Pozycja boczna (na boku, z lekko podciągietymi kolanami i ugietymi rekoma): Potrafisz stawiać czoła przeciwnościom. Może nie aż tak perfekcyjnie jak typ pierwszy, ale często można ci pogratulować. Jesteś wystarczająco uparty, aby dopiąć swego. Jesteś rozsądny i trzeźwo oceniasz szanse sukcesu. Powoli krok po kroku idziesz do przodu. Umiesz odnaleźć swoje miejsce na Ziemi. Porażki nie załamują cię, uczysz się na błędach. Patrzysz na świat dość optymistycznie
no ja tez tak zasypiam i prosze nawet opis sie zgadza
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
miss irony napisał/a:
Pozycja boczna (na boku, z lekko podciągietymi kolanami i ugietymi rekoma): Potrafisz stawiać czoła przeciwnościom. Może nie aż tak perfekcyjnie jak typ pierwszy, ale często można ci pogratulować. Jesteś wystarczająco uparty, aby dopiąć swego. Jesteś rozsądny i trzeźwo oceniasz szanse sukcesu. Powoli krok po kroku idziesz do przodu. Umiesz odnaleźć swoje miejsce na Ziemi. Porażki nie załamują cię, uczysz się na błędach. Patrzysz na świat dość optymistycznie
no ja tez tak zasypiam i prosze nawet opis sie zgadza
Ja też się do tego zaliczam
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
jak ja zasypiam?? glowka na 5 poduszkach wysoko albo na brzuchu albo na plecach albo na boku nogi albo podkulone albo gdzies spadajace z lozka... rece trzymaja poduszke...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
ja najczęściej jedną nogę mam zgiętą i nałożoną na kołdrę [jakkolwiek to brzmi, nie potrafię opisać] i pod głową, prócz poduszki, ręką z zawiniętym rogiem kołdry. lol
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
na brzuszku z rękoma i nogami rozrzuconymi na boki
...jakoze moj łysy, zawsze trzesacy sie z zimna lub ze zdenerwowania pies kladzie sie pomiedzy moimi nogami na koldrze, probujac mi w ten sposob uswiadomic, ze mam ją przykryc i sie nie ruszac, zeby nie zaklocac jej snu.
thorido napisał/a:
a co to znaczy z kostkami nóg za uszami?
to, ze nie wiesz, dobrze o Tobie swiadczy, wiec sie nie martw.
Wysłany: 2007-05-05, 17:54
Różnie...
Jak jestem smutna to kładę się na boku w prawie pozycji embrionalnej...
A tak poza tym, to albo na brzuchu z jakoś nie bardzo rozrzuconymi nogami i rękoma na poduszce, albo na plecach z rękami na brzuchu lub wzdłuż ciała i wyprostowanymi nogami.
Ewentualnie na boku, ale wyprostowana.
zasypiają na brzuszku z rękoma i nogami rozrzuconymi na boki
- agresywne, bardzo inteligentne, często odnoszą sukcesy w biznesie i polityce, typ tygrysicy;
Zawsze zasypiam na brzuszku, zresztą tak śpię całą noc.
a ja zasypiam różnie, zależy od nastroju. czasem rozrzucona na każdą stronę, innym razem zwinięta w kłębek niczym kot, czasem na boku, a jeszcze kiedy indziej na brzuchu. kobieta zmienną jest
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
ankat [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-09, 23:46
ja też na brzuszku
ale jak przyjeżdżam z nocnej zmiany to zdaża sie TROL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.