: 2006-09-22, 17:28   

CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyźnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraźnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. Bądź ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl. hehe luźźźźNOOOOOOOOOO

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2006-10-27, 21:42   

Gedra---> Czy ja wiem??

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

Villemo 

Wysłany: 2006-11-21, 20:40   

Mi wyszła Gerda:] Ciekawe... ale się chyba sprawdza :P

Głęboko w ludzkiej duszy pulsują potężne strumienie tęsknoty i pragnienia, miłości, nienawiści i rozpaczy...

Nikt nie zna ukrytych podziemnych wód. Nikt nie umie czytać w ukrytych myślach człowieka.

Mimo to one istnieją. Złożone w najgłębszych tajnikach duszy"

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2006-11-21, 20:45   

CZERWONY KAPTUREK Pomyśl, jakiego partnera potrzebujesz naprawdę: Wilka - dziki, nieprzewidywalny - czy Leśniczego - udomowiony, odpowiedzialny. Może warto od razu dać do zrozumienia mężczyźnie, jakie masz potrzeby. Zrozum także, że nie zawsze to co społeczeństwo uważa za normy, za swój Dekalog, jest złe i należy odrzucać. Wybierz złoty środek pomiędzy swoją potrzebą buntu, indywidualności a zuniformizowanym społeczeństwem... Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn. Lekcja od Czerwonego Kapturka. Nie ufaj za bardzo obcym. Mimo miłej powierzchowności i gładkich słówek, mogą się oni okazać oszustami. Nie zawsze należy uczyć się na własnych błędach. Czasami można po prostu uruchomić wyobraźnię.Nie mścij się, jeśli ktoś nie spełnił Twoich nie wyrażonych oczekiwań. Bądź ciekawa świata. Nie używaj tylko intuicji i uczuć- także myśl.

Jasne.
Cytat:

Zrozum, że to w Tobie jest coś, co przyciąga pewien gatunek mężczyzn.

Hłe hłe xD -.-'
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

kylie 
boska jak diabli

Wysłany: 2006-11-22, 21:13   

Czerwony kapturek..
eee durne te testy ;P

Mimka 
wrażliwa duszyczka.

Wysłany: 2006-11-23, 20:53   

mi wyszedł Czerwony Kapturek.. nie czytam do końca ,ogólnie to nie przepadam za psychotestami ;)

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2006-11-23, 21:13   

Niewazne jak odpowieadasz, zawsze jest to samo :]

Patryśka 

Wysłany: 2006-11-26, 09:59   

GERDA Pomyśl, czy jest w Tobie jakaś Królowa Śniegu? Czy mężczyzna, którego pragniesz uwolnić z Lodowatego Pałacu jest na pewno tym jedynym? Czy jestes pewna, ze sama umiesz na tyle kochać, że możesz kogoś innego tego nauczyć? Do jakich ustępstw jesteś w stanie dojść, zeby uratować mężczyznę- Kaja?Gdzie przebiega granica, za którą sama zostaniesz w pałacu Królowej Śniegu? Czy zdajesz sobię sprawę, ze aby odzyskać Kaja musisz przejść przez las nieświadomości? zatopić się w sobie. Odkryć, kim naprawdę jesteś. Pocalunek, którym obdarzysz Kaja, żeby mu odmrozić serce, moze Ciebie zamienić w lód. Lekcja od Gerdy. Uczuci muszą być szczere. Intencje czyste. Wart walczyć o zwiazek . Nawet ryzykując samą sobą . Czasami zależy to od Ciebie, czy wasze partnerstwo się utrzyma. Pamiętaj jednak, że istnieją Kajowie, którzy nie chcą wrócić do ludzi. Upośledzenie emocjonalne wyniesione z domu moze być niemożliwe do uleczenia bez pomocy specjalistow - wrozek, czarownic, terapeutów.
beznadziejne jakies... :/

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-01-07, 09:18   

Czarny Kapturek ;>

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-01-07, 14:42   

ŚPIĄCA KRÓLEWNA Zastanów się, cze nie masz do świata nastawienia życzeniowego. -Przecież jestem księżniczką i należy mi się książę- Czy nie lepiej czasami ułatwić partnerowi zdobywanie murów z kolców i kamieni, a nie budować kolejne przeszkody? Może trochę aktywności z Twojej strony - niech Twój partner odczuje, że jest kimś wyjątkowym w Twoim życiu. Walcz o Wasz związek. Nie zniechęcaj się tak łatwo. Pomyśl też, że nie przypadkowo zdecydowałeś się na tego partnera - może więc warto trochę popracować nad wspólnym byciem. Lekcja od Śpiącej Królewny. Popracuj nad swoją intuicją, może czasami lepsza będzie w Twoim wypadku aktywność wewnętrzna, a nie zewnetrzna. Dobrze mieć czas na -sen-, na przemyslenie sytuacji. Jesli więc czujesz, że nie wiesz, co robić - pozwól sobie na chwilowe wycofanie się w siebie. Wsłuchanie się w swoją intuicję.

no, no... nie będzie mi łatwo ;/
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Kasieczek 
szybko mówiąca

Wysłany: 2007-01-07, 14:49   

Cytat:

phi.. beznadziejny test. jakbym na końcu wybrała Śpiącą.. to cały wynik byłby na jej podstawie . -.-

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-01-07, 14:52   

niekoniecznie... ja wybrałam Królową Śniegu :/
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-07, 16:38   

spiaca krolewna :rotfl:

Odpowiedz do tematu